Fakundo Sava Posted January 19 Posted January 19 2 hours ago, Shan Jan said: Pa ovo je sjajno. Sad sma prosao sve kanale. Na skoro svim hulja ili vesti o njemu. Ne mogu da verujem da su ladno kenselovali Novaka Australiju uglavnom prenose samo finale 1
Serena Posted January 19 Posted January 19 12 minutes ago, Zizou said: Laura Robson Nije, ona je smedja. Kako je ona brzo zavrsila svoju karijeru, a bas je igrala interesantan tenis.
Arkadija Posted January 19 Posted January 19 1 minute ago, Fakundo Sava said: Australiju uglavnom prenose samo finale Zadnih 15 , a možda i koju godinu više, slemove, sem Vimbldona, prenosi isključivo Eurosport. Rts ponekada prikaže Novakove mečeve sa RG-a i Vimbldona, ostale tv ne prenose slemove. Sport klub prenosi Vimbldom, masterse, masters finale, sve turnire iz serije 500 i poneki iz serije 250, Prenose i wta turnire, masterse i neke slabije rangirane. Jedno vreme znam da je Arena prenosila nešto malo, da li to rade još uvek nemam pojma. 1 1
Gutterball Posted January 19 Posted January 19 Quote - Voleo bih da pojasnim razlog zašto nije bilo intervjua. Pre dva dana slavni sportski novinar, koji radi za zvanični kanal koji prenosi Australijan open, napravio je uvredljive komentare prema meni. Otad je rešio da se ne izvini javno, a to nije uradio ni Kanal 9. Odlučio sam zato da ne dajem intervjue za Kanal 9. Nemam ništa protiv Džima Kurijera niti protiv publike. Nije bilo ni vreme ni mesto za to, ostavljam Kanalu 9 da to reše kako misle da treba da se reši - rekao je Đoković i dodao: - Nastaviće se tako dok se ne izvine. Nisam ispratio, o čemu se radi?
Milošica Posted January 19 Posted January 19 Meni je Wimbledon na SK najbolji teniski TV doživljaj u godini. 5 1
Milošica Posted January 19 Posted January 19 3 minutes ago, Gutterball said: Nisam ispratio, o čemu se radi? https://www.dailymail.co.uk/news/article-14299093/Australian-open-tony-jones-novak-djokovic-crowd.html 1 1 1
Serena Posted January 19 Posted January 19 Gledam sad Belindu, kakvo je ona bila razmazeno deriste kad se tek pojavila, evo je sad mama. Uzela je set Coco koja bas dobro igra. steta sto u SF ide na Sabalenku, Iga ce se prosetati do polu finala. Sutra igra protiv nemice LL koja se sa aerodroms vratila da bi odigrala mec, a evo je sad u 1/8f.
Shan Jan Posted January 19 Posted January 19 Just now, Milošica said: https://www.dailymail.co.uk/news/article-14299093/Australian-open-tony-jones-novak-djokovic-crowd.html Jel realno da se zbog ovog uvredio?
Serena Posted January 19 Posted January 19 9 minutes ago, Gutterball said: Nisam ispratio, o čemu se radi? Dal se on njima izvinuo zbog one izjave da su ga trovali?
Lancia Posted January 19 Posted January 19 6 minutes ago, Serena said: Dal se on njima izvinuo zbog one izjave da su ga trovali? Jes pa da ga uhvati u ledja 4
Zizou Posted January 19 Posted January 19 20 minutes ago, Serena said: Nije, ona je smedja. Kako je ona brzo zavrsila svoju karijeru, a bas je igrala interesantan tenis. Jeste, ovo je neka druga. Viđao sam Loru u studiju sa ovom dvojicom pa sam automatski pomislio da se radi o njoj.
Ros Posted January 19 Author Posted January 19 25 minutes ago, Shan Jan said: Jel realno da se zbog ovog uvredio? nakupilo se. i još udario po publici. taj je bio posebno otrovan 22-e 1 1
Ros Posted January 19 Author Posted January 19 21 minutes ago, Serena said: Dal se on njima izvinuo zbog one izjave da su ga trovali? kome? Kanalu 9?
Recommended Posts