Lancia Posted January 19 Posted January 19 1 minute ago, Ros said: dear pendejo, slabo obilazim fejs grupe. vidim da je german speaking tennis svet ostao poslednji bastion hejta. tvrdi su ko kokos Kvadratisani su u bozju mater 1
Lancia Posted January 19 Posted January 19 Nego de su djeve forumske, jos uvek pajaju?¿ Ovamo seku vene na Novaka, tztztz. 1
Ros Posted January 19 Author Posted January 19 2 minutes ago, Lancia said: Kvadratisani su u bozju mater poslednji kontakt sa njima je bio kad je lik izjavio kako je novak probao da udje u australiji bez vize. imao je samo dozvolu turnira 😂😂😂 3
Zli Gli Posted January 19 Posted January 19 49 minutes ago, TS-CS said: za noge vredi razglabati, stvar je ukusa... ali daleko najbolji hod ima Keys. i Badosa fino zanosi mora se priznati no ipak mi je Madi #1 nego kad je vec tu da cujemo cenjeno misljenje uvazenog gosn Gli-ja po tom pitanju .... dok Nole delje Berdiha po trideset i neki put Hvala za ovo uvazeni gosn, nije trebalo zaista. Medison je zgodna ali lice bas ne prati telo, da se tako blago izrazim. Mogao bi Novak u sedmom gemu da prelomi, da ne ide u dramu bezveze.
Sandradjer Posted January 19 Posted January 19 34 minutes ago, Lancia said: Nego de su djeve forumske, jos uvek pajaju?¿ Ovamo seku vene na Novaka, tztztz. Pratim. Sve ide po planu. Djokovic prelep. Od zanimljivosti sam primetila da mi je voditeljka na eurosportu ukrala omiljeni ticerski outfit 1
Serena Posted January 19 Posted January 19 (edited) Rumena Hajdi bi mogla uzeti set Novaku. Sve je to ok, vezba kako da se vrti u mec nakon izgubljenog seta ili dva. Marej sedi mirno kao u gipsano korito da je stavljen. Edited January 19 by Serena Kako nas je Lanca obe probudio
TS-CS Posted January 19 Posted January 19 Ros, slobodno priupitaj svabe kako to da su od organizacije 4 elitna muska turnira u sezoni (dva mastersa, masters kup i gren slem kup) spali na pisljivi hale i hamburg 500 u sezoni kupanja opao je malo nivo u trecem setu, mislima je vec u mecu sa karlitosom
Lancia Posted January 19 Posted January 19 Ceka se Arkadija, Midzeta paja slatkim snom sa lutkicom Zvereva na jastuku. 3
Hele Posted January 19 Posted January 19 1 hour ago, Ros said: lozis me?! Ne znam, to ti moras da kazes. Lozim li te?
Arkadija Posted January 19 Posted January 19 (edited) 9 minutes ago, Lancia said: Ceka se Arkadija, Midzeta paja slatkim snom sa lutkicom Zvereva na jastuku. Neki od nas su imali obaveze, tj nedeljni šoping. Ali evo stižem u pravom momentu Edited January 19 by Arkadija
Hele Posted January 19 Posted January 19 Sto Novak nije zadrzao Troickog? Viktor je najzasluzniji sto je Nole uzeo OI. 1
Recommended Posts