Arigato Posted January 18 Posted January 18 Zaigrao je dosta riskantniji tenis Rune u četvrtom setu nakon pretrpljenog brejka. Nema se tu šta zameriti Kecmanu. Peti set je odneo Rune. Samo neka Miomir nastavi da igra ovako dobar tenis i rezultati će doći, a ne da gubi od raznih igrača... 1
Serena Posted January 18 Posted January 18 Medvedev kažnjen sa 76k dolara za dva prekrsaja. U mecu protiv Samreja je razbio kameru vrednu 10k, a 66k zato sto se nije pojavio na KZS nakon meca protiv Tiena koji je zavrsen u 3 ujutro. 1
Zli Gli Posted January 19 Posted January 19 Steta za Danilovicku, sabrala se posle loseg prvog seta ali kad nije uzela brejkom osmi gem dok je bila u naletu posle se na njen servis nekako i mogao ocekivati raspad, ipak je Badosa iskusnija dosta Sabalenka gazi, nije bas fer sa tolikom razlikom u snazi i gradji
Lancia Posted January 19 Posted January 19 59 minutes ago, Zli Gli said: Steta za Danilovicku, sabrala se posle loseg prvog seta ali kad nije uzela brejkom osmi gem dok je bila u naletu posle se na njen servis nekako i mogao ocekivati raspad, ipak je Badosa iskusnija dosta Sabalenka gazi, nije bas fer sa tolikom razlikom u snazi i gradji Takvu da ozenis, da te dovede u red.
Zli Gli Posted January 19 Posted January 19 Ne znam zasto ali osecam da je mozda malo previse nastrana
TS-CS Posted January 19 Posted January 19 mala ostrokondza u studiju ih je dobro postrojila. prakticno im ne da da zucnu. i dok se tajger tim uljudno smeska, matsu se vidi da mu nije bas najprijatnije. he he steta za miomira. a bas sam se radovao mecu sa sinerom
Shan Jan Posted January 19 Posted January 19 Bila bi fora da sad teniseri pocnu da imitiraju Monfisov ples kao sto u USA imitiraju Trampov. Lik je fontana pozitivne energije i zajebancije 1
Hele Posted January 19 Posted January 19 Novakove bele carape bodu oci. Da obuje crne ili plave, obuce majicu bez ove tupave aplikacije napred, bio bi sasvim pristojno obucen. I sponzore sa rukava kad bi izbacio, kao pokretni bildord je i ne znam sta ce mu to, Rafa i Rodjer nisu to imali. 1 1
Shan Jan Posted January 19 Posted January 19 Brejk u pravom trenutku i set uprkos dvema servama koje su za malo otisle u aut. Nego nesto mi deluje previse rigidno Nole, nije se naspavao kako treba? 1
Shan Jan Posted January 19 Posted January 19 Pa ovo je sjajno. Sad sma prosao sve kanale. Na skoro svim hulja ili vesti o njemu. Ne mogu da verujem da su ladno kenselovali Novaka
Recommended Posts