Jump to content

Australian Open 25 - Down Under Angel's Wings of Jumanji and Renne

Featured Replies

Miomir :isuse:

RzapKwq.jpeg

Zaigrao je dosta riskantniji tenis Rune u četvrtom setu nakon pretrpljenog brejka. Nema se tu šta zameriti Kecmanu. Peti set je odneo Rune.

Samo neka Miomir nastavi da igra ovako dobar tenis i rezultati će doći, a ne da gubi od raznih igrača...

Medvedev kažnjen sa 76k dolara za dva prekrsaja.

U mecu protiv Samreja je razbio kameru vrednu 10k, a 66k zato sto se nije pojavio na KZS nakon meca protiv Tiena koji je zavrsen u 3 ujutro.

Steta za Danilovicku, sabrala se posle loseg prvog seta ali kad nije uzela brejkom osmi gem dok je bila u naletu posle se na njen servis nekako i mogao ocekivati raspad, ipak je Badosa iskusnija dosta

Sabalenka gazi, nije bas fer sa tolikom razlikom u snazi i gradji

59 minutes ago, Zli Gli said:

Steta za Danilovicku, sabrala se posle loseg prvog seta ali kad nije uzela brejkom osmi gem dok je bila u naletu posle se na njen servis nekako i mogao ocekivati raspad, ipak je Badosa iskusnija dosta

Sabalenka gazi, nije bas fer sa tolikom razlikom u snazi i gradji

Takvu da ozenis, da te dovede u red.

Ne znam zasto ali osecam da je mozda malo previse nastrana

A tebi smeta?

mala ostrokondza u studiju ih je dobro postrojila. prakticno im ne da da zucnu. i dok se tajger tim uljudno smeska, matsu se vidi da mu nije bas najprijatnije. he he

steta za miomira. a bas sam se radovao mecu sa sinerom

Bila bi fora da sad teniseri pocnu da imitiraju Monfisov ples kao sto u USA imitiraju Trampov. Lik je fontana pozitivne energije i zajebancije :wub: 

Novakove bele carape bodu oci. Da obuje crne ili plave, obuce majicu bez ove tupave aplikacije napred, bio bi sasvim pristojno obucen.

I sponzore sa rukava kad bi izbacio, kao pokretni bildord je i ne znam sta ce mu to, Rafa i Rodjer nisu to imali.

Brejk u pravom trenutku i set uprkos dvema servama koje su za malo otisle u aut. 

Nego nesto mi deluje previse rigidno Nole, nije se naspavao kako treba?

Nase pravo da znamo djokicu, nisi li vec to naucio?

Ne zajebavajte da je zbog podrske studentima?

Pa ovo je sjajno. Sad sma prosao sve kanale. Na skoro svim hulja ili vesti o njemu.

Ne mogu da verujem da su ladno kenselovali Novaka :lolol: