Jump to content
IGNORED

Australian Open 25 - Down Under Angel's Wings of Jumanji and Renne

Ros

Recommended Posts

• Replies 889
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serena

159

• Lancia

90

• Ros

66

• Shan Jan

40

Posted

Zaigrao je dosta riskantniji tenis Rune u četvrtom setu nakon pretrpljenog brejka. Nema se tu šta zameriti Kecmanu. Peti set je odneo Rune.

Samo neka Miomir nastavi da igra ovako dobar tenis i rezultati će doći, a ne da gubi od raznih igrača...

• +1 1
Posted

Medvedev kažnjen sa 76k dolara za dva prekrsaja.

U mecu protiv Samreja je razbio kameru vrednu 10k, a 66k zato sto se nije pojavio na KZS nakon meca protiv Tiena koji je zavrsen u 3 ujutro.

• Haha 1
Posted

Steta za Danilovicku, sabrala se posle loseg prvog seta ali kad nije uzela brejkom osmi gem dok je bila u naletu posle se na njen servis nekako i mogao ocekivati raspad, ipak je Badosa iskusnija dosta

Sabalenka gazi, nije bas fer sa tolikom razlikom u snazi i gradji

Posted
59 minutes ago, Zli Gli said:

Steta za Danilovicku, sabrala se posle loseg prvog seta ali kad nije uzela brejkom osmi gem dok je bila u naletu posle se na njen servis nekako i mogao ocekivati raspad, ipak je Badosa iskusnija dosta

Sabalenka gazi, nije bas fer sa tolikom razlikom u snazi i gradji

Takvu da ozenis, da te dovede u red.

Posted

Ne znam zasto ali osecam da je mozda malo previse nastrana

Posted

mala ostrokondza u studiju ih je dobro postrojila. prakticno im ne da da zucnu. i dok se tajger tim uljudno smeska, matsu se vidi da mu nije bas najprijatnije. he he

steta za miomira. a bas sam se radovao mecu sa sinerom

Posted

Bila bi fora da sad teniseri pocnu da imitiraju Monfisov ples kao sto u USA imitiraju Trampov. Lik je fontana pozitivne energije i zajebancije :wub: 

• +1 1
Posted

Novakove bele carape bodu oci. Da obuje crne ili plave, obuce majicu bez ove tupave aplikacije napred, bio bi sasvim pristojno obucen.

I sponzore sa rukava kad bi izbacio, kao pokretni bildord je i ne znam sta ce mu to, Rafa i Rodjer nisu to imali.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Brejk u pravom trenutku i set uprkos dvema servama koje su za malo otisle u aut. 

Nego nesto mi deluje previse rigidno Nole, nije se naspavao kako treba?

• +1 1
Posted

bogumi…

jer™ to samo ojrosport prenosi AO u srbiji?

Posted

Nase pravo da znamo djokicu, nisi li vec to naucio?

Posted

Ne zajebavajte da je zbog podrske studentima?

• Haha 1
Posted

Pa ovo je sjajno. Sad sma prosao sve kanale. Na skoro svim hulja ili vesti o njemu.

Ne mogu da verujem da su ladno kenselovali Novaka :lolol: