Lancia Posted yesterday at 08:42 Posted yesterday at 08:42 Bas tezak zreb za Novaka, plus Kec na Ducija u prvom kolu, pa Hurkac, btw Kirjos kod Zvereva.
Serena Posted yesterday at 12:28 Posted yesterday at 12:28 (edited) Gde ga ovo ćapi Nadal Inace sanjala sam nocas, zbog one @Rasove salate, da berem tikve sa gresnikom svaba prica srpski, nasmejan i opusten, kao drogiran, tovari ih u zaprezna kola. Sta bi ovo moglo da znaci mislim da je dobro sto ih nismo zajedno sadili pa da nam se u finalu o glavu razbijaju kad sam se probidila prvo sto mi palo na pamet Siner u QF! Edited yesterday at 12:30 by Serena 2
Ras Posted yesterday at 12:48 Posted yesterday at 12:48 Ako stavim žuti šešir, možemo očekivati vesti o povredi leđa kod Sinera. Sa crnim šeširom smo obrali bostan! 1
Serena Posted yesterday at 12:56 Posted yesterday at 12:56 Obzirom da je sedmi nosilac dobro je i prosao sa protivnikom u QF, Siner i Zverev bi bili jos opasniji, mozda bi Fric bio za nijansu laksi od Alkaraza. Meni dosta da mu Perikard nije na putu, Opelka je povredjen cisto sumnjam da ce igrati, a i Hubi je daleko. Ove godine 2025. sa Marejem u boksu uzima 25. GS na AO, dogodine 2026. sa Nadalom u boksu uzima 26. na RG, potom 2027. sa dedom uzima 27.GS na W, a 2028. jos jedno zlato na OI sa Troickim pravi ogromnu zurku sa sportistima iz celog sveta i kao GOAT odlazi u penziju. 5 1
TS-CS Posted yesterday at 14:01 Posted yesterday at 14:01 i jedan USO sa Rodikom u boksu, bio bi red 2
Filozof manijak Posted yesterday at 14:11 Posted yesterday at 14:11 A Federer (i Mirka), niko da se seti?
Lancia Posted yesterday at 14:15 Posted yesterday at 14:15 Realno u tim godinama mu je potreban grom servis, tako da je Del Potro sledeci u boksu.
Lancia Posted yesterday at 14:24 Posted yesterday at 14:24 (edited) Edited yesterday at 14:26 by Lancia 3
Serena Posted yesterday at 15:03 Posted yesterday at 15:03 (edited) 52 minutes ago, Filozof manijak said: A Federer (i Mirka), niko da se seti? Pa napisala sam, deda na W 2027 47 minutes ago, Lancia said: Realno u tim godinama mu je potreban grom servis, tako da je Del Potro sledeci u boksu. Covek ima bolji predlog: 1 hour ago, TS-CS said: i jedan USO sa Rodikom u boksu, bio bi red Sa Rodikom 2028. na USO osvaja 28.GS i onda tamo da se penzionise posto su ameri majstori da naprave sou na nivou. Reket kojim bude izveo poslednji udarac da pokloni onoj cmoljki od sudijinice zbog koje je bio diskvalifikovan. Kad se vrati kuci Srki ga nasamara sto se penzionisao pre tridesetog, ovaj popizdi, vrati se na tur i sa Stefanom uzme jos 2 u dublu Edited yesterday at 15:04 by Serena 3 1
Midžeta Posted yesterday at 16:09 Posted yesterday at 16:09 Kakav žreb ima Nolo, oce li Endi do GS titule
Lancia Posted yesterday at 16:34 Posted yesterday at 16:34 24 minutes ago, Midžeta said: Kakav žreb ima Nolo, oce li Endi do GS titule Ide Nolo na tvog Zvekana u polufinalu 1
Midžeta Posted yesterday at 16:40 Posted yesterday at 16:40 (edited) 6 minutes ago, Lancia said: Ide Nolo na tvog Zvekana u polufinalu Pa to je top za Đovaxa, svi znamo da ce Sašica Zveki da bude pronađentm yet again Edited yesterday at 16:41 by Midžeta 1 1 1
Recommended Posts