Serena Posted January 17 Posted January 17 Olga i Novak se dogovorili da zavrse sve pre ponoci Drugi set na brzaka 61! 1 1
Fakundo Sava Posted January 17 Posted January 17 Doktorski svaka cast Ima tu bogami i nekih tricepsa i ramenca, prosle godine delovalo je kao da vetar moze da je oduva Sada protiv Badose,po meri
Serena Posted January 17 Posted January 17 On 28. 12. 2024. at 15:43, Ros said: novak 25 Olga 1 Ispravila sam ti ovo Sledeca Badosa, mislim da i protiv nje ima sanse. Leze joj udaracice, a tu je i prednost domaceg terena
Arigato Posted January 17 Posted January 17 Podsvesno se nadam da bi Novak mogao da dođe do 25. GS, ali me žreb vraća u realnost. Smešno je koliko Siner sa druge strane ima Miki Maus žreb.
duda Posted January 17 Posted January 17 Deluje da jeste, ali mi nije jasno od kud ona da radi za AO ? Ona je valjda Nemica. Da se nije udala za nekog ozija ?
Heyter Posted January 17 Posted January 17 Andrea it is.. Ne mora(š) biti ozi, eno ga i Jim Courier radi to godinama. 1 2
Serena Posted January 18 Posted January 18 1 hour ago, Shan Jan said: Jel Monfis konacno odrasto u 38. godini? Isterala ga botoksirana gospodza iz poberteta Evo je igra protiv PaOlcice, kad joj vidis skmenjenu facu nije ti do zjebncije. 1
Serena Posted January 18 Posted January 18 Monfa eliminisao Frica za kog su svi pricali da je u zivotnoj formi Sledeci na meniju Selton...bice spektakl za publiku ai ipak mladji prolazi. Vijetnamac nastavja svoju bajku, iz kvalifikacija u drugu nedelju GS. Sledeci protivnik vristavi Pinokio, nije nemoguca misija ali mali je vec odigrao 6 meceva ovde i pitanje je koliko jos ima snage, fizicke i mentalne. Kec ceka zavrsetak meca Svitolina Paolini.
Recommended Posts