Ros Posted January 17 Author Posted January 17 5 minutes ago, Serena said: Necu stici ni na mec loptu ja cu da pauziram Eurosport, pa cu pustiti kad dodjes kuci. 1
Ras Posted January 17 Posted January 17 30 minutes ago, TS-CS said: cim je malo vetrovitije servis zaskripi i nema free gemova ali je zato u polju odlican, ne moze mahackala da ga prati kad se razvije poen Gledao sam drugi set u kojem je Novak fizički bio loše na početku. Bilo je dosta situacija da izađe na mrežu i skrati poen, a ne znam zašto nije. Da li je taj segment igre nazadovao ili izostaje samopouzdanje u odnosu na period kada je Ivanišević bio tu, pokazaće vreme. Sa druge strane, moguće je da Novak želi da stabilizuje igru sa osnovne linije, pa je i insistirao na nekim baš dugim razmenama uprkos fizičkoj krizi. Za ovo Mahač je dobar protivnik, a Novak je uglavnom uspevao da ga izbaci iz zone balansa i tera ga na greške. 7 minutes ago, Serena said: Necu stici ni na mec loptu Treba javiti Novaku da uspori. 1
W.F.C. Posted January 17 Posted January 17 (edited) Za Sonju, na kameri Edited January 17 by W.F.C. 1 3
Max Morlock Posted January 17 Posted January 17 1 minute ago, W.F.C. said: Za Sonju, na kameri ergo... 6 minutes ago, Arkadija said: Odličan Novak. 1
Popular Post Arkadija Posted January 17 Popular Post Posted January 17 Kad poludi do kraja i npiše na kameri VČĆ PDR 1 16
red star forever Posted January 17 Posted January 17 34 minutes ago, Ras said: Gledao sam drugi set u kojem je Novak fizički bio loše na početku. Bilo je dosta situacija da izađe na mrežu i skrati poen, a ne znam zašto nije. O ovome ja baš često razmišljam kada njega gledan...sabije protivnika, pošalje loptu u ćošak, ovaj jeeedva vraća i umjesto da saceka to na mreži i završi poen, on čeka negdje kod osnovne linije i poen se nastavlja. Nekako baš suprotno od onoga što je Federer radio, a čini mi se da bi mu baš dobro došlo u ovim godinama da skraćuje te poene. Ali on valjda zna šta radi 🤷😁
najneindustrijaliziraniji Posted January 17 Posted January 17 potpuno očekivano banjac ni izdaleka nije shvatio šta je novak napisao. lik je car nema tu šta 1 1
Serena Posted January 17 Posted January 17 Olga agresivnija od kljake a sto smecuje Evo i brejka u drugom!
Serena Posted January 17 Posted January 17 Koliko cetnikinja na tribinama Sta kazu momci na Olgine noge? Po meni bolje od Masinih. Celo telo joj je kao pracka 2 1
Recommended Posts