January 17Jan 17 Author 5 minutes ago, Serena said: Necu stici ni na mec loptu ja cu da pauziram Eurosport, pa cu pustiti kad dodjes kuci.
January 17Jan 17 30 minutes ago, TS-CS said: cim je malo vetrovitije servis zaskripi i nema free gemova ali je zato u polju odlican, ne moze mahackala da ga prati kad se razvije poen Gledao sam drugi set u kojem je Novak fizički bio loše na početku. Bilo je dosta situacija da izađe na mrežu i skrati poen, a ne znam zašto nije. Da li je taj segment igre nazadovao ili izostaje samopouzdanje u odnosu na period kada je Ivanišević bio tu, pokazaće vreme. Sa druge strane, moguće je da Novak želi da stabilizuje igru sa osnovne linije, pa je i insistirao na nekim baš dugim razmenama uprkos fizičkoj krizi. Za ovo Mahač je dobar protivnik, a Novak je uglavnom uspevao da ga izbaci iz zone balansa i tera ga na greške. 7 minutes ago, Serena said: Necu stici ni na mec loptu Treba javiti Novaku da uspori.
January 17Jan 17 1 minute ago, W.F.C. said: Za Sonju, na kameri ergo... 6 minutes ago, Arkadija said: Odličan Novak.
January 17Jan 17 34 minutes ago, Ras said: Gledao sam drugi set u kojem je Novak fizički bio loše na početku. Bilo je dosta situacija da izađe na mrežu i skrati poen, a ne znam zašto nije. O ovome ja baš često razmišljam kada njega gledan...sabije protivnika, pošalje loptu u ćošak, ovaj jeeedva vraća i umjesto da saceka to na mreži i završi poen, on čeka negdje kod osnovne linije i poen se nastavlja. Nekako baš suprotno od onoga što je Federer radio, a čini mi se da bi mu baš dobro došlo u ovim godinama da skraćuje te poene. Ali on valjda zna šta radi 🤷😁
January 17Jan 17 potpuno očekivano banjac ni izdaleka nije shvatio šta je novak napisao. lik je car nema tu šta
January 17Jan 17 Koliko cetnikinja na tribinama Sta kazu momci na Olgine noge? Po meni bolje od Masinih. Celo telo joj je kao pracka