Serena Posted January 17 Posted January 17 Zverka deluje bas spremno Mama Belinda dobila prvi set protiv mame Osake. Ja se odjavljujem do 12, nadam se pozitivnim komentarima Noklicinog meca
Ras Posted January 17 Posted January 17 Otkud ovo čuđenje da je Simon sa Medom kada sarađuju već godinu dana? 1 1
TS-CS Posted January 17 Posted January 17 16 hours ago, Serena said: @TS-CS Gde moze da se vidi ko je koliko pretrcao? Bas me zanima da li me utisak vara. nesto ne primetih na AO ili drugim turnirima, znam samo da englezi to vole da stavljaju za vimbldonske duele. i to vise zbog nekih kurioziteta kao sto su da Fedex u finalu pretrci vise jardi od Djovaka ... ili Izner i Karlovic u mecevima sa Marejem i sl. od match statsa preletim samo one za servis i brejk lopte. vineri i neiznudjene me ne zanimaju previse jer je to kilava statistika bez - iznudjenih gresaka, sto ne objavljuju a koji su daleko bitniji podatak za ishode duela 1 1
Milošica Posted January 17 Posted January 17 (edited) Kakav je hermafrodit Edited January 17 by Milošica
Sandradjer Posted January 17 Posted January 17 3:2 za Noleta i servira, drugi set. Endi kjut, Nole prekjut
TS-CS Posted January 17 Posted January 17 cim je malo vetrovitije servis zaskripi i nema free gemova ali je zato u polju odlican, ne moze mahackala da ga prati kad se razvije poen
Arigato Posted January 17 Posted January 17 Veoma važan set za Novaka. Sad je već dosta lakše u nastavku meča sa prednošću od 2:0.
Max Morlock Posted January 17 Posted January 17 Just now, Engineer said: Najopasniji rezultat Ne, samo je opasan. Najopasniji je 2:0 5:2 i servis
Recommended Posts