Serena Posted January 15 Posted January 15 (edited) Olga Novak Sigmund Ona mi je skroz simpa i igra inteligentan tenis ali su je povrede cesto drzale van terena. Zao mi je zbog kineskinje narocito sto ju je opomena za prekoracenje vremen totalno izbacila iz ritma. Edited January 15 by Serena
Serena Posted January 15 Posted January 15 Koliko mocnih i hrabrih klinaca! Nakon svih ovih metiljvaca kojima su strucnjaci predvidjali desetine slemova, a oni jedva jedan ili ni jedan uzeli, stize nam talas pametnih i sposobnih momak koji pre svega imaju kojones 2
Serena Posted January 15 Posted January 15 1 hour ago, Arkadija said: Sašica u skroz crvenom, čak su i čarapice crvene. Sasici sve lepo stoji
Lancia Posted January 15 Posted January 15 2 minutes ago, Serena said: Koliko mocnih i hrabrih klinaca! Nakon svih ovih metiljvaca kojima su strucnjaci predvidjali desetine slemova, a oni jedva jedan ili ni jedan uzeli, stize nam talas pametnih i sposobnih momak koji pre svega imaju kojones cojones · izgovor kohones 1
Arkadija Posted January 15 Posted January 15 4 minutes ago, Serena said: Sasici sve lepo stoji Malo je too much
Serena Posted January 15 Posted January 15 12 minutes ago, Lancia said: cojones · izgovor kohones Nisam sigurna da cu zapamtiti Povezala sam rec sa italijanskom koljoni (coglioni) i sad je gotovo.
Lancia Posted January 15 Posted January 15 13 minutes ago, Serena said: Nisam sigurna da cu zapamtiti Povezala sam rec sa italijanskom koljoni (coglioni) i sad je gotovo. Glavno da ne pobrkas kao ja kad sam dosao na Kanare, rekoh cojones umesto cajones (fioke) 2
Arigato Posted January 15 Posted January 15 Novak je baš neubedljiv protiv ovih anonimusa. Ako bude ovako igrao sa linije i protiv Mahača, popiće poraz. 1
Fakundo Sava Posted January 16 Posted January 16 Ubi Miša mađara ,uz samo 3-4 neiznuđene greške po setu Sledeći razmaženi danac Rune ili miljenik forumskih žena i italijanskih starleta Mateo Beretini 1
Ros Posted January 16 Author Posted January 16 hubija stigla kletva milijarde federerosa posle onih 6:0 za bajbaj rodzer 2
Serena Posted January 16 Posted January 16 Kec, Monfis, Muzeti & Ribkina 4 hours ago, Fakundo Sava said: Sledeći razmaženi danac Rune ili miljenik forumskih žena i italijanskih starleta Mateo Beretini Cekam izvinjenje Bosov maneken sa pilecim nogicama i smehotresnim bekendom mi nikada nije bio miljenik
Lancia Posted January 16 Posted January 16 2 minutes ago, Serena said: Kec, Monfis, Muzeti & Ribkina Cekam izvinjenje Bosov maneken sa pilecim nogicama i smehotresnim bekendom mi nikada nije bio miljenik Jedan je Stepanek 2
Serena Posted January 16 Posted January 16 22 minutes ago, Ros said: hubija stigla kletva milijarde federerosa posle onih 6:0 za bajbaj rodzer A Novak kako isprati Rafu na OI? Morace da trazim oprost grehova inace nista od stote
Recommended Posts