January 14Jan 14 48 minutes ago, Lancia said: Sad tek vidim da je Rubljov prso od Brazilca Od Fonseke nije sramota izgubiti.
January 14Jan 14 4 minutes ago, Serena said: Od Fonseke nije sramota izgubiti. Dobro bije mali, nisam ni cuo za njega do sad, a kamoli gledao. Edited January 14Jan 14 by Lancia
January 14Jan 14 2 minutes ago, Lancia said: Dobro bije mali, nisam ni cuo za njega do sad, a kamoli gledao. I ja sad prvi put cula. Fed i Guga su mu idoli.
January 14Jan 14 Just now, Serena said: I ja sad prvi put cula. Fed i Guga su mu idoli. Xaxa, ovde Kuerten ko sa svojom kcerkom.
January 14Jan 14 15 minutes ago, Midžeta said: Kad nastupaju Đovax i the kazamat crew Drugi mec na RL u dnevnom terminu sto znaci protiv sunca, vetra vlage & Farie. cuvari kazamata nece biti u crnom da ne bi fasovli suncanicu Pre njega igra Sabalenka, oko 1.30, a za njegov mec stoji ne pre 4. Ja odoh na spavanje, nadam se lepim vestima tj da ce Olga pobediti Samsonovu Edited January 14Jan 14 by Serena
January 14Jan 14 16 minutes ago, Midžeta said: Kad nastupaju Đovax i the kazamat crew Tvoj crush igra poslednji mec, taman kad se izvuces iz spavacice.
January 14Jan 14 5 minutes ago, Serena said: Drugi mec na RL u dnevnom terminu sto znaci protiv sunca, vetra vlage & Farie. cuvari kazamata nece biti u crnom da ne bi fasovli suncanicu Bice muka, bice tesko, bice pakao. Ako ne izadju u crnom nisu tru, jedino ako je rezervna oprema narandzasta 2 minutes ago, Lancia said: Tvoj crush igra poslednji mec, taman kad se izvuces iz spavacice. Taman, ko mene da su pitali Lancia znae
January 15Jan 15 cruising za sada edit: nije edit vreme isteklo, vec je poceo nesto da pizdi pri vodjstvu 4-1. nesto mu ne odgovara, komentatori ne znaju sta je... Edited January 15Jan 15 by banecare1