Klara Posted January 26 Posted January 26 Možemo da prosledimo story nekim bendovima i prodavnicama muzičke opreme, ili lokalima koji imaju takvo ozvučenje. 🤔 1
slepa živana Posted January 26 Posted January 26 kolko će ovo da bude lepo oni nisu ni svesni da im ne treba ozvučenje 2
Klara Posted January 26 Posted January 26 (edited) Još jednom hvala Filozofu, odgovorili su mi iz Studija Berar, radi su da pomognu. Povezala sam ih sa studentima kako bi se dogovorili oko tehničkih detalja. Nadam se da će uspeti. Edited January 26 by Klara 3 3 3
Caligula Posted January 27 Posted January 27 Evo Kuma Bauka Ja uplatio pre par dana, pozivam ko moze da finansira ovog divnog coveka 1 1 1
Klara Posted January 28 Posted January 28 (edited) ZEMUNSKA GIMNAZIJA: Zbog stupanja u dvadesetčetvoročasovnu blokadu potrebne su donacije u vidu dušeka za spavanje, sredstva za higijenu, hrane... Donacije se prihvataju od sutra (29. januar) od 12:30. Zahvalni maturanti Zemunske gimnazije Edited January 28 by Klara 2
Lena Posted January 28 Posted January 28 https://nova.rs/uncategorized/spisak-stvari-koje-su-studentima-potrebne-za-veliki-protest/ Studenti novosadskog univerziteta koji blokiraju fakultete duže od dva meseca, najavili su veliki protest u Novom Sadu odnosno blokadu tri mosta 1. februara, zbog čega im je potrebna pomoć u vidu donacija. Oni su na zvaničnom Instagram nalogu objavili šta im je sve potrebno od namirnica i stvari za taj dan. Oni su predstavili detaljan spisak neophodnih stvari. „1. Oprema za spavanje (dušeci, prostirke, posteljine, jastuci i jastučnice, ćebad, jorgani…) 2. Hrana (konzervirana kao i gotova jela, sa naglaskom da gotova jela budu u porcijama radi lakšeg transporta i raspodele među studentima) 3. Piće (ALKOHOL NIJE DOZVOLJEN) 4. Sredstva za higijenu (toaletni papir, sunđeri, krpe, sredstva za čišćenje podova, WC-a, kao i za pranje posuđa, džogeri, kese za smeće…)“, naveli su studenti. 1
Recommended Posts