đorđe geprat Posted Sunday at 19:40 Posted Sunday at 19:40 danas sam odneo nešto para muzičarima, sutra ću ućiteljima. meni je to najjednostavnije. oni najbolje znaju šta i koliko. 1 2
đorđe geprat Posted Monday at 20:24 Posted Monday at 20:24 šta znam, meni je sve to on line nekako bez duše, čak i kupovina. vidiš,opipaš, popričaš sa prodavcem. danas sam odneo jednog milutina i učiteljima. reči zahvalnosti pune srce, baš kao i juče kod muzičara. junior mi reče da su i ugostitelji kod golf kluba u štrajku pa, od sledeće penzije ide jedan milutin njima, jedan šumarima. 2 1
cedo Posted yesterday at 01:03 Posted yesterday at 01:03 6 hours ago, slepa živana said: oprez kod uplata sad dodjoh i ovde da okacim vidim tvoj je obrisan 1
dunja Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Zanimljiva je ova mapa, ne znam koliko je ažurna: Potrebni resursi za fakultetske blokade
dunja Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Jel zna neko ko stoji iza ovog sajta: https://podrzistudente.org/ Do juče je bio u izradi, ja slučajno naišla na njihov nalog na X https://x.com/podrzistudente, deluje vrlo sveže. Na sajtu stoji: Quote О нама Иницијативу Подржи Студенте води мала, независна група грађана, бивших српских ђака и студената који данас, нажалост, махом живе у дијаспори. Не желимо истицати себе као појединце, нити отварати врата разним актерима, па овде не наводимо своја имена. Немамо никакве везе са политичким групама. Углавном смо сретно запослени у ИТ и пословном сектору, и ово радимо из чисте жеље да подржимо студенте у њиховом покрету. Ако желите да донирате, али вас занимају одговорна лица, пишите на [email protected]. Радо ћемо се представити уз молбу да то учините и Ви. Sajt deluje vrlo ozbiljno, moguće da iza njega stoji ovaj naš Nenad Milanović (on je onomad obećao donaziju od par miliona dinara studentima, ako se dobro sećam), pošto sam na njegovom X nalogu naišla na hashtag #podrzistudente
Recommended Posts