dunja Posted Thursday at 20:27 Author Posted Thursday at 20:27 ne znam šta je Sprat bar, piše na instagramu da je u Cetinjskoj 15, pa ako ne neko u prolazu:
cedo Posted Friday at 01:21 Posted Friday at 01:21 ovde ima manje postova, a moze kome zatrebati https://akv.org.rs/spisak-advokata-akv-prijavljenih-za-pruzanje-pro-bono-pravne-pomoci-studentima-i-drugim-gradjanima-zadrzanim-pritvorenim-i-pozivanim-povodom-ucesca-na-mirnim-protestnim-okupljanjima/
duda Posted Friday at 08:39 Posted Friday at 08:39 @Caligula, jesi li uplaćivao šta onom liku ? ja nameravam, pa rekoh, da još jednom proverim, šta misliš, da li je to pouzdano ?
cedo Posted Friday at 16:30 Posted Friday at 16:30 15 hours ago, cedo said: ovde ima manje postova, a moze kome zatrebati https://akv.org.rs/spisak-advokata-akv-prijavljenih-za-pruzanje-pro-bono-pravne-pomoci-studentima-i-drugim-gradjanima-zadrzanim-pritvorenim-i-pozivanim-povodom-ucesca-na-mirnim-protestnim-okupljanjima/
Caligula Posted Friday at 16:59 Posted Friday at 16:59 (edited) 8 hours ago, duda said: @Caligula, jesi li uplaćivao šta onom liku ? ja nameravam, pa rekoh, da još jednom proverim, šta misliš, da li je to pouzdano ? Sori, tek sad vidim - upacujem mu danas/sutra, menjali su u Intezi softver i razjebali mi placanje preko e-bankinga. Kapiram da je OK ako je vec nosio nekoliko puta i studenti mu se zahvaljivali, pa makar i ne odneo - uplaticu za ovo sto je nosio (naravno, mislim da ce covek pomagati i dalje) Stavi pod svrha placanja da je uplata "za studente a sa parapsihopatologije" (ja cu tako) ... znace onda sta je i odakle je Edited Friday at 17:00 by Caligula 2
Caligula Posted Saturday at 19:28 Posted Saturday at 19:28 Evo slikao covek novu isporuku svaka mu cast 1 1
Aleksija Posted Saturday at 22:47 Posted Saturday at 22:47 (edited) jesi namerno jednog istakao Edited Saturday at 22:50 by Aleksija 4
cedo Posted Saturday at 23:00 Posted Saturday at 23:00 (edited) 14 minutes ago, Aleksija said: jesi namerno jednog istakao ne bre, baska je i u tvitu al znam ko je edit: uh, sad vidim da nisam izvadio jednu sliku Edited Saturday at 23:02 by cedo 1
Recommended Posts