Klara Posted January 12 Posted January 12 15 hours ago, duda said: Ima onaj neki lik koji kuva za studente. Ima neko broj njegovog računa ? Jel on? Na nalogu su lokacija i broj telefona. 3 1
duda Posted January 13 Posted January 13 da,da, na njega sam mislila, hvala bilo je negde ranije i pitanje da li je pouzdan ? i da, ne vidim nigde broj računa, verovatno se može dobiti
Klara Posted January 13 Posted January 13 (edited) 1 hour ago, duda said: da,da, na njega sam mislila, hvala bilo je negde ranije i pitanje da li je pouzdan ? i da, ne vidim nigde broj računa, verovatno se može dobiti Na navedenoj adresi na njegovom tw profilu nalazi se BAUK domaća kuhinja. : ) Može sa njima da se proveri. Iz Gugl recenzija: mvp goat пре 2 недељеНОВО Хвала вам што сте били тако великодушни и донирали храну за нас студенте... Нека су сви живи и здрави 🥺🙏🫶 Mane Cvoro пре 2 недељеНОВО Помажу студентима, воли вас Саобраћајни факултет! Edited January 13 by Klara 1 1
Caligula Posted January 14 Posted January 14 Pisao sam mu, javljam ako odgovori ziro racunom (naveo sam da bih podelio ziro racun na forumu ppp) 2
Caligula Posted January 14 Posted January 14 (edited) Odgovorio car, evo broja racuna 265-0000006313422-58 Dragan Spalević, Beograd Kapiram da je fer lik, ja cu svakako da uplacujem - do sada sam kupovao gotova jela, ovo ce biti svakako kvalitetnije za te pare Edited January 14 by Caligula 2 1
Guuundogan Posted January 15 Posted January 15 sta radimo kad bude plata? kesa dve tri, ko koliko moze... pravac prvi fax gde je hitno... svadja sa zenom oko toga sta im (ne)treba included 1 2
cedo Posted January 15 Posted January 15 zrenjanin https://x.com/vlada_1982/status/1879137761858646347/photo/1 2
Recommended Posts