duda Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 (edited) Ja sam shvatila da su zajedno. Mislim na arhitektonski, građevinski i ETF Edited December 30, 2024 by duda 2
Shan Jan Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Jel zna neko zasto je matematicki stao sa protestima? Vidim da pricaju o nekoj bezbednosti zgrade koje nece biti tokom praznika?!
goofs Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 19 hours ago, Klara said: Jel ovo legit, da uplaćujem? Bilo je pomena da se možda PPP organizuje kao ekipa, prikupi neke novce pa da se to konvertuje u hranu po povoljnom kursu i raznese po fakultetima. Ima li još uvek interesenata? Ja sam obišao do sada 8 fakulteta, ali me logistika sahranjuje, ne mogu sam puno namirnica da im ponesem, a gužve i parking me ubijaju, takođe gufs junior je zahtevan ko persijski car, pa nemam ni puno vremena. 1
Klara Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 7 minutes ago, goofs said: Jel ovo legit, da uplaćujem? Jeste, skrinšotovala sam sa Brkinog ig profila. : ) Evo i ovde: https://x.com/nedamojadar/status/1873623749402173450 1
Popular Post gsb Posted December 31, 2024 Popular Post Posted December 31, 2024 Dragi nasi, Hvala vam pre svega sto smo uz vasu pomoc uspeli da sakupimo neverovatnu sumu novca- da budemo potpuno tacni i precizni- 224.569RSD! Hvala! Svako od vas je zasluzan sto su veceras studenti razlicitih fakulteta kao sto su Fakultet politickih nauka, ekonomski, geografski, bioloski, filoloski, defektoloski, kao i Visa hotelijerska skola, Politehnicka, a i Fakultet likovnih umetnosti veceras dobili neku donaciju u zavisnosti od potreba same ustanove. Zahvaljujuci vama, kao i vasim donacijama obezbedili smo: * 2 frizidera * 4 megafona (al’ ce da se cuju sutra!) * 15 duseka * 15 cebica * 1 reso (ali vredan!) * 2 grejalice * Lekove (i defrinoli, i aspirine, i panadol, i imuno kesice- nece nama studenti da se razbole💪🏾) * Materijale za transparente I zato jedno velilo HVALA i bravo! Za sve vas, jer osmesi studenata danas, njihova zahvalnost, a pre svega sreca kad su svakoga od nas ugledali danas je nesto neprocenjivo i nesto zbog cega zelimo da se zahvalimo! ❤️ Za bolje sutra, za mladost… 🤍 2 8 3
Shan Jan Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 16 minutes ago, gsb said: Moja firma Nisam sumnjao da nece razocarati 1
kralj Posted December 31, 2024 Posted December 31, 2024 17 hours ago, goofs said: Jel ovo legit, da uplaćujem? Bilo je pomena da se možda PPP organizuje kao ekipa, prikupi neke novce pa da se to konvertuje u hranu po povoljnom kursu i raznese po fakultetima. Ima li još uvek interesenata? Ja sam obišao do sada 8 fakulteta, ali me logistika sahranjuje, ne mogu sam puno namirnica da im ponesem, a gužve i parking me ubijaju, takođe gufs junior je zahtevan ko persijski car, pa nemam ni puno vremena. Jeste. Ja sam ustalio proceduru, ali zašto da ne. Nekako mi je najlogičnije da svako pomaže tamo gde je studirao, ali gde god odem ponesem po nešto. Jedna vreća za spavanje mi je na faksu od prvog dana, a drugu ne mogu nikako da nađem. U suštini se ne treba previše opterećivati. Ima hrane svuda. Drugarica je na svoj bivši faks odnela dva pleha lazanje, to se naravno razgrabilo. Bez obzira što ovi spiskovi sa "limuna imamo, avokado nam na rezervi" (karikiram naravno) segmentima katkad deluju komično u kontekstu blokade i revolucije, bar toliko možemo. Na kraju krajeva, o njima visimo. 1
Popular Post Caligula Posted Wednesday at 18:57 Popular Post Posted Wednesday at 18:57 Odneo danas jedan tovar studentima na poljoprivredni (Zemun)... juce bio sa cerkom do rektorata da se raspitam, kazu mi momci i devojke da svi fakulteti po centru imaju svega ali da su problem ovi koji su malo dalje. So, ako neko nosi negde neka nosi lokalno - hranu uglavnom sada traze. 5 6
Recommended Posts