duda Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 (edited) uh, ove električne grejalice su opasno sranje ed. @kralj, nisam mislila na konkretne nego na tip grejalica, nesigurne su Edited December 27, 2024 by duda 1 1
Klara Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 3 hours ago, dunja said: Nisam ispratila da ima studenata na blokadi i u Kraljevu Tamo bi trebalo da je u blokadi Fakultet za mašinstvo i građevinarstvo. Ali možda skupljaju pomoć za druge studente. 1
ljuttko Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 On 27. 12. 2024. at 10:31, duda said: uh, ove električne grejalice su opasno sranje ed. @kralj, nisam mislila na konkretne nego na tip grejalica, nesigurne su Bila sam danas na etfu, tamo je ladno ko u ladnoj grobini posebno u predvorju. Omladina stavila molbu da se zatvaraju vrata jer im je hladno, kako i gde se ogreju noću pojma nemam ali ako minus krene još više porazboljevaće se ( meni je i kad je radilo grejanje zimi tamo na faksu uvek bilo hladno ). mladi svet je rešen ali se bojim da će im pustiti da sve ide ka isrpljivanju i fizičke snage i volje 1 4
giuseppe Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Evo zanimljivog linka, nadam se da će ga održavati: https://linktr.ee/studentiisrednjoskolci 2 2
Klara Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 (edited) Edited December 29, 2024 by Klara 1 3
Popular Post duda Posted December 29, 2024 Popular Post Posted December 29, 2024 Završila sam kantućine, dve ture, cca 100 komada . Pošto se oni jedu uz čaj i kafu, nosim i to i plus mleko. Sutra ću na arhitektonski, javljam se posle. 1 7 2
Caligula Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Ljudi, gde najvise gori ako neko zna, zeleo bih da odnesem sutra potrepstine gde treba? Gledam linkove, nigde Bgd?
Mr.Mxyzptlk Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 baci pogled na qr kod sa njihovog instagrama 1
Popular Post duda Posted December 30, 2024 Popular Post Posted December 30, 2024 (edited) Bila danas na arhitektonskom, iliti tehničkom. Nisam se mnogo zadržala, na ''prijemu'' bila jedna divna devojka sa etf, zahvaljivala se više ni ne znam koliko puta, muž i ja joj rekli da se ne zahvaljuje, da je to najmanje što možemo, itede. Pitali je da li imaju hrane, kaže imaju, ljudi baš donose (videli smo tu dosta kesa, mada oni to svako malo odnose u tu svoju improvizovanu menzu), pitali je da li ih ima, kaže manje, jer su mnogi otišli kućama za praznike, ali kaže da će izgurati dok se ovi ne vrate. Pitali još da li im je hladno, kaže, nije, imaju grejalice i ćebad. Eto, rekli im da se čuvaju, da ih podržavamo, da ćemo biti tu kada pozovu, devojka divno nasmejana svo vreme, razgalila nam dušu. Edited December 30, 2024 by duda 5 5
dunja Posted December 30, 2024 Author Posted December 30, 2024 Jel su oni svi zajedno tamo, sva tri fakulteta, ili su podeljeni? Pretpostavljam da su plenumi odvojeni, ali bih očekivala da su jedan tim kada su logistika oko zgrade i klopa u pitanju. Na Filološkom vidim da povremeno imaju neke zajedničke aktivnosti sa biolozima i geografima, koji su delom u istoj zgradi, ali ne znam kako funkcionišu oko tih praktičnih stvari.
Recommended Posts