March 6Mar 6 4 hours ago, Kampokei said: Evo me u ZG i ekspresno se navukao na ovo. Tek da notiram i ovde, od oktobra prošle godine Kraš je likvidirao i radnju u Ljubljani. Naravno, dunsteri nisu ažurirali sajt do februara, makar je neko digao dževu na Google mapama, pa su tamo sklonili placeholder. Pohvala za renoviranu radnju na autobuskoj stanici u Zagrebu, jedino više ne rade subotom ujutro od 7.
March 6Mar 6 On 3. 3. 2025. at 16:35, vememah said: Nisi jedini. On sadašnjeg lineupa, još se Kraš 1911 drži, Novela (ono sa celim lešnikom unutra) je od osetno lošije čokolade. Zayeb je što se i za jedno i za drugo mora u HR.
April 10Apr 10 Ovo mi je inace jedan od najukusnijih keksova uopste, mada mi nije nadohvat ruke jer ga retko ima van UK. Ali, tek ovih dana sam saznao da ima i vazno mesto u modernoj pop kulturi. Naime, na snimanju Abbey Road-a je Yoko Ono navodno uzela bez pitanja jedan keks iz ormarica Georgea Harrisona, na sta je ovaj gadno ispizdeo, pa neki cak tu vide jedan od trigera za raspad benda (prica vremenski solidno koincidira). Nisam ubedjen u istinitost price (kao ni one erotically charged anegdote sa Mars cokoladiom i rivalskim im bendom), ali je volim, a i McVitie's volim jos vise.
April 10Apr 10 4 minutes ago, Kampokei said:Nisam ubedjen u istinitost price (kao ni one erotically charged anegdote sa Mars cokoladiom i rivalskim im bendom), ali je volim, a i McVitie's volim jos vise.Zar to ne radi svako?