March 6Mar 6 4 hours ago, Kampokei said: Evo me u ZG i ekspresno se navukao na ovo. Tek da notiram i ovde, od oktobra prošle godine Kraš je likvidirao i radnju u Ljubljani. Naravno, dunsteri nisu ažurirali sajt do februara, makar je neko digao dževu na Google mapama, pa su tamo sklonili placeholder. Pohvala za renoviranu radnju na autobuskoj stanici u Zagrebu, jedino više ne rade subotom ujutro od 7.
March 6Mar 6 On 3. 3. 2025. at 16:35, vememah said: Nisi jedini. On sadašnjeg lineupa, još se Kraš 1911 drži, Novela (ono sa celim lešnikom unutra) je od osetno lošije čokolade. Zayeb je što se i za jedno i za drugo mora u HR.
April 10Apr 10 Ovo mi je inace jedan od najukusnijih keksova uopste, mada mi nije nadohvat ruke jer ga retko ima van UK. Ali, tek ovih dana sam saznao da ima i vazno mesto u modernoj pop kulturi. Naime, na snimanju Abbey Road-a je Yoko Ono navodno uzela bez pitanja jedan keks iz ormarica Georgea Harrisona, na sta je ovaj gadno ispizdeo, pa neki cak tu vide jedan od trigera za raspad benda (prica vremenski solidno koincidira). Nisam ubedjen u istinitost price (kao ni one erotically charged anegdote sa Mars cokoladiom i rivalskim im bendom), ali je volim, a i McVitie's volim jos vise.
April 10Apr 10 4 minutes ago, Kampokei said:Nisam ubedjen u istinitost price (kao ni one erotically charged anegdote sa Mars cokoladiom i rivalskim im bendom), ali je volim, a i McVitie's volim jos vise.Zar to ne radi svako?
April 24Apr 24 Ок навуко сам се у последње време на ово чудо (јер ко не воли комбинацију поморанџе и чоколаде - ја сигурно волим)Али извалио сам скоро да постоји још доста укуса (које нисам виђао до сада у продавницама код мене) и тренутно сам навучен и на овоМожда и боље од оног горе вагам још увек, тренутно је у благој предности
May 3May 3 Ne znam vara li me utisak, ali Jafine napolitanke su postale opasno preslatke. :( Ponekad uzmem i Bambi malina, a najčešće Štarkove prelivene (sa rumommm). Malo sam se navukla na ruske Вафли Яшкино. Drug našao u maloj lokalnoj radnji, možda ih ima u ruskoj prodavnici. Najviše volim čokoladne, normalno. Imaju više slojeva, sveže su, veće. Oko 100 dinara jedno pakovanje (200 grama). Ipak, najdraže napolitanke su mi Manner. ❤️
May 3May 3 Bokte, napolitanke je smislio tačno neki šečerni dr.Зло.Retko kupujem, pošto pojedem pakovanje odjednom kao da sutra ne postoji i to one za posebno nadarene - napolitanke sa alvom; nema mnogo margarina, zato dopune šećerom..
May 3May 3 35 minutes ago, makaronee said:pošto pojedem pakovanje odjednom kao da sutra ne postojiOvo da pokažem gospođi majci koja je ubeđena da sam jedina na svetu koja može odjednom da slisti celo pakovanje. :')I da preživi. : DOblande >>> napolitanke
May 3May 3 Jes pliz, oblatne - kako se vikaju u moe selo.Može i one skroz klot, samo žeženi šečer s malo mleka i putera, aka karamel. Edited May 3May 3 by makaronee Lingo
May 3May 3 Мени су Бабмбијеве као сламу да једем, некако суве и безукусне, скоро сам се зајебао опет да узмем њихове са чоколадом.Јафине су ми већ боље, јесу слатке доста али бар осетим укус чоколаде и некако су свежије..
May 3May 3 Ne znam gde da pitam: da li neko probao onaj dzem ss brusnicom sto prodaju u Ikei? Neki komentar?