Klara Posted December 16 Posted December 16 Tutku imaš skoro svuda. Recimo, u Lidlu. Znaaam da si želeo do kraja da veruješ kako ih više nigde nema! 1
Mil@n Posted December 16 Posted December 16 14 minutes ago, barfly said: Sva sreća da ovo više ne viđam po radnjama, ali zato će mi oni cipiripi roleri sa kokosom doći glave. Ovaj Keks treba da se zove Di A Be Tes. 1
barfly Posted December 16 Posted December 16 15 minutes ago, Klara said: Tutku imaš skoro svuda. Recimo, u Lidlu. Znaaam da si želeo do kraja da veruješ kako ih više nigde nema! Nije na vidnom mestu po rafovima i to mi je dovoljno. U Lindu ne idem tako često, a tamo se ionako zablentavim u druge stvari. 1
Lena Posted December 16 Posted December 16 Ja i nisam neki veliki ljubitelj slatkiša, ali sam se navukla na ovaj tart sa kajsijom 2
ivy Posted December 16 Posted December 16 bas slabo jedem kupovne slatkise..od ovoga sto ste kacili sam probala mozda tri stvari ali ako bih morala da izdvojim 1
Mil@n Posted December 16 Posted December 16 (edited) Ako vam kažem da sam ovo plaćao i po 700 kinti na NIS pumpama onda vam je jasno kakav kvalitet je u pitanju. Opaka, opaka zaraza i jebeno preukusno. Doduše ima ga po kila. p.s. I da, prešaltao sam sve moguće markete i nisam nigde našao. Edited December 16 by Mil@n 1
dunja Posted December 16 Posted December 16 Samo da prijavim da smo sinoć, sada već tradicionalno, dobili kutiju ovih domaćih kolačića od naše drugarice iz Bavarske: tope se u ustima, ne znam koji ću pre Fun fact: napravila je 21 različitu sortu, preko 100 komada svake, i tako svake godine, dva uzastopna vikenda pred praznike. Pa vi vidite sad. 1
Calavera Posted December 16 Posted December 16 1 hour ago, Mil@n said: Ako vam kažem da sam ovo plaćao i po 700 kinti na NIS pumpama onda vam je jasno kakav kvalitet je u pitanju. Opaka, opaka zaraza i jebeno preukusno. Doduše ima ga po kila. p.s. I da, prešaltao sam sve moguće markete i nisam nigde našao. mislim da sam video juče u merkatoru za tipa 600, ako ne taj onda vrlo sličan
vememah Posted Saturday at 16:03 Posted Saturday at 16:03 Da, to je ta cena, trenutno je na popustu u Univeru za 400, treba po mogućstvu probati u nekom većem. https://cenoteka.rs/p/medenjaci-manner-500g/ 1
Recommended Posts