napadaj Posted December 15 Posted December 15 Ladno ne postoji dedicated tema za keks, napolitanke, medanjake i srodne slatkiše. What a travesty! Za početak, ovo je sjajno, a ima ga u većim Maksijima: 1 1
Eleniko Posted December 15 Posted December 15 kad vidim da tzv zdrav keks tura fruktozu umesto šećera, dobijem dijareju 1 2
dunja Posted December 15 Posted December 15 Top 3 keksevi na mojoj rang listi trenutno, mrtva trka za prvo mesto: 2
Eleniko Posted December 15 Posted December 15 el taj leibniz nešto novo osnovni izgleda drugačije iz tog choco faha odličan je dark najlepše želje ovaj ja bi naravno voleo još jaču čokoladu ali za domaće standarde vrlo dobar 4
booyaka Posted December 15 Posted December 15 (edited) Od običnih napolitanki jaffa, sve su dobre Edited December 15 by booyaka 1
Vapad Posted December 15 Posted December 15 Ovo... ne smem da kupujem, zapravo sve iz tog marcipan, puter, narandža, suvo grožđe ili slično bukvalno pojedem u jednom sedenju. Ukus kida, tope se u ustima, mirišu na sreću. Apsolutna preporuka svakome i uvek, radi bolje od koke, ali i navlači jače 1
Zli Gli Posted December 15 Posted December 15 Sramim se priznati ali meni odlicni oni Lidlovi Sondey Grandino keksovi, zaboravih koji tacno sve ukusi postoje ali su mi svi bas legli nekako
dunja Posted December 15 Posted December 15 3 hours ago, Eleniko said: el taj leibniz nešto novo osnovni izgleda drugačije iz tog choco faha odličan je dark najlepše želje ovaj ja bi naravno voleo još jaču čokoladu ali za domaće standarde vrlo dobar uh taj Najlepše želje nisam videla, moram da overim prvom prilikom to sam se i ja pitala za Leibniz, nisam ga ranije viđala i moguće da je novi, mada istini za volju, nisam se ranije nešto ni udubljivala u njihov asortiman
Klara Posted December 15 Posted December 15 Ma kakve Najlepše želje cookies (iako sam ih degustirala), pravite one moje, dala sam vam recept! 1
Svemir Zeka Posted December 15 Posted December 15 Ja samo hasam one iz DM što mi je Klara rekla. Nosim i u torbi, za slučaj gladi. Traju mi od 2-5 dana. 1
barfly Posted December 16 Posted December 16 Sva sreća da ovo više ne viđam po radnjama, ali zato će mi oni cipiripi roleri sa kokosom doći glave.
Recommended Posts