Eleniko Posted December 15 Posted December 15 2 minutes ago, theanswer said: Porediš toleta karadžića i Vučića eeeeeeeejjjjj da li si ti normalan jebotebog? pa ko mi se to našao prozvanim a pritom nije ništa ukapirao /ali to je već očekivano/ ps. mogao sam da napišem i slobo odlazi, i to je onoliko odjekivalo jenea i pionirom devedesetih
theanswer Posted December 15 Posted December 15 2 minutes ago, Eleniko said: pa ko mi se to našao prozvanim a pritom nije ništa ukapirao /ali to je već očekivano/ ps. mogao sam da napišem i slobo odlazi, i to je onoliko odjekivalo jenea i pionirom devedesetih Mogao si da napišeš Aleksandre makedonski odlazi isto je relevantno.. pričaš o devedesetim čoveče..vrati se u sadašnjost 1
Eleniko Posted December 15 Posted December 15 šta dramiš, pohvalio sam vas kako ste se borili protiv nenarodnog režima i tada 1
copkillah Posted December 15 Posted December 15 A ne kao neki koji su se borili protiv Miloševića još od 2000. godine 1
Eleniko Posted December 15 Posted December 15 e a kad se setim grobara koji su krvarili na zapadu dok su dvehiljaditih vikali "uhapsite mladića" dok je ratko sedeo u počasnoj loži 1
*edited by mod Posted December 15 Posted December 15 1 hour ago, samo_opusteno said: neki zvezdas iz Loznice hoce da ide novim putem sat vremena do Arene i gleda Zvezdu kako napada plej of el, a nece da ide seoskim magistralama da gleda Azovmas. Dozvolite mu pravo na izbor. Ima gi razni. Neki idu uveče preko Beograda na Vodi ili blizu fakulteta baš oko podneva, a neki tamo im uskraćuju pravo na izbor i pravo kretanja... 2
copkillah Posted December 15 Posted December 15 Pa da, niko ne spori da je tzv "sever" ušao u priču par meseci pred Miloševićev pad 2000. BTW prozivanje za Mladića je potpuno okej i to je ogromna sramota za Partizan u svakom smislu te reči, dokle god to ne rade fanovi drugih ratnih kriminalaca i njihovog đelata. Fala unapred. 3
booyaka Posted December 15 Posted December 15 (edited) , Takođe niko ne spori da je JSD Partizan bilo sportsko društvo kojim je direktno upravljao vrh SPS-a, i da je sa severa krenula promena tog zločinačkog sistema. Poenta je da se stvari u Srbiji mogu da promene kada se Zvezdini navijači (namerno ne kažem Delije) dignu i suprotstave iz prostog razloga zato što činimo oko 65% svih navijača u Srbiji. Tu ima i onih koji podržavaju SNS, ali reciprocitetno takvih ima i među navijačima Partizana. Nadam se da je situacija sada malo jasnija. Edited December 15 by booyaka 3
booyaka Posted December 15 Posted December 15 Poprilično sam siguran da među onima koji protestuju ima mnogo ljudi koji navija za Zvezdu.
Nikodije Posted December 15 Posted December 15 6 minutes ago, booyaka said: Poprilično sam siguran da među onima koji protestuju ima mnogo ljudi koji navija za Zvezdu. nemoguce. razumem navijacku patkometriju, al bas je bezveze ciganima an zeneral™ nabijati na nos ovu grupu od 500-1000 placenika. 1
duda Posted December 15 Posted December 15 Pročitala sam topic, dijagonalno, priznajem. Zaključak : zvezdini navijači su pizde. Ja neću da budem ta karakterna osobina, te svečano izjavljujem da ću od sada pa nadalje navijati kontra Đokovića, beskičmenjaka. Poslednji pasus je samo da vam objasnim da razumem šta je navijanje. Ali, jebemu, valjda ima neka crvena linija.
MiddleClass Posted December 15 Posted December 15 4 minutes ago, duda said: .Poslednji pasus je samo da vam objasnim da razumem šta je navijanje. Ali, jebemu, valjda ima neka crvena linija. Za Zelimira i njegove svjedoke te crvene linije nema 1
Recommended Posts