Mindaugas Žukauskas Posted December 15 Posted December 15 15 minutes ago, nenad said: a koji je to razlog? hoce li neko napisati? Jbg nisi od juče na forumu, sigurno si se načitao priča o avangardi i srBskom klubu, i raznih drugih priča. Ja samo diskutujem sa tobom da li je to normalno u navijačkoj kulturi ili ne, smatram sebe za običnog simpatizera, gledaoca. 1 1
nenad Posted December 15 Posted December 15 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jbg nisi od juče na forumu, sigurno si se načitao priča o avangardi i srBskom klubu, i raznih drugih priča. Ja samo diskutujem sa tobom da li je to normalno u navijačkoj kulturi ili ne, smatram sebe za običnog simpatizera, gledaoca. nacitao se jesam, samo sam uvek mislio da je to zajebancija i da niko u to stvarno ne veruje.
samo_opusteno Posted December 15 Posted December 15 Razlog zasto navijaci Zvezde ne mitingase protiv Vucica je sto im niko nije isprao mozak da Vucic hoce da ugasi Zvezdu. Rabotu gasenja je u slucaju Zvezde izvela bivsa vlast. Pitanje je zasto bi neko mitingasio za nju, sportski motiv ne postoji, sta vise, a generalni politicki motiv je verovatno lapo lapo, ne verujem da je cela hala kontra Vucica. To sto neki ljudi misle da su oni u svemu u pravu pa i oko izbora politicke opcije i kluba ne mora da znaci da je to tako i da su oni drugi losi, zli itd. Mozda neki zvezdas iz Loznice hoce da ide novim putem sat vremena do Arene i gleda Zvezdu kako napada plej of el, a nece da ide seoskim magistralama da gleda Azovmas. Dozvolite mu pravo na izbor. 6 1 2
MeanM@ Posted December 15 Posted December 15 Nemoj. Glupo je. 15 ljudi je poginulo zbog njihovih ‘autoputeva’. I apsolutno nije za poredjenje tipa ova/ona opcija. 3
smooth.Op Posted December 15 Posted December 15 Včć pdr za sve ove godine na vlasti nije imao tv duel. Včć pdr za sve ove godine ima dva i po intervjua novinarima koji nisu maksimalno iskontrolisani. Včć pdr se za sve ove godine javno pojavljuje samo pred svojim botovima iz buseva plus petog novembra okružen funkcionerima sns ispred prostorija stranke. Včć pdr za sve ove godine ide na Rajka i par puta u Leskovac. 2
Eleniko Posted December 15 Posted December 15 32 minutes ago, nenad said: nacitao se jesam, samo sam uvek mislio da je to zajebancija i da niko u to stvarno ne veruje. vidiš da su ovde baš glasni oni koji stvarno veruju /nisu na diskusiji ali su ostavljali mega trule postove koje je ceo grobarski kop sa foruma lajkao/
Eleniko Posted December 15 Posted December 15 10 minutes ago, smooth.Op said: Včć pdr za sve ove godine na vlasti nije imao tv duel. Včć pdr za sve ove godine ima dva i po intervjua novinarima koji nisu maksimalno iskontrolisani. Včć pdr se za sve ove godine javno pojavljuje samo pred svojim botovima iz buseva plus petog novembra okružen funkcionerima sns ispred prostorija stranke. Včć pdr za sve ove godine ide na Rajka i par puta u Leskovac. još nam samo reci kakve to veze ima sa nama na forumu
nenad Posted December 15 Posted December 15 (edited) 11 minutes ago, Eleniko said: vidiš da su ovde baš glasni oni koji stvarno veruju /nisu na diskusiji ali su ostavljali mega trule postove koje je ceo grobarski kop sa foruma lajkao/ ja i dalje zelim da verujem da niko ovde nije toliko bolestan da veruje u to. edit mada, strepnja mi je dublja od nade. Edited December 15 by nenad
Milošica Posted December 15 Posted December 15 Ima li šta gore od grobarskog tripa o nekakvoj moralnoj superiornosti 1
nenad Posted December 15 Posted December 15 (edited) 6 minutes ago, Milošica said: Ima li šta gore od grobarskog tripa o nekakvoj moralnoj superiornosti ima, ovo sto @samo_opusteno pise. edit a apsolutni pobednici su jajare koje taj trip ocigledno imaju, ali ne zele eksplicitno da napisu. Edited December 15 by nenad
napadaj Posted December 15 Posted December 15 Nova i ostali nisu preneli sve što je napisano iz Generalštaba. Ko ne zna, ovo im je centrala, odnosno nalog koji vodi ili onaj koji je vikao u Areni preksinoć ili više njih i preko kojeg se prenose stavovi Centralne otadžbinske uprav... ovaj, "severa".
Eleniko Posted December 15 Posted December 15 9 minutes ago, Milošica said: Ima li šta gore od grobarskog tripa o nekakvoj moralnoj superiornosti nikad neću da zaboravim kako je istok skandirao "tole odlazi" i "mirko pederu" dok nije uleteo ćale velje nevolje sa motornom testerom i iskasapio par navijača dok se navijanje nije zaustavilo pamtim, ne zaboravljam
Milošica Posted December 15 Posted December 15 Just now, Eleniko said: nikad neću da zaboravim kako je istok skandirao "tole odlazi" i "mirko pederu" Nisam do sada znao za koga navija. 1
samo_opusteno Posted December 15 Posted December 15 1 minute ago, nenad said: ima, ovo sto @samo_opusteno pise. Ne brini, ako pratimo patern u Srbiji se vlast menja na svakih 12 godina pa je moguce da je ovoj odzvonilo. To sto ja mislim da ce naredna biti gora je moje pravo, a na aferama i nesrecama nove vlasti cemo imati prilike da testiramo vasu doslednost.
theanswer Posted December 15 Posted December 15 2 minutes ago, Eleniko said: nikad neću da zaboravim kako je istok skandirao "tole odlazi" i "mirko pederu" dok nije uleteo ćale velje nevolje sa motornom testerom i iskasapio par navijača dok se navijanje nije zaustavilo pamtim, ne zaboravljam Porediš toleta karadžića i Vučića eeeeeeeejjjjj da li si ti normalan jebotebog? 1 1
Recommended Posts