Jump to content
IGNORED

Ništaci AKA ''Navijači'' - kriminalci na tribinama

Dankan Ajdaho

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

Ukratko - samo iz toga.

Kakav crni politički angažman, dajte nemojte, u prvom redu sedi Džoni Petrović Vučićev kum, dlaka mu ne fali.

image.jpeg.b4dee18c3d67e92f011005972fa1067a.jpeg

• +1 2
  • Haha 5
Posted
10 minutes ago, nenad said:

a koja je poenta iznosenja tog cinjenicnog stanja? koji zakljucak izvodis iz toga? 

Odgovorio sam na post gde se navodi da zvezdini navijači ne ćute a realno ćute. Mislim ti ako pišeš na ovom forumu kao Nenad iz nzm JKP vodovod pišeš to u ličnom svojstvu, na utakmici si Nenad navijač zvezde. Gde će "navijač" da iskaže stav ako ne na utakmici? 

• +1 1
Posted
16 minutes ago, theanswer said:

Odgovorio sam na post gde se navodi da zvezdini navijači ne ćute a realno ćute. Mislim ti ako pišeš na ovom forumu kao Nenad iz nzm JKP vodovod pišeš to u ličnom svojstvu, na utakmici si Nenad navijač zvezde. Gde će "navijač" da iskaže stav ako ne na utakmici? 

nisi mi odgovorio na pitanje. mnogo puta i u rl i ovde sam grobare pitao isto pitanje i nikada nisam dobio nikakav odgovor. 

Posted
1 minute ago, nenad said:

nisi mi odgovorio na pitanje. mnogo puta i u rl i ovde sam grobare pitao isto pitanje i nikada nisam dobio nikakav odgovor. 

Ne kažem da je ovde slučaj, ali nije samo boja dresova i način na koji se pika lopta razlog zbog kojih se pojedini navijači odlučuju da navijaju za pojedine klubove. Postoji neka istorija i razlog zašto neko navija za Glazgov, a neko za Seltik, neko za Espanjol, a neko za Barselonu. Ili ti misliš da je loptanje jedini razlog?

Posted
4 minutes ago, nenad said:

Koje pitanje? Jel ono zasto Zelimir cuti o Vucicu, snsu i zlocinima koje svakodnevno cine? Tisina koja odzvanja™

Ovdje se prozivaju obicni ljudi jer cute, a onaj cija rijec ima tezinu i koja bi odjeknula medju milionima se abolira. 

Pustite ga da zivi u svom bablu, uzme desetu EL, nije njegovo da prica o tome 

:covid19:

Posted
4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne kažem da je ovde slučaj, ali nije samo boja dresova i način na koji se pika lopta razlog zbog kojih se pojedini navijači odlučuju da navijaju za pojedine klubove. Postoji neka istorija i razlog zašto neko navija za Glazgov, a neko za Seltik, neko za Espanjol, a neko za Barselonu. Ili ti misliš da je loptanje jedini razlog?

Ako navijam za Partizan, za koje strane klubove bi trebalo da navijam?

Posted

Paok 

• Haha 1
Posted
8 minutes ago, MiddleClass said:

Koje pitanje? Jel ono zasto Zelimir cuti o Vucicu, snsu i zlocinima koje svakodnevno cine? Tisina koja odzvanja™

Ovdje se prozivaju obicni ljudi jer cute, a onaj cija rijec ima tezinu i koja bi odjeknula medju milionima se abolira. 

Pustite ga da zivi u svom bablu, uzme desetu EL, nije njegovo da prica o tome 

Zaista mislim da veću glupost u životu nisam pročitao. 

• +1 4
  • Haha 1
Posted (edited)

@Mindaugas Žukauskas

Nikad me nije ložilo to.

Uvek ćutim kad u hali krene "gavri munja", mada ćutim i kad krene "poruka za Čovića i Cigane".

Ako mrzim, mržnja mi je usmerena na konkretne protivničke igrače/trenere ili sudije. Kao npr. na Vanju prošle sezone u Areni.

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Milošica said:

Atletiko, Everton, Torino, Espanjol

Edited by Ratamahatta
Posted (edited)
1 minute ago, Ratamahatta said:

Hvala brate.

Onaj moj deda me je uvek terao da uz Partizan navijam za Lacio, ne znam zašto.

Edited by Milošica
Posted

Nista buraz

Moze i Boavista 

Posted
2 minutes ago, Ratamahatta said:

kako 2 španska kluba

Posted
7 minutes ago, Milošica said:

Hapoel, Himki, Dubai...

• Hvala 1