Lezilebovich Posted December 15 Posted December 15 1 minute ago, Eleniko said: Ukratko - samo iz toga. Kakav crni politički angažman, dajte nemojte, u prvom redu sedi Džoni Petrović Vučićev kum, dlaka mu ne fali. 2 5
theanswer Posted December 15 Posted December 15 10 minutes ago, nenad said: a koja je poenta iznosenja tog cinjenicnog stanja? koji zakljucak izvodis iz toga? Odgovorio sam na post gde se navodi da zvezdini navijači ne ćute a realno ćute. Mislim ti ako pišeš na ovom forumu kao Nenad iz nzm JKP vodovod pišeš to u ličnom svojstvu, na utakmici si Nenad navijač zvezde. Gde će "navijač" da iskaže stav ako ne na utakmici? 1
nenad Posted December 15 Posted December 15 16 minutes ago, theanswer said: Odgovorio sam na post gde se navodi da zvezdini navijači ne ćute a realno ćute. Mislim ti ako pišeš na ovom forumu kao Nenad iz nzm JKP vodovod pišeš to u ličnom svojstvu, na utakmici si Nenad navijač zvezde. Gde će "navijač" da iskaže stav ako ne na utakmici? nisi mi odgovorio na pitanje. mnogo puta i u rl i ovde sam grobare pitao isto pitanje i nikada nisam dobio nikakav odgovor.
Mindaugas Žukauskas Posted December 15 Posted December 15 1 minute ago, nenad said: nisi mi odgovorio na pitanje. mnogo puta i u rl i ovde sam grobare pitao isto pitanje i nikada nisam dobio nikakav odgovor. Ne kažem da je ovde slučaj, ali nije samo boja dresova i način na koji se pika lopta razlog zbog kojih se pojedini navijači odlučuju da navijaju za pojedine klubove. Postoji neka istorija i razlog zašto neko navija za Glazgov, a neko za Seltik, neko za Espanjol, a neko za Barselonu. Ili ti misliš da je loptanje jedini razlog?
MiddleClass Posted December 15 Posted December 15 4 minutes ago, nenad said: nisi mi odgovorio na pitanje. mnogo puta i u rl i ovde sam grobare pitao isto pitanje i nikada nisam dobio nikakav odgovor. Koje pitanje? Jel ono zasto Zelimir cuti o Vucicu, snsu i zlocinima koje svakodnevno cine? Tisina koja odzvanja™ Ovdje se prozivaju obicni ljudi jer cute, a onaj cija rijec ima tezinu i koja bi odjeknula medju milionima se abolira. Pustite ga da zivi u svom bablu, uzme desetu EL, nije njegovo da prica o tome
Milošica Posted December 15 Posted December 15 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Ne kažem da je ovde slučaj, ali nije samo boja dresova i način na koji se pika lopta razlog zbog kojih se pojedini navijači odlučuju da navijaju za pojedine klubove. Postoji neka istorija i razlog zašto neko navija za Glazgov, a neko za Seltik, neko za Espanjol, a neko za Barselonu. Ili ti misliš da je loptanje jedini razlog? Ako navijam za Partizan, za koje strane klubove bi trebalo da navijam?
theanswer Posted December 15 Posted December 15 8 minutes ago, MiddleClass said: Koje pitanje? Jel ono zasto Zelimir cuti o Vucicu, snsu i zlocinima koje svakodnevno cine? Tisina koja odzvanja™ Ovdje se prozivaju obicni ljudi jer cute, a onaj cija rijec ima tezinu i koja bi odjeknula medju milionima se abolira. Pustite ga da zivi u svom bablu, uzme desetu EL, nije njegovo da prica o tome Zaista mislim da veću glupost u životu nisam pročitao. 4 1
Milošica Posted December 15 Posted December 15 (edited) @Mindaugas Žukauskas Nikad me nije ložilo to. Uvek ćutim kad u hali krene "gavri munja", mada ćutim i kad krene "poruka za Čovića i Cigane". Ako mrzim, mržnja mi je usmerena na konkretne protivničke igrače/trenere ili sudije. Kao npr. na Vanju prošle sezone u Areni. Edited December 15 by Milošica 1
Ratamahatta Posted December 15 Posted December 15 (edited) 4 minutes ago, Milošica said: Ako navijam za Partizan, za koje strane klubove bi trebalo da navijam? Atletiko, Everton, Torino, Espanjol Edited December 15 by Ratamahatta
Milošica Posted December 15 Posted December 15 (edited) 1 minute ago, Ratamahatta said: Atletiko, Everton, Torino, Espanjol Hvala brate. Onaj moj deda me je uvek terao da uz Partizan navijam za Lacio, ne znam zašto. Edited December 15 by Milošica
Eleniko Posted December 15 Posted December 15 2 minutes ago, Ratamahatta said: Atletiko, Everton, Torino, Espanjol kako 2 španska kluba
MiddleClass Posted December 15 Posted December 15 7 minutes ago, Milošica said: Ako navijam za Partizan, za koje strane klubove bi trebalo da navijam? Hapoel, Himki, Dubai... 1
Recommended Posts