Popular Post *edited by mod Posted December 14, 2024 Popular Post Posted December 14, 2024 (edited) Eh kako pomoći bratu kad brat pomoć odbija? Onaj transparent na Zvezdinoj utakmici je verovatno najhrabriji potez na srpskim tribinama u dugo, dugo vremena. To su tribine kojima su inače najveći problemi Brankice, Piksiji, gejevi, omaži Mišiću tj Mutavom i slične goruće teme. Umesto da oko toga bude neki konsenzus bar u sigurnosti PPP laguma ako ne i u samoj Areni, i ovde se takvi potezi relativizuju sa "čuvajte snagu za ulicu, nije sportsko dešavanje mesto za takve stvari, kao da će to nešto da promeni, zna se kome to odgovara" i slični spusti glavu kmete pristupi. Da je neki drugi forum u pitanju pomislio bi da je problem u tome što je brat Panić umesto face, delije i legende severa ispao ono što jeste a to je sasrana podguzna muva. Pošto je u pitanju PPP pre bi rekao da je problem priznati da je taj navijač Zvezde bio ludo hrabar i ispravan jer to poteže da oni koji se politički opredeljuju na masovnim sportskim dešavanjima zapravo ispravni a to baš smeta pri patkometriji. Bilo bi sjajno da na sledećoj utakmici Zvezde u EL bude 3 zastave pa onda 5 pa 10 i sa to bude jedna nezaustavljiva lavina. Ali ovo je Vučićeva Srbija gde su se i za manje proteste dešavale grozne stvari, tako da pre očekujem da je barjaktar dobio kućnu posetu gde su mu predočene neke stvari. Edited December 14, 2024 by *edited by mod 10
Eleniko Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 sve bi dao za onih par utakmica kada su bojkotovali EL /ili EC, ne sećam se već/ makar igrali u zagrobnoj tišini jebeni čović ih je vratio
Midžeta Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 Ovo saopstenje od delija.net je nesto najmrtvije sto sam ikad procitala 5
red star forever Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 Jbt život, ovo saopštenje ubija u mozak. I još govna ne dozvoljavaju da im se odgovori. 1
nenad Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 8 hours ago, Eleniko said: meni nije jasno zašto je sinoć to nametnuto kao tema u okviru patkometrijskog dela foruma zato sto oni svoje tribine oslobodili a mi nismo. jer smo oni hrabri i bili su spremni da se goloruki tuku sa 10 krimosa. tako bi oni i sada da su na nasem mestu, jer nisu sisice kao mi. ta neka bajka.
theanswer Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 (edited) 21 hours ago, Hele said: Ne, Dbelije sever ćute, ne zvezdini navijači. Ma šta mi napriča? Koji zvezdini navijači ne ćute? Možda ovi sa foruma ne ćute ovde mada gaza se ubi da objasni kako i šta se dešava, al ajde njega za ozbiljno ne treba uzimati svakako. Ono što je činjenica jeste da se za sve ovo vreme sa BILO koje tribine na zvezdinim utakmicama nikad nije moglo čuti ništa protiv Vučića, ne pričamo o kopu, nego o ostalim tribinama i da je glavni cilj onog govora sa ozvučenja bio da se tako nešto i ne desi nikad. Za razliku od toga na utakmicama Partizana se redovno čuje skandiranje protiv Vučića iako postoji istovetna pretnja da će neko iz kopa da preskače po tribinama i da se obračunava sa masom. Šta više pretnja koja je materijalizovana više puta od strane likova koji su bili sve samo ne obični navijači, od strane likova koji su ljude pretvarali u kiselinu i od strane ljudi od kojih su zazirali i drugi organizovani navijači pa i oni koji su se latili megafona pre neki dan na datoj utakmici o kojoj pričamo. Ali skandiranje se nastavilo i kasnije i posle tih preskakanja. Eno vam saopštenje i forum gde ljudi sami pišu da im je cilj da se arena i njihov stadion ne pretvore u partizanovu arenu i stadion gde svako može da skandira šta hoće. Edited December 15, 2024 by theanswer 9 2 2
Hele Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 (edited) Pa to što u Partizanovoj Areni i na JNA može da se peva i stavlja šta hoće, dokaz je njihovog dugogodišnjeg raspada ili anarhije, zavisi ko kako gleda Nije isto, tamo može da prođe, ovde ćeš sto posto biti sankcionisan. Lakše je i samim tim što su navijači podeljeni pa se peva sa svih strana, ko šta hoće. Ti na Marakani ne možeš sa tribine koja nije severna da povedeš bilo koju vrstu navijanja, makar pevao o Kosovu ili ne znam ni ja o čemu. Uvek je lakše plivati tamo gde je anarhija nego stroga vojnička disciplina. Mislim, ko me zna, ja prvi kao Zvezdaš sprdam naše i trenutno više gotivim Grobare, ali ako bi malo ozbiljnije pričali i ozbiljnije ulazili u sve to, nema to nikakvog smisla da se ubeđujemo da su jedni bolji od drugih. Isti narod, komšije, kolege, prijatelji... sad neko treba da mi kaže da su navijači jednog kluba bolji od drugog, nemoj pliz. Razlikuju se njihove organizovane kriminalne grupe koje predvode navijanje. Spletom raznih istorijskih okolnosti, iako sastavljeni od istog tipa ološa sa ulica, imaju sasvim drugačiji vid organizacije. Na Jenea na svim tribinama ima ovih huligana navijača pa kad neko sa istoka na primer krene nešto da skandira, ima ko i da ga brani i uđe u sukobe. Na Marakani bi se to samo pretvorio u masakr ovih sa severa nad ljudima sa ženama i decom. Edited December 15, 2024 by Hele 1
theanswer Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 Nisu navijači više podeljeni niti pričam o organizovanim navijačima svakako. Ti sad ideš u neka razmatranja i šta bi bilo kad bi bilo. Činjenica je ono što sam napisao. 1
Kampokei Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 Ovaj deo saopstenja o Partizanovim tribinama (sve i da to nije bas sasvim tako) je jedan prelep omaz Partizanu u najboljem maniru GTR 3 1 1
Hele Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 8 minutes ago, theanswer said: Nisu navijači više podeljeni niti pričam o organizovanim navijačima svakako. Ti sad ideš u neka razmatranja i šta bi bilo kad bi bilo. Činjenica je ono što sam napisao. Činjenica je da imaš ti na istoku Jenea ozbiljnih glava i da ako neko preskoči sa juga da te bije, ima ko da te brani. Ovi sa severa da preskoče, samo će biti masakr nad običnim svetom. Ima tu i faktor da Zvezda igra LŠ, a Partizan se raspada. Među tom ruljom huliganskom, njima je to bitno, jebo državu. I Grobari su se nekad time naslađivali i nosili zastave Toleta Karadžića. Ova vlast je naklonjenija Zvezdi, Ultra Kop radi punom parom itd. Partizan je dobio rasturen klub i rasturenu tribinu. Nemojmo se praviti da dosta bunta i otpora prema Vučiću ne proističe iz toga. Tako da kad se sve spoji, mnogo je lakše kurčiti se na Jenea ili u Partizanovoj Areni. Ali sad da me ubeđuješ da su Zvezdaši ovakvi, a Partizanovci onakvi, a mi drugovi iz škole, klupe... puste me tih priča. Pričam o prosečnom navijaču, a halu i stadione ipak popune prosečni navijači, ne članovi grupa, neki zagriženi idioti itd. 1 1
theanswer Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 Ja ti ne pričam ništa o tome kakav je ko, ja iznosim činjenično stanje. Koji su razlozi za to je potpuno drugi par cipela o kojima sad možemo da razglabamo do prekosutra. Ništa ja tebe ne ubeđujem, svi vide šta se dešava i svako može da za sebe stvori sud. 4
nenad Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 5 minutes ago, theanswer said: Ja ti ne pričam ništa o tome kakav je ko, ja iznosim činjenično stanje. Koji su razlozi za to je potpuno drugi par cipela o kojima sad možemo da razglabamo do prekosutra. Ništa ja tebe ne ubeđujem, svi vide šta se dešava i svako može da za sebe stvori sud. a koja je poenta iznosenja tog cinjenicnog stanja? koji zakljucak izvodis iz toga?
Eleniko Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 13 minutes ago, Hele said: Ova vlast je naklonjenija Zvezdi, Ultra Kop radi punom parom itd. Partizan je dobio rasturen klub i rasturenu tribinu. Nemojmo se praviti da dosta bunta i otpora prema Vučiću ne proističe iz toga. Ukratko - samo iz toga. Kakav crni politički angažman, dajte nemojte, u prvom redu sedi Džoni Petrović Vučićev kum, dlaka mu ne fali. 1
Recommended Posts