Jump to content
IGNORED

Ništaci AKA ''Navijači'' - kriminalci na tribinama

Dankan Ajdaho

Recommended Posts

Posted (edited)
27 minutes ago, MeanM@ said:

A koliko to mogu pesadije da imaju? 100, 200, 500? Pa da krene frka na tribini, ne bio u kozi te pesadije kad se obican covek, nedajboze sa detetom oseti ugrozenim

Jos kad i ako situaciju prepozna okolna masa ljudi

ne znam koliko ih ima, nisam upucen, bolje ce to znati neko ko ide na zvezdine tekme, ja svakako necu dok god tamo vedri i oblaci kriminalna organizacija. ako bih vec morao negde da se bijem s njima radije bih to radio na ulici nego na tribini.

a ima ih dosta, cini mi se da ljudi predstavu nemaju koju kolicinu para oni kontrolisu.

edit

@Valk

ako smeta ovde, prebaci postove negde.

Edited by nenad
  • +1 2
Posted

Hoću, upravo gledam gde da splitujem priču, zaslužuje verovatno i temu za sebe.

Posted
21 minutes ago, Karelia slims said:

vidim i na glavnoj temi da se ljudi boje reakcije placenika sa severa, pa me interesuje zasto je to tako? da li zelite da vam deca rastu i zive u srbiji kakva jeste, a moze biti samo gora kako vreme prolazi? verujem da smo svi u zivotu dobili batine, pa ako su batine jedino sto ta marva moze, cemu onda strah?

zato sto su u pitanju ubice i kriminalci a na utakmici prosto ne mozes da znas koliko ih ima oko tebe.

napisao sam i na temi, ako se vec mora peglati sa njima mislim da je ulica za to mnogo bolje mesto.

• +1 1
Posted
1 hour ago, MeanM@ said:

Ne bih potcenjivao pravednicki gnev i razjarenost mase kad se oseti ugrozenom. 

upravo ovo

slao je i belivuk par puta ekipu na istok jenea, pa nije urodilo plodom zaustavljanje skandiranja 

nisu to baš tako binarne stvari

sinoć je falilo njih petoro da stanu iza momka koji je okačio čaršaf, al jbg

zato mi je poraznije što se nisu čuli zvižduci na ono megafonisanje, na to ne bi mogli lako da odreaguju, a ohrabrilo bi dosta one obične navijače. zviždanje se daleko čuje, a i šalje poruku da ne misle svi kao tenderlijetm

• +1 6
  • -1 2
Posted

dobra je stvar sto je neko ipak smogao hrabrosti da ostavi transparent ubice.

oni jesu organizovani kao vojska ali eto pukotina se pojavila i  tek ce ih biti.

svi su ti navijaci/ kriminlaci na kraju balade picketine i kad vide da je ovom dosao kraj prodace ga. tako je uvek bilo i bice.

• +1 8
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Velika većina ljudi u hali nije ni čula to šta je lik pričao na megafonu. 

• +1 1
Posted

Ti ljudi idu na utakmice zato što osećaju pripadnost navijačkoj grupi. Idu da navijaju i tripuju da je njihov doprinos bitan po rezultat utakmice. Sa kopom se slažu u gotovo celom repertoaru i pevaju sve te nesrećne pesme koje se iniciraju iz kopa.

I sad će da se mlate zbog transparenta. Važi. Koga zabole za transparent na košarkaškoj utakmici? Na proteste dolazi višestruko manje ljudi nego na utakmice večitih. Možeš misliti tih gladijatora iz arene.

Posted
25 minutes ago, Nikodije said:

Velika većina ljudi u hali nije ni čula to šta je lik pričao na megafonu. 

mislim da je ono bilo sa ozvučenja, ruku na srce

Posted (edited)

A sta je receno?

Preko megafona

Edited by villiem
Posted
11 minutes ago, villiem said:

A sta je receno?

Preko megafona

Nemojte vi slučajno da puno mislite i smatrate. Mi ćemo sami da odlučimo kada ćemo da uletimo za obe stvari (verovatno Litijum i Nadstrešnicu)

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Još su jači postovi na delije.net, kao saopštenja Centralne otadžbinske uprave.

• Haha 1
Posted
37 minutes ago, villiem said:

A sta je receno?

Preko megafona

• Hvala 1
Posted
8 minutes ago, napadaj said:

Još su jači postovi na delije.net, kao saopštenja Centralne otadžbinske uprave.

Toliko ti se sviđaju?

Posted
29 minutes ago, *edited by mod said:

Nemojte vi slučajno da puno mislite i smatrate. Mi ćemo sami da odlučimo kada ćemo da uletimo za obe stvari (verovatno Litijum i Nadstrešnicu)

Kakva je to beda i jad od ljudi, proliv obican. Cuj on ce sam nesto da odluci

• +1 9
Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

al jbg

zato mi je poraznije što se nisu čuli zvižduci na ono megafonisanje, na to ne bi mogli lako da odreaguju, a ohrabrilo bi dosta one obične navijače. zviždanje se daleko čuje, a i šalje poruku da ne misle svi kao tenderlijetm

kontam da se nije culo van kopa, jer je sigurno vecina protiv toga 
to se desilo na KKP utakmici kad su vredjali valjda Radju i Kukoča, ako se dobro sećam. Dobro su izvizdani i nije bilo navijanja sledecoh cetvrtinu-dve ... 

• +1 1