Jump to content
IGNORED

Ništaci AKA ''Navijači'' - kriminalci na tribinama

Dankan Ajdaho

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, Nikodije said:

Raspored obaveza za ultra kop sutra:

Jutrić kafica

Proslava titule

Makljaža na Slaviji

Slobodno vreme

Plus ti valjda mesiš tortu za proslavu titule:

82804740757f9315ae0131822734315_w640.JPG

• +1 2
  • Haha 3
Posted

Koliki frust na jednoj temi. Mukice.

:cry:

• +1 2
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Opet nervoza kad se prozivaju glavati drugari sa Senjaka :cry:

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

ne znam gde bi sa ovim, a i ako je bilo, prastajte

• Haha 1
Posted

Kako je samo iskusno Bajko sakrio znak sns-a dole desno u uglu :D

Posted

Srećan rođendan Lalatu, mnogaja ljeta

FB_IMG_1734886716584.thumb.jpg.0cf3ba65c8aa671c38710e1f27b476c2.jpg

• +1 1
  • Haha 2
  • -1 1
Posted

Koliki je samo smor tamo, bleje u reviji, slusaju kosovske pesme i smrcu koku.

Klinci su preuzeli citav navijacki pokret, bune se protiv sistema, smisljaju i pevaju pesme, prave transparente, zastave, imaju korteo po ulicama, bore se protiv policije...

Posted

a sednu i da napišu saopštenije

jbt još će kesić da mi postane simpatičan

:fpalm:

Ako se neko od mlađih naraštaja pita kako je izgledao drugi dnevnik za vreme Slobodana Miloševića devedesetih godina, sada će imati priliku da vidi…

Naš ugledni novinar pored toga što je prikazivao isečke nečijeg govora (gde od dva minuta pušta petnaest sekundi), ubacio je i čuveni snimak „rođendana“ na kome ni jedan jedini čovek sa naše tribine nije bio, tako da se on bavi onim što inače najbolje ume da radi – manipuliše narodom. Izgleda da mu je drugo naše saopštenje bilo predugačko da ga pročita pa je tako „slučajno“ propustio delove istog, a na koje možda auditorijum baš i ne bi trebalo podsećati. Tako je sve to dobilo ton kao da se plaši da pročita sve što stoji u saopštenju. Ali mi stvarno ne možemo da poverujemo u to, ipak je on nadaleko poznat po svojoj hrabrosti da kaže uvek kako misli i kako jeste, jelte. Kesiću, znamo da možeš, da nisi cava, pročitaj taj papir od početka do kraja, budi muško bar jednom u životu! Za sve one koji hoće da čuju i da vide svojim očima, ovde mogu da pročitaju naše drugo saopštenje. Čisto da ljudi mogu da vide da pored očiju i ušiju može neko da te pravi slepim i gluvim! Kod ljudi sa mozgom ovo ne može tek tako da prođe i hvala ovom divnom čoveku što je potvrdio da je ono što je u saopštenju napisano – tačno!

Pročitajte još jednom saopštenje Delija, nemoj da vas mrzi, Zvezdaši ovo je nešto preko čega mi nećemo preći i ćutati, mnogo smo ćutali na ovakve vrste manipulacija, red je da počnemo da odgovaramo i da se branimo. Prvo ovde a videćemo da li će naš ugledni i poznati novinar zaslužiti mesto na paroli. Ukoliko ne pročita celo saopštenje ne zaslužuje našu pažnju više i smatraćemo ga jednakog Milomiru Mariću i Jovani Jeremić!

I za kraj kako bi to naš šaljivi voditelj rekao u stihu… Žmuriš na nepravdu i na nepoštenje, snimak ti je pogrešan i sečeš saopštenje

Posted
30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Koliko su samo glupi kao tri kurca. I što se više trude da ispadnu pametni to su sve gluplji. Tačno se oseća taj bol i jad jer više ni kod simpatizera svog kluba ne predstavljaju autoritet već samo Vučićeve podguzne muve.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

uuuuu šteta što nema fudbala narednih mjesec dana, bila bi sigurno neka vrhunska prijava u stihu, neka rima da se baci, neki pjesnički uzlet, pošto nisu pisali pjesmice u osnovnoj kad je to bio zadatak, sad to nadoknađuju

• Haha 3
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

Pa to, postali su novinari koji truju, verovatno zajedno sa DJV i plus saradnici murije.

Sve suprotno navijackom pokretu.