Tsai Posted December 15 Posted December 15 Cigo sam od rodjenja, sve indiferentniji od kad je bolesnik zajahao. Nakon ovoga od juce, utakmicu jednu vise necu pogledati do oslobodjenja 1
Shan Jan Posted December 16 Posted December 16 Isuse jel realno da se i ovo pretvorilo u ko je vece govno od blizanaca Drago mi je sto su se kriminalci, pardon organizovana navijacka grupa, outovali ovako jako. Samo ce jos vise ljudi da im udari kontru. 3
kud u maglu Simoviću Posted Monday at 13:44 Posted Monday at 13:44 brt niko im nije udario kontru 1 1 1
dragance Posted Monday at 13:46 Posted Monday at 13:46 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: brt niko im nije udario kontru Naravno da nije, jer smo svi mi isti. Jel’ da?
napadaj Posted Monday at 16:32 Posted Monday at 16:32 (edited) Evo npr. šta kaže Belivuk: https://www.krik.rs/belivukov-iskaz-vucic-mi-je-trazio-razne-usluge/ Belivuk je ispričao da mu je huligan Aleksandar Vidojević, poznatiji kao Aca Rošavi, rekao 2017. godine da će mu on biti veza sa predsednikom Srbije. „Vidojević mi je rekao da Šef, tako smo zvali Vučića, ima veliki problem na Partizanovoj tribini koji je nastao usled mog odlaska u pritvor 2016. godine. Da Andrej, brat Aleksandrov, ima kontrolu nad navijačkom grupom ‘Alkatraz’, ali da oni nemaju snage da iznesu ništa tu, da kontroliše i deo tribine navijača pod nazivom ‘Kimijevci’, ali da oni samo troše pare i ne doprinose ničemu, a da zapravo nemaju nikakvu kontrolu. Ideja je bila da se napravi nova navijačka frakcija koja će sve to ujediniti da bi situacija bila kao na Zvezdinom stadionu. (…) Mi smo to uradili.” Svi znamo na šta je ličila ta frakcija, koliko ljudi je bilo na jugu i kako se ostatak stadiona i hale ponašao. Edited Monday at 16:32 by napadaj 1
nenad Posted Monday at 16:48 Posted Monday at 16:48 jbt, sami sebi u usta uskacete. kao u onom vicu, nekolicinu forumskih grobara streljalo. 1
napadaj Posted Monday at 16:57 Posted Monday at 16:57 Noup, ne skače niko sebi u usta. Jednostavno je - na utakmicama Partizana jug ne vodi kolo kad su ove teme u pitanju kao na Zvezdinim. I to je cela priča.
nenad Posted Monday at 17:12 Posted Monday at 17:12 (edited) 15 minutes ago, napadaj said: Noup, ne skače niko sebi u usta. Jednostavno je - na utakmicama Partizana jug ne vodi kolo kad su ove teme u pitanju kao na Zvezdinim. I to je cela priča. ok, izvini i hvala za ovo. meni se ucinilo da si ti jedan od ovih koji insistitaju na tome da je na partizanovim utakmicama drugacije jer je prosecan navijac drustveno osvesceniji i ne moz' ga zaustaviti u skandiranju vccpdr, a ne prosto zato sto zvezdinu tribinu vodi neuporedivo zajebanija grupa kriminalaca. Edited Monday at 17:12 by nenad 1 1
Heaviside Posted Monday at 17:21 Posted Monday at 17:21 Poprilično je očigledno da je u pitanju kombinacija ovoga što piše napadaj i činjenice da su pod Vučićem FKCZ i do pre 4-5 godina i KKCZ privilegovani u odnosu na Partizan.
Eleniko Posted Monday at 17:24 Posted Monday at 17:24 Samo to drugo. Protesti navijača P su navijački, nisu politički. Da je obrnuto, slušali bi VPDR od ovih drugih.
Karelia slims Posted Monday at 17:27 Posted Monday at 17:27 (edited) vecinu partizanovaca bi bolelo uvo da pogrdno skandira protiv vucica na stadionu da ne misle da je zvezda privilegovana. smatram da taj otpor nema prevelike veze sa kosovom, platom, zdravstvom... vec sa sportom. ali nema veze (iako bi trebali to da priznaju, a ne da tripuju neke vise moralne vrednosti), bar su jasno protiv vucica. Edited Monday at 17:28 by Karelia slims
napadaj Posted Monday at 17:34 Posted Monday at 17:34 (edited) 22 minutes ago, nenad said: ok, izvini i hvala za ovo. meni se ucinilo da si ti jedan od ovih koji insistitaju na tome da je na partizanovim utakmicama drugacije jer je prosecan navijac drustveno osvesceniji i ne moz' ga zaustaviti u skandiranju vccpdr, a ne prosto zato sto zvezdinu tribinu vodi neuporedivo zajebanija grupa kriminalaca. To sad svakako jeste tačno. Ni ne znam ko trenutno vodi jug, nešto mi se čini da se Prelić vratio, ali ne znam ni da li je to tačno. Ono što jeste tačno je da je i kad je taj jug bio vođen od strane zveri, Pionir zviždao minutu ćutanja Mutavom. Mislim da je osnovna stvar kod vas to što postoji neka bolesna opsesija severom. Iz nekog razloga niko ne razmišlja drugačije od BBRS i UB, svi rade ono što oni kažu i nema nikakvog odstupanja. Nije to samo do fizičke snage, bio je i ALCZ bolesno jak, pa je imao protivnike. I drugo, vi imate mnogo veći stepen turbosrbovanja nego što je to kod nas. U Beogradu možda nije tako, ali po Pazaru i sličnim mestima Srbi gotovo isključivo navijaju za Zvezdu i nakaradna shvatanja svoje sredine prenose na stadion i u halu. I odatle potiče mnogo razlika između dve tribine i to se veoma jasno vidi. Edited Monday at 17:35 by napadaj 1 1 1
Eleniko Posted Monday at 17:40 Posted Monday at 17:40 3 minutes ago, napadaj said: I drugo, vi imate mnogo veći stepen turbosrbovanja nego što je to kod nas. U Beogradu možda nije tako, ali po Pazaru i sličnim mestima Srbi gotovo isključivo navijaju za Zvezdu i nakaradna shvatanja svoje sredine prenose na stadion i u halu. I odatle potiče mnogo razlika između dve tribine i to se veoma jasno vidi. Kakvo epsko buncanje 1
nenad Posted Monday at 17:48 Posted Monday at 17:48 13 minutes ago, napadaj said: Ono što jeste tačno je da je i kad je taj jug bio vođen od strane zveri, Pionir zviždao minutu ćutanja Mutavom. niti jedna navijacka grupa tih godina nije bila ni blizu onoga u sta su sada izrasli tenderasi. kao da poredis zajebanog lika iz kraja sa, sta ja znam, prajm tajsonom ili karelinom.
Heaviside Posted Monday at 17:48 Posted Monday at 17:48 15 minutes ago, Eleniko said: Samo to drugo. Protesti navijača P su navijački, nisu politički. Da je obrnuto, slušali bi VPDR od ovih drugih. To se ne kosi sa onime što sam ja napisao. Koji god da su motivi i koja god da je tema, na Zvezdinoj tribini vlada znatno veće jedinstvo nego na Partizanovoj. Da, pošto pričamo o sportskim priredbama u kulturi u kojoj se sportski rezultati shvataju patološki ozbiljno, Partizanovi najvijači imaju više motiva da skandariju protiv Vučića, ali je i na Partizanovim utakmica kontrola mase od strane najjačih grupa tradicionalno manja nego na Zvezdinim.
Recommended Posts