Jump to content
IGNORED

Ništaci AKA ''Navijači'' - kriminalci na tribinama

Dankan Ajdaho

Recommended Posts

Posted
38 minutes ago, cedo said:

da li postoji mogucnost normalni navijaci da se organizuju i bojkotuju utakmicu ?

i ne samo za zvezdu

i za partizan 

ja znam dosta ljudi koji ne idu na zvezdine utakmice bas zbog ovih mandrila.

• +1 3
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted
4 hours ago, napadaj said:

Nova i ostali nisu preneli sve što je napisano iz Generalštaba.

BmNEwBG.png

4ledlNt.png

Ko ne zna, ovo im je centrala, odnosno nalog koji vodi ili onaj koji je vikao u Areni preksinoć ili više njih i preko kojeg se prenose stavovi Centralne otadžbinske uprav... ovaj, "severa".

Čekaj oni stvarno imaju to nešto što zovu generalštab? Ahahahha, kakvi udbaški paćenici.

Posted
2 hours ago, duda said:

Pročitala sam topic, dijagonalno

prema svecu i tropar....:vesala2:

• Wub 1
Posted
3 hours ago, Nikodije said:

nemoguce.

razumem navijacku patkometriju, al bas je bezveze ciganima an zeneral™ nabijati na nos ovu grupu od 500-1000 placenika.

plaćenika je manje od 50

ostali su jadnici koji ih slede

za lajnu spida

koks im ne daju, skupo

pritom nema kuče zašta da ih ujede

ljuta socijala

a lože se da su vojska

Posted
3 hours ago, booyaka said:

, Takođe niko ne spori da je JSD Partizan bilo sportsko društvo kojim je direktno upravljao vrh SPS-a, i da je sa severa krenula promena tog zločinačkog sistema.

Poenta je da se stvari u Srbiji mogu da promene kada se Zvezdini navijači (namerno ne kažem Delije) dignu i suprotstave iz prostog razloga zato što činimo oko 65% svih navijača u Srbiji.

Tu ima i onih koji podržavaju SNS, ali reciprocitetno takvih ima i među navijačima Partizana.

Nadam se da je situacija sada malo jasnija.

A pošto se ne dižu već jako dugo, uključujući i poslednje događaje, ovim si bukvalno rekao da je velika većina navijača CZ u stvari za SNS, iako to negiraš već u sledećoj rečenici. 

Razmisli malo pre nego što napišeš nešto, makar na silu, bukvalno pljuješ po svojima. 

Posted

upravo tako 

mi smo za SNS

nisi morao da uprežeš bujaku da kažeš ono što želiš

• +1 1
Posted (edited)

Ako su apsolutne cifre u pitanju svakako ima više zvezdaša koji su za SNS iz prostog razloga jer zvezdaša ima više. Ali to ne znači da i među grobarima nema puno onih koji su za SNS.

Drugim rečima, navijačka opredeljenost nema veze sa političkom.

Edited by booyaka
Posted

Pročitaj opet šta si napisao gore pa se odluči za jednu od dve opcije, jer su međusobno kontradiktorne.

Ja ne sugerišem ni za jednu od te dve da je ispravna, da ne bude zabune, iako smo videli impotentan pokušaj učitavanja. Već sam se izjasnio čemu se nadam već na sledećoj vašoj utakmici u EL, za šta itekako verujem da je moguće i da se dovoljan broj ljudi oseća isto kao ja i većina ljudi koji ovde pišu. 

• Haha 1
Posted

Nemam šta da dodam, sve sam jasno napisao.

Posted

"kad su odlučivali za koga će navijati"

odlucivali? 

Posted

Zvezdasa medju opredeljenim navijacima u Srbiji ima 50 posto, 55 max. 

Posted

mozda se i organizuju ljudi

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
6 hours ago, samo_opusteno said:

To sto neki ljudi misle da su oni u svemu u pravu pa i oko izbora politicke opcije i kluba ne mora da znaci da je to tako i da su oni drugi losi, zli itd. Mozda neki zvezdas iz Loznice hoce da ide novim putem sat vremena do Arene i gleda Zvezdu kako napada plej of el, a nece da ide seoskim magistralama da gleda Azovmas. Dozvolite mu pravo na izbor. 

Čemu onda protesti i sve ovo? Ako misliš da polovina ljudi misli da im je Vučić napravio put i da im je najvažnije da stignu na utakmicu brže nego pre, zašto onda da pričamo o krađi, korupciji, ubistvima i manipulaciji uopšte? Ili misliš da stadioni i arene treba da budu naprednjačko sigurno mesto gde o tome ne sme da bude reči, a u saobraćaju, na fakultetima i u školama neka se pominju ubice? Taj sa megafonom nije vlasnik tribine i neka dozvole ljudima da iskažu političko mišljenje i na tribini, pa neka se onda bez pretnje prebijanjem prebroje da vidimo je li pola pola. Tvoj post je klasična naprednjačka podmetačina sa zaključkom da je 10.000 ljudi u Areni za Vučića jer "ua žuti" kao da nismo videli i čuli da su pretili nasiljem i da ne dozvoljavaju niti jednu pukotinu kao što i SNS u medijima isto ne dozvoljava ni minut, a na izborima broji glasove i zaključuje veliku podršku u narodu.

• +1 2
Posted

I Luna Lu izvukla patkicu, ludilo :lol:

Screenshot_20241215-225050_Instagram.thumb.jpg.6634c9fcc792851dc0d181d297f10019.jpg

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted

generalno žene danas pojačano prcaju ove retarde

video sam par istorijskih tvitova, no nijesam zapamtio da ih prenesem

dobro to su inceli, ne verujem da ih dotiče ali je svejedno lepo videti