Jump to content
IGNORED

Ništaci AKA ''Navijači'' - kriminalci na tribinama

Dankan Ajdaho

Recommended Posts

Posted

Neocekivana patkometrija o.O

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Vučić će vladati večno, jer mu ne trebaju batinasi na tribinama da bi zavodio red. Ova tema je dovoljan dokaz kako se pali automatska samokontrola prosečnog navijača Zvezde. Umesto besa i ljutnje dobijamo priče o Toletu i Mirku, u fazonu sve je to isto.

A nije... Nismo isti... I zato je uvek lepo navijati za Partizan

• +1 8
  • Haha 2
  • -1 1
Posted
1 hour ago, Eleniko said:

maj 2000. sigurno AI

GeyyILyW4AA0i6K?format=jpg&name=large

U isto vrijeme na jugu zastave srpske radikalne stranke. Jbt, bili su sns prije sns-a  :fantom:

• +1 4
Posted
21 minutes ago, Uskebasi said:

Vučić će vladati večno, jer mu ne trebaju batinasi na tribinama da bi zavodio red. Ova tema je dovoljan dokaz kako se pali automatska samokontrola prosečnog navijača Zvezde. Umesto besa i ljutnje dobijamo priče o Toletu i Mirku, u fazonu sve je to isto.

A nije... Nismo isti... I zato je uvek lepo navijati za Partizan

Kad pre sati svi cigani na forumu Vučićevci, nije mi se post o tome ni ohladio.

Dajte još, strava je.

Posted
6 minutes ago, Eleniko said:

Kad pre sati svi cigani na forumu Vučićevci, nije mi se post o tome ni ohladio.

Dajte još, strava je.

To niko nije napisao, uprkos tome što ti već nekoliko puta pokušavaš to da podmetnes. Ono jes' lakše je tako braniti neodbranjivo

• +1 4
  • -1 1
Posted (edited)

Bukvalno post na koji sam odgovorio, nije čak ni mnogo uvijeno.

Ono nesoj koji nije pisnuo protiv Mladića Dačića Mirka i Toleta sad nekome drže moralne pridike

Mrš bre 

Edited by Eleniko
  • +1 4
  • Tužno 1
Posted
18 minutes ago, Eleniko said:

Ono nesoj koji nije pisnuo protiv Mladića Dačića Mirka i Toleta sad nekome drže moralne pridike

Mrš bre 

ipak si bio u pravu, ovde zaista ima individua koje se loze na avangardu i srbstvo. za sad jedan ciganin i nekoliko grobara.

porazavajuce. :(

• Vojvodo,serdare 1
Posted
19 minutes ago, Eleniko said:

Mrš bre 

Nesto si opasno prezupčio. U svakom pogledu. 

Ne znam sa kim se svadjas? Sa nekom zamisljenom družinom koja pre 10-15 godina, negde, nekako nije bila protiv Mirka Marjanovica? 

Posted
3 minutes ago, nenad said:

ipak si bio u pravu, ovde zaista ima individua koje se loze na avangardu i srbstvo. za sad jedan ciganin i nekoliko grobara.

porazavajuce. :(

:laugh:

Dakle, kome je jadno i bedno stanje na tribini na kojoj ne sme da se kritikuje vlast, taj se lozi na avangardu i srbstvo? :ajde:

• +1 2
Posted
19 minutes ago, Uskebasi said:

:laugh:

Dakle, kome je jadno i bedno stanje na tribini na kojoj ne sme da se kritikuje vlast, taj se lozi na avangardu i srbstvo? :ajde:

ti si napisao nesto drugo. a temu i generalno, izgleda nisi pratio. na avangardu se loze grobari a na srbstvo cigani.

Posted (edited)
15 hours ago, Eleniko said:

sve bi dao za onih par utakmica kada su bojkotovali EL /ili EC, ne sećam se već/

makar igrali u zagrobnoj tišini

jebeni čović ih je vratio

da li postoji mogucnost normalni navijaci da se organizuju i bojkotuju utakmicu ?

i ne samo za zvezdu

i za partizan 

Edited by cedo
Posted

Ne verujem, možda u baš baš terminalnoj fazi

• +1 1
Posted
9 minutes ago, cedo said:

da li postoji mogucnost normalni navijaci da se organizuju i bojkotuju utakmicu ?

i ne samo za zvezdu

i za partizan 

Ee, ovo je u principu, deo sustine :)

Bilo bi odlicno, ali nije realno.
Vise ljudi vole klub za koji navijaju nego sto im smeta sto je taj klub sns projekat. Mislim, oni kojima smeta.

A i mi ovde pratimo, svako svoje, znas isto to, pa se opet radujes pobedi i kujes planove za top8.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
22 minutes ago, Eleniko said:

Ne verujem, možda u baš baš terminalnoj fazi

pišem za cigane. 

ako bi se desilo čudo da sever ostane bez kopa, odmah isto veče.

but not going to happen, naročito sada kad im je data uloga spasilaca brata vučića