cedo Posted January 1 Author Posted January 1 Program mera za „Dan posle“ za obnovu društvenog poverenja i institucionalnog integriteta i za stvaranje pravednijeg društva
nautilus Posted January 1 Posted January 1 Šta znam, meni su ove njihove mere stativa. Evo mojih 1. Finansijska sredstva: Zamrzavanje računa i zabrana prometa nekretnina osumnjičenim licima i članovima njihovih porodica. 2. Što se tiče izbora, funkcionerska kampanja je pogrešna meta. Prava meta je RTS 3. Zatvoriti BIA, niko ne može da uđe u tu zgradu do daljnjega osim istražnih organa. Oformiti dve nove službe, spoljnu i unutrašnju. Ponovo sve zapošljavati ali uz obavezan poligraf, pa ko želi neka se prijavi. 4. Oduzeti frekvencije medijima koji se ne pridržavaju elaborata koji su predali uz zahtev za dobijanje frekvencija 5. Ukidanje poslaničkog imuniteta svima. 6. Policija, hapšenje svih umešanih u ubistvo onog svedoka u Boru. Hapšenje svih koji su umešani na bilo kakav načih u priču oko veljka belivuka i slično. 7. Tužilaštvo i sudstvo: Zabrana otpustenim sudijama i tužiocima da se registruju u komori kao advokati. U principu, izvršiti i poharu advokature. 8. Pregledati sve ugovore o javnim radovima i hapsiti ili uceniti vlasnike kompaniija da vrte pare. itd itd..... 1
Klara Posted January 11 Posted January 11 Quote Niški studenti dobili su "Nagradu 11. januar", najviše priznanje koje se dodeljuje povodom Dana grada Niša. Ali ne zvanično. Svoju nagradu, koju je od grada dobio 2014, uručio im je književnik i scenarista Dejan Stojiljković na simboličnoj ceremoniji u zgradi niškog Univerziteta, koju su studenti blokirali. 2
Recommended Posts