cedo Posted December 9 Posted December 9 Ovde da kacimo, opet oslobodjeno komentara. I niposto, dragi studenti, da ne padnete na "Studenti su u pravu" Niti je isti istorijski trenutak, niti je isti vodja (ako se ovo danas moze nazvati vodjom, niti su isti zahtevi Zelim vam da odete do kraja 2
cedo Posted December 9 Author Posted December 9 (edited) i napolju https://x.com/MiranPogacar/status/1866189054888591542 Edited December 9 by cedo 1
Eleniko Posted December 9 Posted December 9 (edited) Čado brte čokalijski kidaš ove naslove topika, iskreno Edited December 9 by Eleniko 2 1 1
slepa živana Posted December 10 Posted December 10 ovo je print oko objave onog degena što se unosi u facu studentu etf-a kod vuka 1
cedo Posted December 10 Author Posted December 10 (edited) jel osecate ? ako osecate ovako, dobro je covek ste Edited December 10 by cedo 2
đorđe geprat Posted December 10 Posted December 10 gledam i čitam ovo i, moram da vam priznam, nemam apsolutno nikakvu volju da sa bilokim pričam o ovom danas ovde. samo da pratim ovih par tema i da, kada sam u gradu, izađem na ulicu i stojim. da ubeđujem neubeđivog seljaka ovde, ispranog mozga a bez želje da sasluša ili najboljeg prijatelja kome je sve ravno jer "biće nekako, nemoj da se sekiraš nego da li....." čak ni sa najbližima ne pričam, naprosto isto mislimo, možemo samo da ubacujemo detalje koje svi na znamo. nema šanse da ubedim neubeđivog da razmisli koji će qrac neki tip iz istočnog sarajeva da se buni zbog 15 minuta blokade ili šta toliko smeta svim ovima u kolima kada im inače treba sat vožnje od zemuna do crvenog krsta. ili da mogu da završe pod nekom nadstrešnicom, fasadom drvetom... divim se ovoj mlađariji. ključna su mi ona tri reda (treći, četvrti i peti) u pismu profesorima. želim im da uspeju. moja i ona generacija između moje i njihove dužne su da im pomognu da se nekako operemo što im nismo ostavili čist put za budućnost. 5
duda Posted December 10 Posted December 10 2 hours ago, cedo said: jel osecate ? ako osecate ovako, dobro je covek ste Devojka ima talenta. Ovo je nebrušeni dragulj. 1
Eleniko Posted December 10 Posted December 10 1 hour ago, mire said: čekam treću temu treća tema obavezno da ima susramlje u naslovu 3
Verterdegete Posted December 10 Posted December 10 (edited) Jel moze ovde i Luidji? Edited December 10 by Verterdegete
Recommended Posts