January 12Jan 12 On 1. 1. 2025. at 19:33, MeanM@ said: Ne znam koja je prava tema, pa aj ovde. Nisam upoznat sa opusom ove pojave u obliku coveka koja se odaziva na Andjus. Evo ga u podkastu onanise i trabunja u vezi tragedije. Prvi utisak mi je da je promasio terapiju. Jel on stalno ovako? Ja sam kontao da on samo sport bistri. A ovo trenutno, cista politicka propaganda, na sportskom kanalu. A dok ovo pisem, ode covek na Srpsku, medjeda i ostalo, izgubio sam ga sad skroz. Nije neko opravdanje za čoveka ali...
January 13Jan 13 Šta je ovo, kakvo je ovo novinarstvo? Sramota za profesiju! Samo izazivaju podele i svađe u društvu
January 13Jan 13 14 hours ago, booyaka said: Dejan Karović je najbolji košarkaški novinar mlađe generacije. There, I said it Mene ne čudi da mu je srce na pravoj strani, deluje kao vredan i posvećen momak, ali je bukvalno kolekcija svega negativnog što jedan komentator može da da mikrofonu. Wannabe erudita, koji najbezazlenije stvari saopštava na nepodnošljivo kreativni način - utakmica ima veliki potencijal za egal. Imam poriv da idem na ispiranje ušiju posle njegovih prenosa. Ne znam, iznenadilo bi me da je literarno bolji.
January 14Jan 14 Author https://sportklub.n1info.rs/sport-klub/asvel-partizan-20-kolo-evroliga-20-00-livestream-uzivo/?utm_source=onesignal&utm_medium=webpush&utm_campaign=2025-01-14-Najnovija-infor Evo primera neobjektivnog novinarstva Pravi naslov bi trebalo da bude: "Oslabljeni Partizan protiv oslabljenog Asvela"
March 21Mar 21 želim da verujem da je ovaj komentator partizana u EL nekakav koncept, da nije profesionalackapiram da bi većina navijača kkp sa ovog foruma prenosila sa više odmerenosti i dostojanstva
Thursday at 21:511 day ovaj SK grobarin paćenik u studiju ima energiju čoveka kome je umrla majka a oči su mu i dalje pune suza