January 1Jan 1 Ne znam koja je prava tema, pa aj ovde. Nisam upoznat sa opusom ove pojave u obliku coveka koja se odaziva na Andjus. Evo ga u podkastu onanise i trabunja u vezi tragedije. Prvi utisak mi je da je promasio terapiju. Jel on stalno ovako? Ja sam kontao da on samo sport bistri. A ovo trenutno, cista politicka propaganda, na sportskom kanalu. A dok ovo pisem, ode covek na Srpsku, medjeda i ostalo, izgubio sam ga sad skroz.
January 1Jan 1 4 minutes ago, MeanM@ said: Ne znam koja je prava tema, pa aj ovde. Nisam upoznat sa opusom ove pojave u obliku coveka koja se odaziva na Andjus. Evo ga u podkastu onanise i trabunja u vezi tragedije. Prvi utisak mi je da je promasio terapiju. Jel on stalno ovako? Ja sam kontao da on samo sport bistri. A ovo trenutno, cista politicka propaganda, na sportskom kanalu. A dok ovo pisem, ode covek na Srpsku, medjeda i ostalo, izgubio sam ga sad skroz. To ti je jednom recju..budala Da ga opisem uz upotrebu dve reci - prodana budala. Opet jednom recju - prostitutka.
January 1Jan 1 Bolji i uspešniji pokušaj Boga da stvori treš romantizam. Stvorio je verziju Noćne more, samo je uspeo za razliku od Malnara da se ne zajebava.
January 12Jan 12 Koje uvlačenje Čoviću od gospodina Karovića sa arene. U prenosu jedva čekao priliku da odgovori "kvazi novinarima i kvazi ljudima". Pretpostavljam da se to odnosi na Tegeltiju i njegov post o tome kako ovaj FMP nije onaj FMP što je dva puta uzeo abu. Kaže mora da stane u odbranu ljudi koji su učestvovali u tim uspesima, a kojima ovi nisu ni do zgloba 🤣 Edited January 12Jan 12 by smooth.Op
January 12Jan 12 Author Dejan Karović je najbolji košarkaški novinar mlađe generacije. There, I said it