MeanM@ Posted January 1 Posted January 1 Ne znam koja je prava tema, pa aj ovde. Nisam upoznat sa opusom ove pojave u obliku coveka koja se odaziva na Andjus. Evo ga u podkastu onanise i trabunja u vezi tragedije. Prvi utisak mi je da je promasio terapiju. Jel on stalno ovako? Ja sam kontao da on samo sport bistri. A ovo trenutno, cista politicka propaganda, na sportskom kanalu. A dok ovo pisem, ode covek na Srpsku, medjeda i ostalo, izgubio sam ga sad skroz.
SNARC Posted January 1 Posted January 1 4 minutes ago, MeanM@ said: Ne znam koja je prava tema, pa aj ovde. Nisam upoznat sa opusom ove pojave u obliku coveka koja se odaziva na Andjus. Evo ga u podkastu onanise i trabunja u vezi tragedije. Prvi utisak mi je da je promasio terapiju. Jel on stalno ovako? Ja sam kontao da on samo sport bistri. A ovo trenutno, cista politicka propaganda, na sportskom kanalu. A dok ovo pisem, ode covek na Srpsku, medjeda i ostalo, izgubio sam ga sad skroz. To ti je jednom recju..budala Da ga opisem uz upotrebu dve reci - prodana budala. Opet jednom recju - prostitutka. 1 1
kralj Posted January 1 Posted January 1 Bolji i uspešniji pokušaj Boga da stvori treš romantizam. Stvorio je verziju Noćne more, samo je uspeo za razliku od Malnara da se ne zajebava.
smooth.Op Posted January 12 Posted January 12 (edited) Koje uvlačenje Čoviću od gospodina Karovića sa arene. U prenosu jedva čekao priliku da odgovori "kvazi novinarima i kvazi ljudima". Pretpostavljam da se to odnosi na Tegeltiju i njegov post o tome kako ovaj FMP nije onaj FMP što je dva puta uzeo abu. Kaže mora da stane u odbranu ljudi koji su učestvovali u tim uspesima, a kojima ovi nisu ni do zgloba 🤣 Edited January 12 by smooth.Op
booyaka Posted January 12 Author Posted January 12 Dejan Karović je najbolji košarkaški novinar mlađe generacije. There, I said it
kud u maglu Simoviću Posted January 12 Posted January 12 1 minute ago, Eleniko said: Neko zglavkar a neko i papkar +1 5
Eleniko Posted January 12 Posted January 12 Pišete kao da ne bi prodali kevu za tanjir papaka u saftu ili pohovanih 1 1
smooth.Op Posted January 12 Posted January 12 4 minutes ago, Milošica said: Kakva dijabola Kakav papak
Recommended Posts