Kampokei Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 19 minutes ago, Svemir Zeka said: Koja je poenta toga? S obzirom da je poteklo od Amera, verovatno je poenta usteda vremena. 2 1
Shan Jan Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Ja cuo da je u Kini to gledanje youtubera dok jedu ultrapopularno, navodno to rade ovi na dijeti da im kao mozak dobije bar taj neki mljac mljac imput koji im ne dostaje. Ja bih samo ogladneo od toga. 1
pt 2.0 Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 (edited) da mi nema vas ne bih znala ni da postoje, niti šta su tačno, food influensers (i ne samo oni). hvala sviju. edit. nisam ironična, nego sam autsajder u tom svetu... u svim tim svetovima informatičkog obilja... ne snalazim se, gubim se, više sam nekakvo dobrovoljno zamorče (tu mislim na društvene mreže) nego svesni korisnik... i mislim da i to što sam iskusila treba da sebi ukinem, ako kanim živeti ispunjenim, nebanalizovanim životom. Edited December 6, 2024 by pt 2.0 3 1
radisa Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 19 minutes ago, Svemir Zeka said: Na svim seminarima na kojima sam bila, ili držala, uvek je bila agenda i lepo naznačeno vreme za kafe pauzu i za ručak. Čak se i re kafe retko kad unose. Retko idem po semniarima, uglavnom po inostranstvima i ovo sa jedenjem nisam video (još ), ali da svi unose kafu rutinski i piju, unose... I pauze za ručak su, tu uvek... Inače, mrzum semnare, svi mi iszgledaju ovako... 9
dunja Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 8 minutes ago, Shan Jan said: Ja cuo da je u Kini to gledanje youtubera dok jedu ultrapopularno, navodno to rade ovi na dijeti da im kao mozak dobije bar taj neki mljac mljac imput koji im ne dostaje. Ja bih samo ogladneo od toga. moj muž, bivši motoraš tur-gajd, vodio svojevremeno Kineze na ture po Evropi i Centralnoj Americi, pričao mi kako je bilo jako teško objasniti im da tokom večere u nekom restoranu, tipa negde na Siciliji, nije pristojno parkirati telefon ispred tanjira i gledati youtube, sa sve zvukom, i to još svi istovremeno... 3 1
Shan Jan Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 Ja da imam snage bih prvo sebi ogranicio koriscenje interneta i svega sto sa njim dolazi. 4 1
jms_uk Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 4 minutes ago, Shan Jan said: Ja da imam snage bih prvo sebi ogranicio koriscenje interneta i svega sto sa njim dolazi. Taj vozio je otisao tamo negde 1995…. 6
dragance Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 27 minutes ago, radisa said: Retko idem po semniarima, uglavnom po inostranstvima i ovo sa jedenjem nisam video (još ), ali da svi unose kafu rutinski i piju, unose... I pauze za ručak su, tu uvek... Inače, mrzum semnare, svi mi iszgledaju ovako... ovo može da opiše LinkedIn - Al me stra’ da to objavim tamo 3
lord_s Posted December 6, 2024 Posted December 6, 2024 E jebiga, sad bih nesto napisao, ali ovo gore Valkino upozorenje, jebiga Ne bih da se oprastam od foruma... Nek ide zivot - A sta bi rekli da znate da ima ljudi koji imaju/drze kurseve o tome kako postati fud influencer (naravno u USA). Pa naplacuju to 'znanje' koje drzave posetiti, sta pojesti, kako slikati hranu, i te stvari. I mlate lovu.
Milošica Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 1 minute ago, Max Morlock said: Sremac i Bačvanin se još drže Debeli Sremac
SNARC Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 6 minutes ago, Milošica said: Debeli Sremac Znas vic o tri debela Sremca ? 1
Milošica Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 (edited) 1 minute ago, SNARC said: Znas vic o tri debela Sremca ? Ne Edited December 7, 2024 by Milošica
SNARC Posted December 7, 2024 Posted December 7, 2024 Just now, Milošica said: Ne To je zato sto previse vremena provodis na forumu..ne valja ti to.
Recommended Posts