Jump to content
IGNORED

Food influencers Vs grk komad hljeba

Filozof manijak

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Filozof manijak said:

Meni samo nije jasno zašto gledate yt uratke tih food influensera, kada vas već toliko nerviraju?

Koji vas to poriv tera?

This may contain: an old man club poster with the words, only happy when comparing

• +1 1
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted

ja nema trika da gledam kako neko jede

ne sviđa mi se ono prevrtanje po hrani u krupnom planu

tako da ne gledam te likove, nemam ih ni na jednoj društvenoj mreži, ne iskaču mi nigde i eto, nemam problem sa njima

sa druge strane, volim da gledam kako neko kuva

muka mi je što je na prvoj, ali jbg, gledam divne mlade ljude (amateri ) kako kuvaju u masteršefu, mnogo mi se dopada taj format

• +1 1
Posted

domacirecepti.net sajt i YT kanal, žena pravi baš po mojoj meri i nema glupiranja.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
19 minutes ago, duda said:

ne sviđa mi se ono prevrtanje po hrani u krupnom planu

tako da ne gledam te likove, nemam ih ni na jednoj društvenoj mreži, ne iskaču mi nigde i eto, nemam problem sa njima

sa druge strane, volim da gledam kako neko kuva

muka mi je što je na prvoj, ali jbg, gledam divne mlade ljude (amateri ) kako kuvaju u masteršefu, mnogo mi se dopada taj format

On da jede ona da kuva :fantom:

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted

A jel mu pojedeš hranu koju si mu oduzeo? :ph34r:

Mladi govna 

A tek roditelji...

Posted
4 minutes ago, Eleniko said:

A jel mu pojedeš hranu koju si mu oduzeo? :ph34r:

Mladi govna 

A tek roditelji...

Uzimao u smislu da isključi telefon i onda sedne da jede, a ne da ga pošaljem gladnog u školu ili na spavanje. To sve nakon 120 ponavljanja da je nekulturno i nezdravo da se bulji u telefon za stolom, posebno kada svi zajedno sednemo za sto. 

• Haha 1
Posted
1 hour ago, duda said:

U naucno-akademskom svetu su se ustolicili takozvani lunch ili brown bag seminari. Dakle, neko izlaze, a publika donese svoje sendvice i lunch pakete jede dok slusa izlaganje. Meni je to bas gadno, ja kao nesto pricam, a publika preziva. Meni je to nepodnosljivo i kad sam u publici, a tek je pakao kad si prezenter.

• +1 5
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
17 minutes ago, Kampokei said:

U naucno-akademskom svetu su se ustolicili takozvani lunch ili brown bag seminari. Dakle, neko izlaze, a publika donese svoje sendvice i lunch pakete jede dok slusa izlaganje. Meni je to bas gadno, ja kao nesto pricam, a publika preziva. Meni je to nepodnosljivo i kad sam u publici, a tek je pakao kad si prezenter.

Koja je poenta toga? :D

• +1 1
Posted
19 minutes ago, Kampokei said:

Ja se skoro ne secam seminara da narod nije kusao dok se prica, ili da ja nisam kusala dok neko izlaze. Ovo naravno dok sam bila na uniju. Ne secam se da mi je smetalo. U firmi i za interne prezentere a tek za goste sa strane nije bilo mljackanja, evt ko stigne da unese neku kaficu.

Posted

Wtf, ovde toga nema :blink:

Posted
Just now, Svemir Zeka said:

Wtf, ovde toga nema :blink:

Zajebi, u Srbiji su svi debeli ionako, jos samo na seminarima da se preziva. Ovo u ino, to je bila ponekad jedinstvena sansa da se sedne i nesto pojede taj dan.

Posted

Ja sam slicno dozivela pre 20 godina na nekom seminaru u Italiji gde je od nas 20 pola bilo iz americke kasarne. Kad je to krenulo da vadi posude sa hranom u sred predavanja pa da mljacka i podriguje, mi se zaprepastili! Neki su cak izuli patike i pruzili noge na stolicu ispred ako je bila slobodna.

• Haha 2
Posted

Neka radi ko šta voli, ali lično nikad nisam posmatrao ljude dok jedu, niti sam osećao potrebu za tim, i smatrao sam to delom neke elementarne kulture i pristojnosti.

Ono što je očigledno je da je na delu trend opšte primitivizacije društva, pa i tu vrstu devijacije posmatram samo kao jednu od komponenata.

• +1 2
Posted
9 minutes ago, Mel said:

Zajebi, u Srbiji su svi debeli ionako, jos samo na seminarima da se preziva. Ovo u ino, to je bila ponekad jedinstvena sansa da se sedne i nesto pojede taj dan.

Na svim seminarima na kojima sam bila, ili držala, uvek je bila agenda i lepo naznačeno vreme za kafe pauzu i za ručak. Čak se i re kafe retko kad unose.

• +1 1