Filozof manijak Posted December 6 Posted December 6 Meni samo nije jasno zašto gledate yt uratke tih food influensera, kada vas već toliko nerviraju? Koji vas to poriv tera? 6
Sestre Bronte Posted December 6 Posted December 6 meni su te teme gde se jede jedan od većih wtf foruma 1
Mel Posted December 6 Posted December 6 54 minutes ago, Sestre Bronte said: meni su te teme gde se jede jedan od većih wtf foruma A dobro i meni je ceo sportski pdf jedan veliki wtf, ali kapiram da neke ljude to zanima. 3
copkillah Posted December 6 Posted December 6 11 minutes ago, Mel said: A dobro i meni je ceo sportski pdf jedan veliki wtf, ali kapiram da neke ljude to zanima. Sport je praktično i stvorio ceo ovaj forum, istini za volju 2
Mel Posted December 6 Posted December 6 2 minutes ago, copkillah said: Sport je praktično i stvorio ceo ovaj forum, istini za volju Eto, sta ces. Ironije te neke stvarnosti.
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 1 hour ago, Filozof manijak said: Meni samo nije jasno zašto gledate yt uratke tih food influensera, kada vas već toliko nerviraju? Koji vas to poriv tera? ko gleda? gledam u kontinuitetu samo one koji znaju šta pričaju i umeju to da snime da bude šarmantno i duhovito a to nije niko od pomenutih u tom smislu jedino što se gleda je - marka žvaka. ovaj institut za pljeskavicu /čuj imena/ je tek težak wtf nije YT samo da uključiš snimanje, staviš kameru na sto i kreneš da mrljaviš viljuškom po pečenom mesu i 125. put ponavljaš jednu te istu frazu na temu luka i kajmaka i generalno širiš neobrazovanost i da prosti medeni duhovnu zapuštenost ej bre hrana je nekima ozbiljna stvar u životu da bi ravnodušno gledali neke likove kako šire opsene to što jednom u 6 meseci pogledam 10 minuta nekog uratka je više kao dirty pleasure, kao kad gledam utakmicu fkcz da vidim da li će da se izblamiraju ili neće a ovi uvek imaju neki blamaž a kad se to spoji sa onim što čuješ od vlasnika kafana i pekara bude ultra zabavno i mega jadno 1
Filozof manijak Posted December 6 Author Posted December 6 Mislio sam prevashodno na ronina Probao sam jednom da odlgedam te food kurce-palce, nije me uopšte dojmilo da gledam kako neko jede i snima se, i to je to. Samo ne shvatam ljude koji ih prate, i nabijaju broj pregleda, a ovi ih nerviraju. To me podseća na onaj poriv kad neko sam sebi čačka ranu i kopa je. Čist mazohizam
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 kakva bre rana, nije to toliko bitno ljudi u javnom prostoru, podložni svemu i kritici i pohvali pa kako kome radi meni su postali malo lakmus sveopšte jadnosti ono upadneš u pekary zdravo zdravo snimam klip o bureky daj mi 300 sa mesom i 300 sa sirom i 3 jogurta pojedem, dobacim - javiću ti kad stavim ne platim i zapalim alo bre 1
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 i naravno, treba dodati da ovo nisu samo fud influenseri nabijem na onu stvar onoga ko je izmislio i u opticaj izbacio ovu frazu ima sad toga onoliko na sve teme većina je sličan nivo idiotizma fešn blogerke i taj rad- samo o hrani batice koje voze kola i kenjaju a tu valja samo onaj jura se fura zapravo me tu čudi da nema neki kredibilan hrvat koji jede gastro tražilica kad je otkrila srbe i počela da se druži s njima otišla u penist. a o nekim stvarima se ni ne može napraviti dobra emisija odnosno video klip duži od 30 sec recimo vino, ovde baš ima velikih vinskih careva ali pretoči to u zabavno i gledljivo trajanje ne može bre i niko se onda ni ne loži.
Filozof manijak Posted December 6 Author Posted December 6 Što se mene tiče, neka snima ko šta hoće, i neka kači te uratke gde god želi. Ali ja to apsolutno ne moram gledati i posledično se zgražavati. Imam pametniji način da gubim vreme i živce. Na primer, na PPP-u 1 1
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 niko ne gubi živce sem pakitovih ortaka haha kad dignu glavu od ostavljanja + komentara na YT 1
Svemir Zeka Posted December 6 Posted December 6 31 minutes ago, Filozof manijak said: Mislio sam prevashodno na ronina Probao sam jednom da odlgedam te food kurce-palce, nije me uopšte dojmilo da gledam kako neko jede i snima se, i to je to. Samo ne shvatam ljude koji ih prate, i nabijaju broj pregleda, a ovi ih nerviraju. To me podseća na onaj poriv kad neko sam sebi čačka ranu i kopa je. Čist mazohizam Kao ja što i dalje pratim one dve spodobe na instagramu
booyaka Posted December 6 Posted December 6 Njima je bitan samo engagement, nije bitno da li su pozitivni ili negativni komentari.
Svemir Zeka Posted December 6 Posted December 6 22 minutes ago, Eleniko said: fešn blogerke i taj rad- samo o hrani To prati moja sestra i pati kako one mogu da budu tako mršave i vežbaju pored šestoro male dece pored, a ona ne može. Ja joj kažem Joco moja to je simulakrum podložen dobrim komadom para i privilegija koje ti ne vidiš, a namenjeno je da vi mlade majke patite 1
Recommended Posts