Valk Posted November 19 Posted November 19 U prazničnom duhu i slavskom raspoloženju otvaram topik za pbp praćenje prvog EL derbija nove sezone između večitih. Molim da ispoštujete dobru volju 1 mene i ovde zajednički pratite utakmicu bez kršenja pravila i dobrog ukusa. Šala i duhovite provokacije DA ali na vređanje zaboravite, gospodo! Učestvovanje na topiku nije obavezno tako da su eligible forumašima dostupne redovne teme na Sportu / Košarka. Vs
Ratamahatta Posted November 19 Posted November 19 Meni zao da vam sad i mi stajemo na muku, ali moracemo da vas cepnemo za nastavak dve odlicne serije od 0-7 i 0-9 i novi izlazak pred pucacki odred Nikolic-Delibasic
Hamlet Strašni Posted November 19 Posted November 19 Niste ni cveće doneli! Samo 100 grama jafe i Caricu Milicu. I šećernu tablu za dete. 1 2
Valk Posted November 19 Author Posted November 19 4 minutes ago, Hamlet Strašni said: 100 grama jafe Jafa iz rinfuza Listerija zagarantovana.
Eleniko Posted November 19 Posted November 19 (edited) ne planiram da gledam prvo - biću verovatno u putu sa slave kod predaka u šumadiji drugo - nervno sam labilan za derbi, i to još od radonjina vakta treće - siguran sam da je ova utakmica trenutak kada čelično prijateljstvo drčele i ostoje treba da zasija a prijatelju u nevolji treba pomoći četvrto - ne ide nam u korist da oteramo želimira peto - nekompletni smo na važnim pozicijama a da opet prodamo ciglu na kojoj piše jago ili napravimo novu na kojoj piše daum, ne mere. a teo je lud ko noga kao i uvek u doba pečenja rakije. i tako... čestitke svima koji će slaviti u noći aranđelovdana. Edited November 19 by Eleniko
Hamlet Strašni Posted November 19 Posted November 19 4 minutes ago, Valk said: Jafa iz rinfuza Listerija zagarantovana. Kafe :( 1
Ratamahatta Posted November 19 Posted November 19 5 minutes ago, Eleniko said: treće - siguran sam da je ova utakmica trenutak kada čelično prijateljstvo drčele i ostoje treba da zasija a prijatelju u nevolji treba pomoći 4
Nikodije Posted November 19 Posted November 19 Kakav dan. 1 ortak slavi rođendan ćerki, kod drugog slava, a i derbi. Ide gaščina
Recommended Posts