May 9May 9 slab sam na vozove i americke grafite, divan video>+jedna uvodna srceparajuca pricica ispricana mamurnog septembarskog jutra, na nekakvom porchu>+dve pokajnicke>Spoiler+ Edited May 9May 9 by holden kolfild
May 11May 11 Author On 9. 5. 2025. at 10:20, holden kolfild said:slab sam na vozoveOnda mora i ovaj:Dwight Yoakam - A Thousand Miles From Nowhere (Video)
May 12May 12 Ćaos.Nadam se da sam ubo topić.Nema tako mnogo da sam naleteo na njega.Čovek je nažalost pokojni ali je ostavio mnogo iza sebe.Muziku pre svega.
May 12May 12 moj kralj džejmi i kraljica alison zajednood svega što sam uradio u životu, jedino žalim, ako se može tako reći, što nisam više vremena proveo na mid westu. nekih mesec dana u kanzas sitiju me je uverilo da je to najbolji deo amerike za mene, ništa ist koust ništa vest koust.
Saturday at 08:225 days ne bas now playing, gde je dejv, tu je i rosie > Edited Saturday at 08:265 days by holden kolfild
Sunday at 03:585 days 'jutro.Baš gledam - ovo mu dođe dosta široka tema.Nema veze.Ova mi je jpš više super ... Kako rasplakati Gospođu u nekoliko jednostavnih koraka. Deca su iz Stokholma - kao što i pesma kaže ... nije mi se nešto svidelo kako su nastavile, ali ovo mi je baš drago. Edited Sunday at 04:015 days by Kako god ...
Wednesday at 22:281 day Author On 24. 5. 2025. at 3:22, holden kolfild said:ne bas now playing, gde je dejv, tu je ..... i Christy McWillson paying tribute to Kate Wolf;