Ras Posted November 15 Posted November 15 Kunderu sam čitao, češki opus plus Usporavanje, ali nemam knjige, osim Smešnih ljubavi. Čapeka baš i nisam čitao, tek po nešto.
Klara Posted November 15 Posted November 15 15 minutes ago, slepa živana said: ako se ne varam ova historija prostitucije ima dva toma Jeste, komplet ima 2 toma, na fotografiji su oba. Otkrila sam ih jedne godine kad su moji otišli na put, zapljusnula me sloboda da otvaram police i ormane, isprobavam mamine kapute, šubare i pojedem joj štek čokoladnih dražeja. 🫠 I tako pronađem i urnebesnu knjigu moje bake, "Knjiga za svaku ženu"... https://voxfeminae.net/feministyle/knjiga-za-svaku-zenu/ Naravno da mi je pažnju ipak držao Fernando Henriques. 1
namenski Posted November 15 Posted November 15 (edited) 39 minutes ago, Ras said: Čapeka baš i nisam čitao, tek po nešto. Dobrodosao na moju IL kao #1... Itd, itd.., do: To se od tebe nisam nadao... I svasta bih ti jos rekao, ali opasan sektor .... Edit: ua Kundera! Edited November 15 by namenski 1
Popular Post burekdzija Posted November 16 Popular Post Posted November 16 Prvo se napunila ova: pa ova: i na kraju i ova skoro puna: 8 7
burekdzija Posted November 16 Posted November 16 1 hour ago, Klara said: P R E L E P O ! I biljke, i ceo kutak. :') Pa hvala 1
Popular Post dunja Posted November 16 Popular Post Posted November 16 evo i moje, mnogo više knjiga no što nomadski život dozvoljava, a mnogo manje no što duša ište 11 1
Svemir Zeka Posted November 16 Posted November 16 3 hours ago, burekdzija said: Prvo se napunila ova: pa ova: i na kraju i ova skoro puna: Jel ovo Ikea Imaju ovde dve takve s knjigama
dunja Posted November 16 Posted November 16 @burekdzija pogrešio si kod sklapanja trećeg bilija s leva, ovi šrafovi skroz gore treba da su odozgo, ne odozdo Spoiler ja sam isto to sjebala, i to ne na jednoj već na 3 , i toliko sam se iznervirala da sam ih rasklopila i sklopila kako treba Inače prelep aranžman, biljke su top! 3
burekdzija Posted November 16 Posted November 16 25 minutes ago, dunja said: @burekdzija pogrešio si kod sklapanja trećeg bilija s leva, ovi šrafovi skroz gore treba da su odozgo, ne odozdo Hide contents ja sam isto to sjebala, i to ne na jednoj već na 3 , i toliko sam se iznervirala da sam ih rasklopila i sklopila kako treba Inače prelep aranžman, biljke su top! U pravu si, to su ovi „nakitnjaci“ za bilija sto se dodaju na vrh, pa sam sjebao taj jedan. 1
johan nagel Posted November 16 Posted November 16 Колики проценат од овога су прочитане Бурекџијо? Овде има лагано преко хиљаду књига. Моја жеља је да имам овако један зид у књигама али колико споро читам далеко сам од тога. Ал нема везе квалитет испред квантитета
burekdzija Posted November 16 Posted November 16 25 minutes ago, johan nagel said: Колики проценат од овога су прочитане Бурекџијо? Овде има лагано преко хиљаду књига. Моја жеља је да имам овако један зид у књигама али колико споро читам далеко сам од тога. Ал нема везе квалитет испред квантитета Zaista (skoro) sve, osim donja dva reda na poslednjem, usamljenom biliju, to je red cekanja. Brzo citam, to pomaze. U stvari sve osim Ulyssesa. To je jedina knjiga koja me je porazila, ali osveticu joj se, u ovom ili sledecem zivotu! 24 minutes ago, ultra plasticni said: ima 50K € u stripovima Sada razumes zasto sam zeni rekao: kad se budemo razvodili, ja nosim police s knjigama, sve ostalo je tvoje 5 1
dunja Posted November 16 Posted November 16 39 minutes ago, burekdzija said: Brzo citam, to pomaze. U stvari sve osim Ulyssesa. To je jedina knjiga koja me je porazila, ali osveticu joj se, u ovom ili sledecem zivotu! Zoran Paunović je za Uliksa jednom na predavanju rekao da je to najveći nepročitani roman XX veka. Ne znam dal je to sad opšteprihvaćeni opis ili samo njegov, ali evo na tvom primeru vidimo da je to tačno 1
Recommended Posts