Svemir Zeka Posted November 14 Posted November 14 Treba ovo posložiti 😭 Knjige još samo nisu u wc-u. Ima i jedan stočić sa četiri kvadranta, svaki je popunjen uglavnom Lavkraftom i stripovima, Murakamijem, imaju i neke mange. I negde mimse zagubio Semper Idem koji nisam pročitala Nije ni čudo, mama (koja mi ga je vratila) kaže da bi u ovom haosu đavo nogu slomio. Ali i kod nje ima brdo knjiga, zaplenila mi je pola Pamuka, Ferante je njeno, i sve Jergoviće.
Klara Posted November 15 Posted November 15 Ja sam početkom godine počela tematsko sređivanje i popis kućne biblioteke, i to ručno, u beležnike. Još uvek traje...🤕 Započela sam sve na kompu, i onda sam po navici nastavila rukopisno. 🤦🏻♀️ Zaboravila sam naziv aplikacije koju mi je drug preporučio za organizaciju knjiga i kasniju pretragu. Možda libib, nisam sigurna. 1
autsajder Posted November 15 Posted November 15 Posložiti, počistiti, pronaći, popisati.. Ujutru volim samo miris napalma i kafe, papir je passe i nezdrav za šume ovo šareno mi isplela baba od 90 ljeta 1 1
Klara Posted November 15 Posted November 15 Držanje knjige u ruci i papir >>> svi ledeni ekrani sveta. 2 2
Eleniko Posted November 15 Posted November 15 ceo život mislim da čiča gorio ne postoji da je to izmišljotina da plaše decu da će morati da čitaju nešto što se tako zove i vidi ti sad ovo 3
Ras Posted November 15 Posted November 15 Evo jedne einsturzende gomilice pored kreveta, od knjiga koje su kupljene ili dobijene i čitane u poslednje dve - tri godine i koju baš i ne stižem da kompletnu pročitam: 4
Svemir Zeka Posted Friday at 10:01 Posted Friday at 10:01 1 hour ago, Ras said: Čiča Goriova Kobila Čiča Tomio 1
autsajder Posted Friday at 13:21 Posted Friday at 13:21 @Ras Gdje su Škvorecki i Hrabal, nisu daleko ni Kundera i Čapek 👍
slepa živana Posted Friday at 13:56 Posted Friday at 13:56 18 hours ago, Klara said: ako se ne varam ova historija prostitucije ima dva toma u svoje vreme te dve knjige služile su mi kao savršeni elementi modularnog nameštaja za barbiku. spojevi osnaženi najlon čarapom na savršenoj fotelji u dnevnoj sobi čije su zidove glumili visoki delovi plakara koji u podrumu u kom sam odrasla nisu mogli da stoje pod plafonom već na podu. tako se nahotice razvijala moja ljubav prema pozorištu, otvaranjem drndavih vrata četvrtog zida ovo je moja trenutna biblioteka, bedna, štrokava i ofucana baš kao i ja ovo levo je nešto što je ostalo od nušićevih sabranih dela čovek do kraja mora da sačuva smisao za humor 5 4
Recommended Posts