ultra plasticni Posted November 13 Posted November 13 Vrlo prosto, uslikajte i postavite kucnu biblioteku ili njen deo ili policu ili makar deo police sa knjigama 4
le petit nicolas Posted November 13 Posted November 13 (edited) cini mi se da smo nekad imali ovakav ili vrlo slican topic. al da ne budem kvariigra: poz Edited November 13 by le petit nicolas 5
Klara Posted November 14 Posted November 14 (edited) Imamo sličnu gitaru. <3 edit: jao, bre, nisam lepo zapazila da si podelio temu, mislila sam da je tvoja fotografija...smeješ se umornoj ženi, da ne kažem devojci. :S Ajde, oprostiću. '-' Edited November 14 by Klara 1
Ras Posted November 14 Posted November 14 Povuci lajk! Nije to moja gitara, več link ka istovetnoj temi.
ultra plasticni Posted November 14 Author Posted November 14 49 minutes ago, Ras said: nek prebaci moderacija postove tamo, pisao i ja tamo, a nemam pojma gde
Klara Posted November 14 Posted November 14 (edited) Neeeeeka. Da vratimo temu na krivi put, detaljima. : sačuvaj bože : Edited November 14 by Klara 1 1 1
le petit nicolas Posted November 14 Posted November 14 @Klara tvoji grci slusaju sum mora, kao sto i treba. poz 1 1
Klara Posted November 14 Posted November 14 Tu školjku je tata nekad davno poklonio mami kad su posle dužeg vremena uspeli prvi put da postanu roditelji. Tj. kad sam ih ja iznenadila. : ) 3 3 1
overthinker Posted November 14 Posted November 14 Брат и ја, када бисмо на једно место ставили све наше папирне књиге и часописе, бар једну просторију бисмо затрпали од пода до плафона.
Svemir Zeka Posted November 14 Posted November 14 (edited) Izabrani delovi, nepokriveni slikama Striparnica (deo) Horor department (i muzičke biografije) U sinovljevoj sobi. Vidi se i njegov štekić od 40 dinara. I na kraju knjige-migranti: neke nemaju svoj kutak, neke su sad kupljene, neke pročitane, nekr se čitaju. Iza je kao deo sa stručnom literaturom. Klasici i Orhan Pamuk i šta ja znam šta još je sve zatrpano slikama sestrine i moje dečurlije. Slikano bez nameštanja. Edited November 14 by Svemir Zeka 3
Eleniko Posted November 14 Posted November 14 Bebo jel si ti to decu već bacila u roblje da ti brišu prašinu? 2
Klara Posted November 14 Posted November 14 Satanski stihovi, Demijan, Ante Tomić, sjajno. ❤️ Od "Nikadođija" naslova mi se učinilo "Nikodije", zlo i naopako. 1 2
Recommended Posts