Posted November 10, 2024Nov 10 Са закашњењем од 4 године погледао сам филм "Hillbilly elegy" , тј. "Горштачка елегија" (2020.) , разлози су познати...није лош, подсетио ме на фин новозеландски филм из 1994. "Once we were wariors"... Елем , правила игре су оваква, наизменично један учесник каже нешто тужно из личне или друштвене стварности, а следећи то сагледа из светлог угла. Пример, особа А: Пушим марихуану већ 27 година, немам снаге да престанем, а и када бих престао не могу да надокнадим све пропуштено у животу. Следећи, особа Б: Твоје сазнање да имаш пуно тога пропуштеног даће ти фокус да пуније живиш живот него други ординарни људи , нека ти то пружи мотив и снагу за потребне кораке. Или, Особа А: Имао сам строге родитеље, без веће емотивне подршке, зато никада нећу научити да волим себе. Следећи, особа Б: добио си одређену структуру од родитеља, то је такође важно, можда нису умели боље, али ти ћеш исправити њихове грешке. Итд.
November 14, 2024Nov 14 Osoba A: Potrošila sam mnogo vremena u životu obazirući se šta će ko da misli
November 14, 2024Nov 14 32 minutes ago, Svemir Zeka said: Osoba A: Potrošila sam mnogo vremena u životu obazirući se šta će ko da misli Ma zabole te, bilo pa prošlo