overthinker Posted November 10 Posted November 10 Са закашњењем од 4 године погледао сам филм "Hillbilly elegy" , тј. "Горштачка елегија" (2020.) , разлози су познати...није лош, подсетио ме на фин новозеландски филм из 1994. "Once we were wariors"... Елем , правила игре су оваква, наизменично један учесник каже нешто тужно из личне или друштвене стварности, а следећи то сагледа из светлог угла. Пример, особа А: Пушим марихуану већ 27 година, немам снаге да престанем, а и када бих престао не могу да надокнадим све пропуштено у животу. Следећи, особа Б: Твоје сазнање да имаш пуно тога пропуштеног даће ти фокус да пуније живиш живот него други ординарни људи , нека ти то пружи мотив и снагу за потребне кораке. Или, Особа А: Имао сам строге родитеље, без веће емотивне подршке, зато никада нећу научити да волим себе. Следећи, особа Б: добио си одређену структуру од родитеља, то је такође важно, можда нису умели боље, али ти ћеш исправити њихове грешке. Итд.
overthinker Posted November 10 Author Posted November 10 "Чаша меда иште чашу жучи, смијешане најлакше се пију"
Svemir Zeka Posted November 14 Posted November 14 Osoba A: Potrošila sam mnogo vremena u životu obazirući se šta će ko da misli
Eleniko Posted November 14 Posted November 14 32 minutes ago, Svemir Zeka said: Osoba A: Potrošila sam mnogo vremena u životu obazirući se šta će ko da misli Ma zabole te, bilo pa prošlo 1
Recommended Posts