Jump to content
IGNORED

Hronologija bescasca

cedo

Recommended Posts

Posted

A evo i Dane...:puke:

Posted
46 minutes ago, kronostime72 said:

A evo i Dane...:puke:

apremaju se ona i Vuk da prelete, stari su to hohštapleri..

Posted

posle prakticno potvrdjuje kolegi policajcu

Pajić: I vidiš da je kolega žandarm.

Baćić: Katastrofa.

zatim cita napisani demanti

https://www.instagram.com/reel/DHEqVhQoStg/?utm_source=ig_web_copy_link

"Поводом различитих интерпретација приватног телефонског разговора који је повређени припадник Жандармерије Лазар Баћић водио са мужем своје колегинице у пензији, преносимо вам изјаву Лазара Баћића у целости. „Синоћ сам приликом ангажовања са мојом јединицом имао задатак да ненасилно уђем у зграду Радио Телевизије Србије и исту обезбедимо изнутра, при чему је моја јединица заустављена и нападнута, а ја сам задобио више удараца у пределу тела и главе. Од силине једног ударца за који ми се учинио да је металним предметом односно „боксером“ сам тренутно изгубио свест. Сматрам да ће само темељна истрага довести до утврђивања тачних чињеница. Такође, желим да истакнем да ми је веома жао што се мој разговор који сам водио са супругом моје колегинице у пензији, моје речи су извучене из контекста и разговор се злоупотребио и то у моменту кад сам био у постоперативном стању и трпео јаке болове. Захваљујем се овом приликом свима који су изразили забринутост за моје здравље, посебно председнику Републике, министрима, мојим старешинама и лекарима . Жао ми је ако сам било кога довео у заблуду својом изјавом“, поручио је на крају жандарм Баћић."

tesko je kada si ucenjen ili nemas savesti

savesti za decu

a deca su mu, tako necasnom nudila pomoc

i dodatno

ovde se vidi komanda da ne napadaju decu

koja nije prevladala

• +1 1
Posted

Da dam doprinos:

image.png.a9ea47cf9e14bb470cc3e6ef1c914065.png

Mirko Vujović sa Konjarnika, '87. godište, lokalni dripac i probisvet. Obavlja povremeno prljave poslove za klan, već kačen kada su počinjale blokade kako "žuri da se porodi".

Jurili ga sekirom zbog dugova, uzoran student...

• Hvala 2
Posted

Sta radi saobracajna policija i zasto ne pise kazne?

• +1 1
Posted

Hrrrrk, ou!

Posted

Ovaj je nacisto prolupao.

:gospode: