slepa živana Posted December 15, 2024 Posted December 15, 2024 vidi se lepo da ga trenira ovaj zli mačak splinter 3
cedo Posted December 16, 2024 Author Posted December 16, 2024 (edited) Edited December 16, 2024 by cedo 1
cedo Posted December 16, 2024 Author Posted December 16, 2024 Mi zivimo bolesnu fantaziju jedne bubalice … On svoje ludilo materijalizuje praveci stadion za svoja infantilna nadmetanja, pobede, 5:0, najbolji, najviši … Stadion od 6 500 000 gledalaca sa severom i jugom bez istoka i zapada, samo navijacke strane. On stoji na šipki i izdaje komande, bavija, mase pesnicom… Otud njihov nemoral, laži i manipulacija. Oni nisu personalizovani, oni nisu infantilni, oni nisu čak ni sledbenici političkog nemorala i primitivizma Šešelja. Oni su samo huligani - individue u gomili koji misle da ova utakmica nema kraj. Sa njim su na šipki njegov brat ( očiti autoritet) a ostalo su karikature Vučevići, Brnabićke, Vučićevići , Mitrovići i uvek mladi Siniša…. Oni navijaju, mašu zastavama, i u svim situacijama se ogrnuti državnom zastavom kao da je klupska ponašaju huliganski. Na severu su naravno njegovi a na jugu svi drugi - grobari, neistomišljenici drugi narodi, ne samo mrske “ustaše” i “šiptari” nego i “odvratni Slovenci”, opozicija leva i desna, čak i njegovi otpadnici, svi “drugi”…
Forest Posted December 16, 2024 Posted December 16, 2024 7 hours ago, cedo said: odavde Evo sad tek pogledah, kakav car, kakve ljude imamo, ovo je da ne poveruješ. Odakle dolaze svi ovi genijalci, meni ne ulazi u glavu... kako pametno i odmereno priča. Da mu daš da vodi Vladu cele zemlje posle ovog videa, njemu random liku umesto onog ćelavog nitkova, procvetali bismo siguran sam. A takvih heroja iz senke bukvalno se ne zna broj ovih dana. Potpuno je ponizio onu bitangu veću i jaču od sebe. Evo, kaže da je mogao da ga povredi više ali da nije smeo jer se plašio posledica. Bože, hvala ti što ovi ljudi nisu stradali. Strašno se plašim da će bitange početi da ubijaju ovakve ljude, najbolje među nama. 3
cedo Posted December 16, 2024 Author Posted December 16, 2024 (edited) tacniji opis onoga sto vlada srbijom danas od ovoga ne postoji (isti nalog gore sto sam preneo) Kriminalci, kurve, intelektualni marginalci, državni ljubimci, oportunisti i konformisti, udbaši, propali studenti, neuspešni muzičari, wanabe novinari i urednici zidnih novina u JNA, lazni najbolji studenti prava, profesora pedofila, neznalice u upravi i svaki zandar. SF SN a ovaj deo Edited December 16, 2024 by cedo
Recommended Posts