Jump to content
IGNORED

Hronologija bescasca

cedo

Recommended Posts

Posted (edited)

Potforum drustvo je vidljiv svakom gostu foruma. Smatram da nije lose da na jednom mestu imamo stvari kojima svaki gost moze lako da pristupi.

Mozda naidje neki policajac, tuzilac, sudija lekar, pekar, apotekar, penzioner, dete od 14 godina, mozda im netko prenese jer ove stvari ne smeju da ostanu nevidljive.

Nije lose da ovde smanjimo komentare pa da stvari budu preglednije

koliko nisko treba da padnes da se slikas na groblju i posle to objavljujes

sto bi rekla brnabicka, kako vas nije sramora da smrt dece koristite za jeftine poliicke poene

Gb7q3GjWEAAcWXu?format=jpg&name=large

Edited by cedo
  • +1 1
  • Hvala 3
Posted (edited)

gemmax kamioni, avioni danilo bojovic, izvodjac kvalitetnih radova na objektu koji je kolabirao, koji po svojim recima, na mestu nesrece samo bio sretan zbog izvlacenja prezivelih

cenite sami nivo srece, a i razlog

ja bih rekao, gledajuci video, da je sretan (onako mangupski) sto je njegova firma dobila posao uklanjanja suta

Edited by cedo
  • Hvala 2
Posted (edited)

Uzrok kolapsa sistema je svakodnevno neustavno ponašanje predsednika republike, u dužem periodu vremena.

Predlažem da se na ovoj temi na dnevnom nivou ažuriraju svi primeri očiglednih iskakanja iz ustavom propisanih ovlašćenja predsednika republike.

Na pravnom fakultetu, jedan čovek sa mudima do poda, profesor dr. Miodrag Jovanović, već godinama upozorava i uči nove generacije pravnika o evidentnim primerima neustavnog ponašanja predsednika republike. Činjenica da čak i u ovakvom sistemu mafija ne može da mu napakuje suđenje govori o kvalitetu i osnovanosti njegove argumentacije.

Edited by Forest
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted (edited)
23 minutes ago, Forest said:

ta dvojica sto su glasali da mu se da pritvor od 30 dana, da ne bi ponovio delo, da pogledaju snimak

pa i ako treba da pozovu novinara Savatovica i snimatelja N1 da potvrde da se policajci nisu legitimisali (a jedan je bio i zakukuljen) kada su odvodili mladica (Relja bese) kojem su ti isti policajci™ tukli devojku

svatko treba u takvoj situaciji da ponovi to delo sto je Jesic uradio

Edited by cedo
  • +1 1
Posted
58 minutes ago, Forest said:

Uzrok kolapsa sistema je svakodnevno neustavno ponašanje predsednika republike, u dužem periodu vremena.

Predlažem da se na ovoj temi na dnevnom nivou ažuriraju svi primeri očiglednih iskakanja iz ustavom propisanih ovlašćenja predsednika republike.

Na pravnom fakultetu, jedan čovek sa mudima do poda, profesor dr. Miodrag Jovanović, već godinama upozorava i uči nove generacije pravnika o evidentnim primerima neustavnog ponašanja predsednika republike. Činjenica da čak i u ovakvom sistemu mafija ne može da mu napakuje suđenje govori o kvalitetu i osnovanosti njegove argumentacije.

njegova nadleznost po ustavu

IMG_20241109_181410.jpg

Posted

Predlog za opoziciju: Meta naočare se mogu koristiti za brzu identifikaciju počinilaca nasilnih krivičnih dela, poput, prema javnoj prijavi Marinike Tepić, navedenog slučaja Aleksandra Trnovanovića iz Kovina, odbornika skupštine opštine Kovin, sa prebivalištem u naselju Pločica.

Mislim da je već za prvi protest u Beogradu ključno spremiti što je moguće više video dokumentacije počinilaca nasilnih krivičnih dela i pripadnika paravojnih formacija koje su preuzele ulogu policije i vojske u Srbiji. Dakle, dovoljna je fotografija lica da bi se počinilac krivičnog dela identifikovao i prijavio tužilaštvu.

Posted

lazljivi nekrofil Znam samo da 60 godina tu nadstrešnicu nismo renovirali, kada smo sve renovirali, samo nju nismo, zašto – ne znam, neko će valjda da pruži odgovore.

Posted

Takođe, mislim da može biti koristan predlog da se mobilni telefoni na protestu masovno koriste za snimanje počinilaca krivičnih dela, iz različitih uglova, kako bi se prikupilo dovoljno nedvosmislenih dokaza o počiniocima krivičnih dela.

• +1 2
Posted
2 minutes ago, cedo said:

lazljivi nekrofil Znam samo da 60 godina tu nadstrešnicu nismo renovirali, kada smo sve renovirali, samo nju nismo, zašto – ne znam, neko će valjda da pruži odgovore.

Da li, po pravnicima, ovde postoji osnova za krivično delo namernog ometanja aktuelne istrage? Ovo je dokazano lažni iskaz?

Posted
33 minutes ago, Forest said:

Da li, po pravnicima, ovde postoji osnova za krivično delo namernog ometanja aktuelne istrage? Ovo je dokazano lažni iskaz?

• +1 5
Posted

ovde ne treba komentar

prava hronologija

• +1 2