Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, vememah said:

Lopovi kanadski, stavili američku auto-industriju na voz i odneli u Kanadu.

bukvalno tocilo.

• +1 2
  • Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

243

• Roger Sanchez

98

• Weenie Pooh

94

• Mel

84

Posted (edited)
50 minutes ago, braca said:

Čuo sam da u sedištu FSB skoro svaki dan otvaraju šampanjac ovih dana…

Zamisli, kompletno rasturiš najvećeg neprijatelja naoružanog do zuba bez ijednog ispaljenog metka…

Razmišljam, Trump ili je kompletan retard, kao i svi oko njega, ili nešto zna što mi ne znamo...

Ono, negde gde mi je problem, u nekih 1% da budem baš siguran da je kompletan retard je događaj kao Maskova akvizicija Twittera... I to je izgledalo kopletno retardirano, ali je suštinski dovelo budalu na poziciju shadow POTUS-a...

Ovi svi potezi koje Trump radi su toliko retardirani, ekipa oko njega izgleda kao odbor SNS-a u Donjem Brijanju, posle tri dana pijančenja, i bukvalno, se svi ponašaju kao da mrze USA i žele da je unište, kompletno, svu njenu moć i uticaj koju je imala da sjebu...

Posvađao se u nedelju dana sa 2 od 3 najvažnija saveznika (EU/KANADA/UK), a onda je dodao i još jednog malo kasnije (Australija).... Bukvalno, kao da želi da izoluje USA od ostataka sveta...

Prosto mi je neverovatno da to još preko 50% ljudi u USA podržava...

Edited by radisa
Posted

Sve im je to apstraktno za sada. Kada progledaju biće kasno. Ima australija opet da napravi 180 zaokret i ipak naruči one podmornice od Francuza.

• +1 1
Posted

Ako mislite da je ovo što radi nešto čudno i ako imate stomak bacite lagani pogled na r/conservative. Ja odem ujutru, izblejim pet, deset minuta, prekrstim se uz obavezni ccc i malo mi je jasnije zašto targetira ciljnu grupu koju je izabrao. Ono generalno im nije jasno što dira Kanadu pošto su saveznici ali sve ostalo hell yeah. Sve je ok dok američki levičari pate.

• Haha 5
Posted
4 hours ago, Weenie Pooh said:

"Social landlord" je btw privatnik koji izdaje lokalnim councils (koji ih onda dodeljuju sirotinji).

https://www.bbc.com/news/articles/c70k7kr5rjjo

From October, social landlords - generally the local council or a housing association - will also be required to repair all emergency hazards within 24 hours.

i neprofitni stanodavci imaju interes koji je protivan interesima stanara: umanjenje troškova kako bi se zadovoljio budžetski limit i/ili broj stanara iznad optimuma kako bi se zadovoljila nekakva kvota.

Posted
1 hour ago, Baldrick S. said:

ako imate stomak bacite lagani pogled na r/conservative.

IMG_1874.gif

• Haha 2
Posted
2 hours ago, radisa said:

Razmišljam, Trump ili je kompletan retard, kao i svi oko njega, ili nešto zna što mi ne znamo...

Ono, negde gde mi je problem, u nekih 1% da budem baš siguran da je kompletan retard je događaj kao Maskova akvizicija Twittera... I to je izgledalo kopletno retardirano, ali je suštinski dovelo budalu na poziciju shadow POTUS-a...

Ovi svi potezi koje Trump radi su toliko retardirani, ekipa oko njega izgleda kao odbor SNS-a u Donjem Brijanju, posle tri dana pijančenja, i bukvalno, se svi ponašaju kao da mrze USA i žele da je unište, kompletno, svu njenu moć i uticaj koju je imala da sjebu...

Posvađao se u nedelju dana sa 2 od 3 najvažnija saveznika (EU/KANADA/UK), a onda je dodao i još jednog malo kasnije (Australija).... Bukvalno, kao da želi da izoluje USA od ostataka sveta...

Prosto mi je neverovatno da to još preko 50% ljudi u USA podržava...

U onom njihovom Projekt 2025 manifestu su napisali da im je cilj da poniste tekovine 20. veka. Izolacionizam se savrseno uklapa u to, a takodje i agresija prema komsiluku i zelja za teritorijalnom ekspanzijom. Proterati sve ostale medjunarodne igrace iz zapadne hemisfere a nju pretvoriti u svoje igraliste, ili direktno aneksirati ili staviti pod vazalni / kolonijalni status.

E sad, to sto je takva politika dozlaboga glupava, neodrziva a verovatno i neostvariva to je vec drugi par carapa. 

Inace i Franja se uzjeb'o na Trampa:

https://www.ctvnews.ca/world/article/pope-rebukes-trump-administration-over-migrant-deportations-warns-it-will-end-badly/

ROME — Pope Francis issued a major rebuke Tuesday to the Trump administration’s mass deportation of migrants, warning that the forceful removal of people purely because of their illegal status deprives them of their inherent dignity and “will end badly.”

Francis took the remarkable step of addressing the U.S. migrant crackdown in a letter to U.S. bishops in which he appeared to take direct aim at Vice President JD Vance’s defense of the deportation program on theological grounds.

Posted

Trudo je video Vansa:

https://www.cbc.ca/news/politics/trudeau-vance-steel-aluminum-tariffs-1.7455853

Prime Minister Justin Trudeau warned U.S. Vice-President J.D. Vance that punishing tariffs on Canadian steel and aluminum will hurt his home state Ohio, a senior Canadian official said. 

The two leaders met on the sidelines of an international summit in Paris, as the Trump administration moves forward with its threat to impose 25 per cent tariffs on all steel and aluminum imports, including from its biggest supplier, Canada, effective March 12.

"Tariffs on Canadian steel and aluminum would be entirely unjustified," Trudeau told reporters at the summit. "We are the [U.S.'s] closest ally. Our economies are integrated."

Posted

Ja recimo mislim da Trump nije glup, ali nisam još načisto da li je nesposoban ili zao, ili oboje. Npr. ove carine nisu načelno nečuvene, ako se prihvati da znanje i sposobnost da se nešto napravi ima vrednost, a ne samo da bude jeftinije proizvedeno negde preko okeana. Opet Trumpov drugar iz Argentine Milei bi rekao da je to sve sranje, bolje uvesti jeftinije jer to oslobađa kapital da se investira u nešto isplativo. Mada zanimljivo kako se još nije oglasio da opljune komunjaru Trumpa, baš me čudi od tako principijelnog lika.

S druge strane sve te eventualne prednosti domaće proizvodnje će da finansira sirotinja, a u isto vreme planira da spusti poreze milijarderima. To nekako sugeriše da je zli Superhik.

Posted
4 hours ago, Baldrick S. said:

Ako mislite da je ovo što radi nešto čudno i ako imate stomak bacite lagani pogled na r/conservative. Ja odem ujutru, izblejim pet, deset minuta, prekrstim se uz obavezni ccc i malo mi je jasnije zašto targetira ciljnu grupu koju je izabrao. Ono generalno im nije jasno što dira Kanadu pošto su saveznici ali sve ostalo hell yeah. Sve je ok dok američki levičari pate.

Mislim da ti likovi uopšte nisu svesni postojanja ostatka sveta i njegovog značaja, odnosno da i jesu svesni, ali da ga potpuno zanemaruju. Nešto slično tome što se kod nas i dalje neverovatno učestalo koristi "Rumun" kao pogrdan termin, iako su ti Rumuni otišli dva veka ispred nas.

America Great i to je to, ne vide dalje od toga i svi mi ostali smo za njih čobani budale, slično kao što su Rimljani smatrali sve ostale narode varvarima.

• +1 8
Posted

Ma da, ja imam utisak da prosecan Amer ne razume gde su se izgubili svi dolari sa kojima treba da kupuje i kad krene DOGE da sipa sta je sve ukinuo on to vidi kao da se ista ta svota sliva pravo u njegov dzep.

• +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, napadaj said:

Mislim da ti likovi uopšte nisu svesni postojanja ostatka sveta i njegovog značaja, odnosno da i jesu svesni, ali da ga potpuno zanemaruju. Nešto slično tome što se kod nas i dalje neverovatno učestalo koristi "Rumun" kao pogrdan termin, iako su ti Rumuni otišli dva veka ispred nas.

America Great i to je to, ne vide dalje od toga i svi mi ostali smo za njih čobani budale, slično kao što su Rimljani smatrali sve ostale narode varvarima.

Ima ono o zveri o sletanju na mesec, kad totalno ignorisu da je zaveru moguce bilo izvesti samo ako bi to ukljucilo par desetina hiljada Rusa i jos ko zna koliko drugih...

Totalno lud svet...

Edited by radisa
  • +1 3
  • Create New...