Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted

Realno Trump odvrnuo Trampstinu na level 1000 sad kad zna da mu je ovo poslednji predsednicki ciklus. Mislim ako je poslednji...

putin-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD.gif

• +1 1
  • Haha 3
Posted
5 minutes ago, Shan Jan said:

sad kad zna da mu je ovo poslednji predsednicki ciklus. Mislim ako je poslednji...

Rekoh ja, sad je vreme da se stave pare na promenu ustava i ukidanja term limits, dok se ne još priča o tome :jerry:

Ne znam tačno kakve su kvote ali verujem da će ići dole. Najstarija demokratija na planeti propo.

• Haha 1
Posted
38 minutes ago, Shan Jan said:

Inace pazi zvanicno obavestenje Predsednika USA povodom kreiranje DOGE agencije - Great Elon Musk i American Patriot Vivek :rolf:

image.png.b9599e54591c45b1c3003b6853a1ab2d.png

Još bolji mu je ovaj "Menhetn projekat" deo. 

Osamsto šezdeset peta makework platforma za ceđenje državnih para u džepove eksperata i konsultanata - to je ekvivalent proizvodnje prve nuklearne bombe :D 

the_manhattan_projects_by_paulhanley_d5j

(Ko nije čitao strip a zna da prepozna bar tri istorijska lika sa slike, dobija bonus poene.)

Posted
1 hour ago, Ayatollah said:

Tu bi mogli Hulk Hogana da stave, taman je dobar fit za taj cirkus. Doduše, i ovako će ovo da bude najkomičnija američka administracija koju sam ja video, tačno me ne bi začudilo da vidim Alexa Jonesa na nekoj funkciji. Ovo ni Pajtonovci ne bi mogli da smisle...

Da, ko bi zdravoj pameti mogao da smisli da ce osudjeni prestupnik da pobedi drzavnog tuzioca na izborima za predsednika US, i postavi na mesto tuzioca pedofila, negde u zdravstvo ugura psiha kome je crv pojeo deo mozga , sefa pentagona lika koji nije prao ruke 10 godina i lozi se na krstase, a za glavu obavestajnih sluzbi US , spijuna Rusije.

I niz moze da se nastavi.... 

• Haha 2
Posted
1 hour ago, x500 said:

Mozda nije lose posmatrati malo drugacije. SAD drzavni aparat je jedan od najskupljih i najvecih na svetu. Neko, poput Maska, ima iskustva, u korporativnom svetu, kako da napravi efikasnu organizaciju, upravljanje i procese. 

Oko svoje znanje i energiju usmeri na drzavnu upravu, i poboljsanje je "samo 10%" to ce biti ogroman uspeh.  

Nije problem u njegovoj ceni i velicini... Problemje sto svaki birokratski aparat po definiciji pusta dugacko korenje, i postaje sistem sam za sebe.. 

Americka birokratija je kao suva suma, i sumski pozar dolazi... Sto je u principu dobro za sumu, problem je sto najebe i fauna))).. 

Ozbiljno, Tramp je posledica, da nije on, pojavio bi se pre ili kasnije neko drugi.. Jasno je je da se na osnovu iskustva okruzio pre svega lojalnim, mada ocekivao sam i nesto pametnijim.. 

Dva neokona na vaznim pozicijama, Rubio i Walz i nijedan sa sirim horizontima , ljudi koji nastupaju sa pozicije sile.. 

Ajde da vidimo, i pored zajebavanja ne bih sudio prerano.. 

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Donald Trump Jr se najviše pita oko imenovanja...

On je trenutno najmoćnija figura

ww.huffpost.com/entry/donald-trump-jr-transition-2024_n_672dc432e4b0933e82c97f21/amp

“I’m going to be heavily involved on the transition,” Trump Jr. told the “Fox & Friends” show. “I want to make sure, now that we know who the real players are, the people who will actually deliver on the president’s message, the people who don’t think that they know better than the duly elected president of the United States.” :isuse:

“I want to make sure that those people are in his Cabinet,” he added. “I want to make sure that those people are in this administration.”

Edited by Lord Protector
  • Haha 1
Posted (edited)

Edited by Jeremija
  • Haha 1
Posted

Odlicno ! Tramp ide pun gas, nema kompromisa i samo oni koji mu se klanjaju dobijaju sansu. USA je glasala za to, pa da vidimo kolika ce zajebancija biti 

Posted
6 hours ago, Weenie Pooh said:

Rekoh ja, sad je vreme da se stave pare na promenu ustava i ukidanja term limits, dok se ne još priča o tome :jerry:

Ne znam tačno kakve su kvote ali verujem da će ići dole. Najstarija demokratija na planeti propo.

oce, oce, cim dobije anal™ od Melanije

Posted
22 minutes ago, Lezilebovich said:

Odlicno ! Tramp ide pun gas, nema kompromisa i samo oni koji mu se klanjaju dobijaju sansu. USA je glasala za to, pa da vidimo kolika ce zajebancija biti 

Norsefire.webp.06f9262e68bf565ab8e23067f4b1de7e.webp

• Create New...