Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted

Nastavlja se jako. Najjače

Spoiler

• Haha 1
Posted

I tako...  Rusi ušetali u Washington DC bez ijednog ispaljenog metka....

• Haha 6
Posted

Meni smesno iscudjavanje sa  Trampovim nominacijama. Kao da je neko ocekivao bilo sta drugo osim americkih pandana SNS kadrovima.

• +1 6
Posted
5 hours ago, bags said:

Meni smesno iscudjavanje sa  Trampovim nominacijama. Kao da je neko ocekivao bilo sta drugo osim americkih pandana SNS kadrovima.

Pa zna se kakva je Trampova ekipa...

Posted

Tramp najavio za 250. rodjendan USA godinu dana proslava, ukljucujuci velike sajmove u svakoj drzavi i - Great Patriotic Games™ gde ce omladinci SSSR USA da pokazu od cega su napravljeni.

• Hvala 1
Posted
4 minutes ago, Shan Jan said:

Tramp najavio za 250. rodjendan USA godinu dana proslava, ukljucujuci velike sajmove u svakoj drzavi i - Great Patriotic Games™ gde ce omladinci SSSR USA da pokazu od cega su napravljeni.

extra referenca, nisam ovo ranije videla, fenomenalno. hvala @Shan Jan

Posted

Još Joe Rogan za Press Secretary, i pali se mašina...

Posted (edited)
4 minutes ago, Ayatollah said:

Još Joe Rogan za Press Secretary, i pali se mašina...

To je otislo Takeru valjda...U celom ekipa kao bolsevici 1917)) 

Samo ovom departmentu Maska i Rama s nama nedostaje treci za genuine sovjetsku komisiju sa tri clana. 

Edited by barba
  • +1 1
Posted
6 minutes ago, barba said:

To je otislo Takeru valjda...U celom ekipa kao bolsevici 1917)) 

Samo ovom departmentu Maska i Rama s nama nedostaje treci za genuine sovjetsku komisiju sa tri clana. 

Tu bi mogli Hulk Hogana da stave, taman je dobar fit za taj cirkus. Doduše, i ovako će ovo da bude najkomičnija američka administracija koju sam ja video, tačno me ne bi začudilo da vidim Alexa Jonesa na nekoj funkciji. Ovo ni Pajtonovci ne bi mogli da smisle...

• +1 1
Posted
10 minutes ago, barba said:

Samo ovom departmentu Maska i Rama s nama nedostaje treci za genuine sovjetsku komisiju sa tri clana

Mozda nije lose posmatrati malo drugacije. SAD drzavni aparat je jedan od najskupljih i najvecih na svetu. Neko, poput Maska, ima iskustva, u korporativnom svetu, kako da napravi efikasnu organizaciju, upravljanje i procese. 

Oko svoje znanje i energiju usmeri na drzavnu upravu, i poboljsanje je "samo 10%" to ce biti ogroman uspeh.  

• Haha 3
Posted
17 hours ago, Roger Sanchez said:

Nastavlja se jako. Najjače

Uh, sad kad im Hawaiian Mommy zavede red, sve će da se puši! Nema više kontraproduktivnog ratnohuškanja, biće samo produktivno!

"Da li bi direktor obaveštajne službe sa lošijim dupetom zaustavio američki intervencionizam? Ne bi!"

hccomic.jpg

Posted

@Ayatollah Alex Jones je vec najabljen bio za nesto. Inace pazi zvanicno obavestenje Predsednika USA povodom kreiranje DOGE agencije - Great Elon Musk i American Patriot Vivek :rolf:

GcQtIO_XAAAzUUQ?format=jpg&name=large

Posted (edited)

@Weenie Pooh evo konacno ima da izbace sva Woke sranja sa fakulteta, steta sto ce verovatno da zavrse sa ludacima sa druge strane. A da, idu i reparacije za zrtve pozitivne diskriminacije :D 

Edited by Shan Jan
  • Create New...