braca Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago I tako... Rusi ušetali u Washington DC bez ijednog ispaljenog metka.... 6
bags Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Meni smesno iscudjavanje sa Trampovim nominacijama. Kao da je neko ocekivao bilo sta drugo osim americkih pandana SNS kadrovima. 6
Mel Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, bags said: Meni smesno iscudjavanje sa Trampovim nominacijama. Kao da je neko ocekivao bilo sta drugo osim americkih pandana SNS kadrovima. Pa zna se kakva je Trampova ekipa...
Shan Jan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tramp najavio za 250. rodjendan USA godinu dana proslava, ukljucujuci velike sajmove u svakoj drzavi i - Great Patriotic Games™ gde ce omladinci SSSR USA da pokazu od cega su napravljeni. 1
Mel Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Shan Jan said: Tramp najavio za 250. rodjendan USA godinu dana proslava, ukljucujuci velike sajmove u svakoj drzavi i - Great Patriotic Games™ gde ce omladinci SSSR USA da pokazu od cega su napravljeni. extra referenca, nisam ovo ranije videla, fenomenalno. hvala @Shan Jan
barba Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 minutes ago, Ayatollah said: Još Joe Rogan za Press Secretary, i pali se mašina... . To je otislo Takeru valjda...U celom ekipa kao bolsevici 1917)) Samo ovom departmentu Maska i Rama s nama nedostaje treci za genuine sovjetsku komisiju sa tri clana. . Edited 1 hour ago by barba 1
Ayatollah Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, barba said: . To je otislo Takeru valjda...U celom ekipa kao bolsevici 1917)) Samo ovom departmentu Maska i Rama s nama nedostaje treci za genuine sovjetsku komisiju sa tri clana. . Tu bi mogli Hulk Hogana da stave, taman je dobar fit za taj cirkus. Doduše, i ovako će ovo da bude najkomičnija američka administracija koju sam ja video, tačno me ne bi začudilo da vidim Alexa Jonesa na nekoj funkciji. Ovo ni Pajtonovci ne bi mogli da smisle... 1
x500 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, barba said: Samo ovom departmentu Maska i Rama s nama nedostaje treci za genuine sovjetsku komisiju sa tri clana Mozda nije lose posmatrati malo drugacije. SAD drzavni aparat je jedan od najskupljih i najvecih na svetu. Neko, poput Maska, ima iskustva, u korporativnom svetu, kako da napravi efikasnu organizaciju, upravljanje i procese. Oko svoje znanje i energiju usmeri na drzavnu upravu, i poboljsanje je "samo 10%" to ce biti ogroman uspeh. 3
Weenie Pooh Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 17 hours ago, Roger Sanchez said: Nastavlja se jako. Najjače Uh, sad kad im Hawaiian Mommy zavede red, sve će da se puši! Nema više kontraproduktivnog ratnohuškanja, biće samo produktivno! "Da li bi direktor obaveštajne službe sa lošijim dupetom zaustavio američki intervencionizam? Ne bi!" -
Shan Jan Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago @Ayatollah Alex Jones je vec najabljen bio za nesto. Inace pazi zvanicno obavestenje Predsednika USA povodom kreiranje DOGE agencije - Great Elon Musk i American Patriot Vivek
Shan Jan Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago (edited) @Weenie Pooh evo konacno ima da izbace sva Woke sranja sa fakulteta, steta sto ce verovatno da zavrse sa ludacima sa druge strane. A da, idu i reparacije za zrtve pozitivne diskriminacije Edited 53 minutes ago by Shan Jan
Recommended Posts