Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted

no, ajde reci, sto si ti tako siguran da je braca neki mnogo los covek, umesto da jednostavno ne zna i ne razume neke stvari o tome kako stvari funkcionisutm

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

149

• Weenie Pooh

65

• Mel

55

• Shan Jan

47

Posted
44 minutes ago, black mirror said:

kao prvo to nije tacno, marionete mogu da odluce o nekim nebitnim sitnicama ali vazne odluke donose drugi.

jesui ti drugi trenutno sa tobom u sobi ? 

Posted
Just now, braca said:

jesui ti drugi trenutno sa tobom u sobi ? 

ma to su jevreji bre, svetski vladari iza senke, sta se pretvaras

Posted
5 minutes ago, Krošek said:

ma joj braco ne razumes... nije vazno nista to. neka tamo poseta, neki tamo netanjahu, neki tamo tramp. nevazne stvari. price za malu decu. 

ne shvatas o cemu black mirror prica. ... ili se pravis da ne razumes i u stvari si jedan providan i nepodnosljiv licimur!

Ma znam ja o čemu on priča, važne odluke donose neki drugi, Iluminati, Rotschildi, jevrejska zavera... ali plaćaju me debelo da o tome ne pričam

Posted
Just now, Krošek said:

no, ajde reci, sto si ti tako siguran da je braca neki mnogo los covek, umesto da jednostavno ne zna i ne razume neke stvari o tome kako stvari funkcionisutm

gaza je najbolji test za licimerje. ako brines o sudbini imigranata ili fasizmu ali tu imas i topik koji je blizu za samo jedan skrol i izbegavas taj topik kao djavo krst onda me boli qrac da li je to braca, selena ili moj rodjeni brat

Posted

to isto vazi za vecinu forumskih zena, ajde braca jos nekako on ima pisu, ali zene...

Posted
4 minutes ago, braca said:

Ma znam ja o čemu on priča, važne odluke donose neki drugi, Iluminati, Rotschildi, jevrejska zavera... ali plaćaju me debelo da o tome ne pričam

fyi elon nije najveci donator trampa, ali ti to vec znas, ali ne daj boze da napises koju rec o njima

Posted
1 minute ago, Krošek said:

to isto vazi za vecinu forumskih zena, ajde braca jos nekako on ima pisu, ali zene...

zar si ocekivao nesto bolje od jednog mizogena

Posted
2 minutes ago, black mirror said:

fyi elon nije najveci donator trampa, ali ti to vec znas, ali ne daj boze da napises koju rec o njima

Top Contributors, federal election data for Donald Trump, 2024 cycle

Contributor Total
SpaceX $265,044,023
Investor/Timothy Mellon $150,000,000
Adelson Clinic for Drug Abuse Treatment & Research $106,010,000
Securing American Greatness $67,558,284
Building America'S Future $23,635,000
America First Action/America First Policies $21,558,893
Hendricks Holding Co $15,007,093
Bigelow Aerospace $14,182,000
Energy Transfer LP $12,544,896
Laura & Isaac Perlmutter Foundation $12,450,000
Posted
3 minutes ago, braca said:

Top Contributors, federal election data for Donald Trump, 2024 cycle

Contributor Total
SpaceX $265,044,023
Investor/Timothy Mellon $150,000,000
Adelson Clinic for Drug Abuse Treatment & Research $106,010,000
Securing American Greatness $67,558,284
Building America'S Future $23,635,000
America First Action/America First Policies $21,558,893
Hendricks Holding Co $15,007,093
Bigelow Aerospace $14,182,000
Energy Transfer LP $12,544,896
Laura & Isaac Perlmutter Foundation $12,450,000

ako ne gresim ova cifra sa maskovim donacijama je za sve republikance a ne samo za trampa, bilokako mask se kasno ukljucio u igri. adelsonovi su uvek bili trampovi najveci donatori ali naravno o njima se ne govori. plus su bili toliko arogantni da su javno rekli sta ocekuju od trampa za te donacije

Posted
2 minutes ago, black mirror said:

ko ne gresim ova cifra sa maskovim donacijama je za sve republikance a ne samo za trampa, bilokako mask se kasno ukljucio u igri. adelsonovi su uvek bili trampovi najveci donatori ali naravno o njima se ne govori. plus su bili toliko arogantni da su javno rekli sta ocekuju od trampa za te donacije

razumem ja zašto si ti besan, nije lako pomiriti u glavi sve to, s jedne strane braniš Gazu koju uništavaju izraelski fašisti, s druge strane bi birao Trampa i bizona da ti neko pritisne pištolj na čelo, a njih finansiraju... jevreji

kad se to sve izmeša, nije ni čudo što imaš tornado u glavi...

popij lekić

Posted

jevreji genocidisu i unistavaju gazu tako sto vladaju amerikom iza senke koja omogucava izraelu da to radi, a tramp, bajden, netanjahu, oni su samo pajaci, ali bajden je u svojoj dementnosti zaboravio da treba da bude obican pajac pa je isao korak dalje u svojoj dementno-iskrenoj mrznji prema svemu ljudskom i zato je tramp bolji od bajdena

sve je savrseno logicno

Posted
1 minute ago, braca said:

razumem ja zašto si ti besan, nije lako pomiriti u glavi sve to, s jedne strane braniš Gazu koju uništavaju izraelski fašisti, s druge strane bi birao Trampa i bizona da ti neko pritisne pištolj na čelo, a njih finansiraju... jevreji

kad se to sve izmeša, nije ni čudo što imaš tornado u glavi...

popij lekić

ajde jos jednom, da nacrtam, tramp mi je uvek bio jedan od najgadnijih stvorenja u planeti, i to mnogo pre nego sto je poceo da se bavi politikom, od takvih mi se bukvalno povraca, taj tip ljudi mrzim iz dna duse. ali opet izmedju vasih i njega izabrao bih njega, od njega ne ocekujem nista dobro, od njega bih ocekivao da sutra nukuje gazu sto bi ironicno bio humanije od onoga sto su uradili vasi

Posted

humanija je nuka od zlocina goreg od holokausta

• Create New...