black mirror Posted yesterday at 00:03 Posted yesterday at 00:03 41 minutes ago, Čutura said: ovo za kenedija mi je onako, nategnuto. to je samo moja teorija koja ne mora da bude tacna, mislim nema nekih konkretnih dokaza i bazira se na tome ko je smeo uraditi to, uspesno zataskati i proci nekaznjen. ono sto znamo za sigurno je da je to uradjeno uspesno sa uss liberty, zataskano i nekaznjeno. jedino ako neko ne veruje u zvanicnu verziju o snajperisti amateru koji pogadja pokretnu metu, to moze samo u filmovima
Budja Posted yesterday at 00:25 Posted yesterday at 00:25 2 hours ago, Roger Sanchez said: Uveo carine za proizvode iz SAD Cijela lajna mu je šou, zajedno s predsjedničkim avionom Čitam negdje da dobar dio u SAD uvezene kave dolazi iz Kolumbije. I rezanog cvijeća, malo će poskupjeti Valentinovo Mozda, mi imamo rezerve, samo cemo da preusmerimo izvoz za "Kazahstan" ka SAD. E, sad, ovaj nas mamin diktatorcic ce i da preda Galapagos ako treba, a 50% populacije ce damu aplaudira.
Budja Posted yesterday at 00:27 Posted yesterday at 00:27 (edited) 2 hours ago, Venom said: Petro je uvek šou, mada ne pratim dalje od ponekog nadahnutog obraćanja i ne znam koliko ozbiljno da ga shvatim. U svakom slučaju, meni je simpatičan po porukama koje šalje. Sad videh, US čak izvozi više u Kolumbiju nego obrnuto mada je za Kolumbiju to naravno mnogo veći udeo u privredi. Mada s druge strane piše da Kolumbija uglavnom izvozi sirovine, a Amerika auto delove, vojnu opremu i IT. Uglavnom Trump je retard. Od svih je našao da počne od Petra, jednog od retkih koji neće odmah da se povuče. I drugo, plan je izgleda da zarati carinama sa celim svetom, valjda će neko da mu kaže da će biti jedini koji je u ratu sa svima. I gde je Milei, jel se oglasio povodom ove strašne distorzije tržišta? Nije, zabavlja se grudvanjem protiv tradicionalnog feminizma: Feminicidio ne postoji i zene nisu placene manje od muskaraca, ko im je kriv sto nece da rade kao vodoinstalateri. Edited yesterday at 00:28 by Budja
Roger Sanchez Posted yesterday at 00:48 Posted yesterday at 00:48 Kao i u prošlom dobu, fašisti opet mogu računati na brojne izdajničke petokolonaše
vememah Posted yesterday at 03:59 Posted yesterday at 03:59 (edited) Edited yesterday at 04:04 by vememah
Venom Posted yesterday at 06:14 Posted yesterday at 06:14 5 hours ago, Budja said: Nije, zabavlja se grudvanjem protiv tradicionalnog feminizma: Feminicidio ne postoji i zene nisu placene manje od muskaraca, ko im je kriv sto nece da rade kao vodoinstalateri. Pa to se nisam nado od tako principijelnog čoveka.
vememah Posted yesterday at 15:07 Posted yesterday at 15:07 (edited) Trampova administracija kulira predstavnike EU. https://www.politico.eu/newsletter/brussels-playbook/musk-fuels-far-right-fears-in-germany/ Edited yesterday at 15:10 by vememah
vememah Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Quote “I would say yes,” Trump told reporters aboard Air Force One when asked if Microsoft is in discussions to purchase the app. “A lot of interest in TikTok. There’s great interest in TikTok.” https://www.bloomberg.com/news/articles/2025-01-28/trump-says-microsoft-eyeing-tiktok-bid-with-app-s-future-unclear?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=business&cmpid=socialflow-twitter-business&utm_campaign=socialflow-organic Edited 18 hours ago by vememah
Anduril Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 16 hours ago, vememah said: Trampova administracija kulira predstavnike EU. https://www.politico.eu/newsletter/brussels-playbook/musk-fuels-far-right-fears-in-germany/ Ovo je zanimljivo u kombinaciji sa Kanadom, UK, itd. Pretnjama kojima se ni Putin ne bi postideo, polako ali sigurno gura ostale drzave Zapada u novi blok. Tu moze da se nadje i Juzna Amerika (vec je pocelo sa Merkosurom), koja isto kao i Evropa ima istoriju kao zona interesa izmedju americkih, ruskih, a sada i kineskih autoritaraca/fasista. Jedina sansa za male i srednje drzave u ovom novom svetu imperijalnih sila jeste da sto brze formiraju svoje blokove i da se ti blokovi sto brze naoruzaju atomkama. 1
Mel Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Anduril said: Jedina sansa za male i srednje drzave u ovom novom svetu imperijalnih sila jeste da sto brze formiraju svoje blokove i da se ti blokovi sto brze naoruzaju atomkama. Cestitamo, upravo si dao ideju da se formira neki third world countries blok. Demokratiju ili atomke ce third world zemlje dobiti kao i sad, ako veliki gazda dozvoli.
mackenzie Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago On 27. 1. 2025. at 1:48, Roger Sanchez said: Kao i u prošlom dobu, fašisti opet mogu računati na brojne izdajničke petokolonaše Pa dobro je i rekao. Jel želite novu Venecuelu u J. Americi? Jedna vam nije dovoljna? Treba nešto uraditi dok nije kasno...
Recommended Posts