harper lee Posted January 22 Posted January 22 11 hours ago, *edited by mod said: Kako ono beše, ko god misli da to nije bio naci pozdrav, neka ode sutra na posao (ili sačeka neki veći zoom call) I neka na isti način pozdravi prisutne... Taj pozdrav je manje naci kod Maska od jedno 50 njegovih izjava i delova karaktera koje mogu da navedem i samim tim manje zabrinjavajuc od svih tih 50 stvari. Potpuno je jasno da on nije pokusavao da reprodukuje "sieg heil" pozdrav i bavljenje time umesto sustinom mora njegovih izjava o tome kako on vidi sredjeno drustvo je pucanj u prazno tipican za mrsomudjenje po drustvenim mrezama. 3 1
harper lee Posted January 22 Posted January 22 11 hours ago, garcia said: Nikad mi se nije sviđao stil Filipa K Dika. Knjigu sam slabo razumeo. Do mene je. Daleko mi je bolji "Fatherland" Roberta Herisa. Ali sto je znao naslove da ubode. 1
Weenie Pooh Posted January 22 Posted January 22 "Tecite suze moje, reče policajac" (1974) Zorica Brunclik ga posle pokrala. 3
Roger Sanchez Posted January 22 Posted January 22 (edited) 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Ista koliko i da Trump postane kandidat i oduva sve karijerne politicare iz Republikanske stranke. Zato što luđak nekako baš pristaje stranci u kojoj sve više prevladava luđaštvo, kao i u njezinom simpatizeraju. Slažem se, Demokratska stranka ima veliki hendikep u tome što jednostavno nije sposobna nominirati manijaka. 30tih je iznjedrila 1 Hjuija Longa ali i taj je ostao sveden na Lujzijanu. Edited January 22 by Roger Sanchez 1
harper lee Posted January 22 Posted January 22 15 minutes ago, Weenie Pooh said: "Tecite suze moje, reče policajac" (1974) Zorica Brunclik ga posle pokrala. Ali tacno znam kako je tekao tvoj monumentalni proces koji je doveo do ovog stosa. Setio se naslova, hteo za svaki slucaj da proveris da li je Filip Dik, google search ti prvo izbacio Zoki Zorule i voila, eto posta. U svakom slucaju, ova varijanta bolje da je tacna jer u suprotnom imas neka znanja koja normalan covek ne treba da ima. Na primer, kako se zovu pesme Zorice Brunclik.
James Marshall Posted January 22 Posted January 22 Opa, Vini se konačno autovao kao čovjek od ukusa, nikad nije kasno, pozdravljam sa odobravanjem i oduševljenjem 1
Weenie Pooh Posted January 22 Posted January 22 6 minutes ago, harper lee said: Ali tacno znam kako je tekao tvoj monumentalni proces koji je doveo do ovog stosa. Setio se naslova, hteo za svaki slucaj da proveris da li je Filip Dik, google search ti prvo izbacio Zoki Zorule i voila, eto posta. U svakom slucaju, ova varijanta bolje da je tacna jer u suprotnom imas neka znanja koja normalan covek ne treba da ima. Na primer, kako se zovu pesme Zorice Brunclik. Nažalost, varijanta #2 je u pitanju Pre sad već dosta godina sam sa nekim pričao o toj knjizi PKD, dobio YouTube link do istoimene pesme Zorice Brunclik, i gotovo, urezalo mi se u pamćenje zauvek.
Filozof manijak Posted January 22 Posted January 22 9 minutes ago, James Marshall said: Opa, Vini se konačno autovao kao čovjek od ukusa, nikad nije kasno, pozdravljam sa odobravanjem i oduševljenjem 1
barba Posted January 22 Posted January 22 2 hours ago, harper lee said: Taj pozdrav je manje naci kod Maska od jedno 50 njegovih izjava i delova karaktera koje mogu da navedem i samim tim manje zabrinjavajuc od svih tih 50 stvari. Potpuno je jasno da on nije pokusavao da reprodukuje "sieg heil" pozdrav i bavljenje time umesto sustinom mora njegovih izjava o tome kako on vidi sredjeno drustvo je pucanj u prazno tipican za mrsomudjenje po drustvenim mrezama. . Uglavnom se fasizam posmatra kroz prizmu holokausta, zlocina, rata.. Nasledje fasizma je prakticno neprimetno... https://www.europaeditions.com/book/9781609458041/free-to-obey 6 1
garcia Posted January 22 Posted January 22 (edited) sad moram da pročitam knjigu. šta sve čovek mora da radi da bi razumeo današnjicu... Edited January 22 by garcia
barba Posted January 22 Posted January 22 17 minutes ago, garcia said: sad moram da pročitam knjigu. šta sve čovek mora da radi da bi razumeo današnjicu... . To samo ako ti je manje od 50))) Spoiler Zato nemoj uopste da se obazires na ono sto zastupaju ljudi stariji od 50 godina (u koje i ja spadam), ovo vise nije njihov svet i ne razumeju ga uopste ali zato jako zele da bude ono sto je bio i na sta su navikli. Oni su jednostavno proslost. Kad sam ovo procitao ovaj post @harper lee jedno pola sata sam sedeo i razmisljao , jbt nisam valjda toliko out, gde gresim, a mozda je u pravu))) Musk je stariji od mene sest meseci. . 1
3opge Posted January 22 Posted January 22 svinja ne prestaje sa ludackim poduhvatima https://www.cnn.com/2025/01/21/politics/silk-road-ross-ulbricht-pardon-trump/index.html
Yoyogi Posted January 22 Posted January 22 (edited) Trump, manje od tri mandata a vise nego dva. Svet se nagledao i naslusao njega u 4-godisnjoj pauzi. Istina, Biden je bio "Trump bez tweets". Edited January 22 by Yoyogi
Roger Sanchez Posted January 22 Posted January 22 Ovo je čarolija suvremenog Republikanstva koju Demokrati nisu u stanju ni pojmiti, a kamoli na isti način uzvratiti 2
dragance Posted January 22 Posted January 22 Kako njih boli kurac i da se pretvaraju u jednom dahu. 1
Recommended Posts