Jump to content
IGNORED

Trump - drugi dio

Peter Fan

Recommended Posts

Posted (edited)

Strong Voolin vibe in this one :D

Edited by Filozof manijak
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vememah

149

• Weenie Pooh

65

• Mel

55

• Shan Jan

47

Posted
11 minutes ago, duma said:

Ovog topika verovatno ne bi ni bilo da vrh Sandersove stranke nije zaključio da je Bajden najbolji kandidat koga su imali. 

ili da su nesto poradili po ovim pitanjima koja nabraja..

kao da nisu bili na vlasti poslednje cetiri godine.

• +1 2
Posted
39 minutes ago, Zaboravan said:

Manje-više, meni je Baron baš kripi i mislim da će planeta baš najebati kada stasa. 

Baron je dete na spektrumu i ne verujem da je sposoban bukvalno da se samostalno stara o sebi a ne da bude na rukovodecim pozicijama.

Posted

Trebalo bi da je pravi...

Posted
Just now, bags said:

Trebalo bi da je pravi...

Lice, vidim posle da je jos neko iskomentarisao.

Posted
33 minutes ago, duma said:

Ovog topika verovatno ne bi ni bilo da vrh Sandersove stranke nije zaključio da je Bajden najbolji kandidat koga su imali. 

Nije Sandersova stranka. U tome i jeste problem, kao i zašto je baba bila kandidat, a ne on, 2015.

• +1 2
Posted
Just now, Weenie Pooh said:

Ceo svet sad drvi o tome da li je autističan, fašisoidan, ili autistični fašista. Nikog više nije briga što je varao u Path of Exile 2 i bio uhvaćen na delu sto se na inauguraciji americkog predsednika mlati nacistickim pozdravima dok masa klice.

Trebalo bi da je potpuno nebitno da li je fasistoidan ili fasista, a bitno zasto nije ispracen sa doceka, zasto je to docekano ovacijama, zasto i kako se Tramp nije ogradio od toga i tako... Mislim pricam teoretski, kad bismo zamisljali da je USA nesto drugo od bilo koje od ostalih rogue statesa.

Posted

Mislim u ovakvom izbornom sistemu u USA sa svim lobijima i donacijama kakva je uopste sansa da dodje i neka ekstremno blaza varijanta Sandersa do pozicije kandidata.

Posted
5 minutes ago, bags said:

Mislim u ovakvom izbornom sistemu u USA sa svim lobijima i donacijama kakva je uopste sansa da dodje i neka ekstremno blaza varijanta Sandersa do pozicije kandidata.

Nikakva.

• +1 1
Posted
17 minutes ago, bags said:

Ista koliko i da Trump postane kandidat i oduva sve karijerne politicare iz Republikanske stranke.

Posted
31 minutes ago, Mel said:

Baron je dete na spektrumu i ne verujem da je sposoban bukvalno da se samostalno stara o sebi a ne da bude na rukovodecim pozicijama.

Nisam mislio sada, sutra... Ako dočekamo za 10 godina mislim da će biti spektakl. 

Posted
1 hour ago, Sestre Bronte said:

mnogo je glup ovaj Berni, ljudi su glasali za ono što su hteli

Ovo nije tačno. Glasali su protiv.

Posted
27 minutes ago, Zaboravan said:

Nisam mislio sada, sutra... Ako dočekamo za 10 godina mislim da će biti spektakl. 

klempavi ima 18 godina, min uzrast da bi neko bio potus je 35, tako da ćemo se načekati do tog spektakla :happy:

• +1 1
  • Create New...